Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skidam kapu za realizaciju i postignut uspeh.
Ali generalno, masa se ponaša kao da su verni kerovi, čim on zine oni odmah po njim. Verujem da je veliki % mase uz njega, ali mišnjenja sam da će se taj % vremenom smanjivati kao i njeg uticaj na masu.
Smanjiće se uticaj verovatno, samo ako ga uhapse, jer u USA ne dozvoljavaju da se tako javno ( putem uticaja preko društvenih mreža ) manipuliše cenom, a od toga se uvek može lako ograditi - hakovali su mi nalog :D -> već viđeno X puta.

Sa masom je generalno veoma lako manipulisati i tu nema popravke.
To je ljudska psiha i ljudi, ali je to za drugu temu / forum.

Prvi korak je - UNFOLLOW ili BLOCK :giggle:

Bacio pogled na onog cowena, po njegovom izlaganju i tumacenju deluje mi da su vece sanse za ulazak u bear.

Još je rano ili da ne mračim, kada može jedan čovjek poput onog komercijaliste Elon Muska, da obara i diže cijenu, ma kolko god mu kompanija vrijedela. Još sve ovo nije stabilno, trebaće puno vremena da prodje očigledno da BTC i ostali neće padati niti rasti zbog jednog ili dva objavljena twita.

Feg token delistovan sa svih kineskih menjacnica, zbog nekog tvita od pre par meseci. Sad citam da su svi coini trenutno zamrznuti.

nije ceo krypto BTC,njegovo vreme prolazi,nije uradio nista skoro,ETH dominira,i vrv ce sledeci biti nosilac vrednosti,bilo bi ocekivano sad da mu skace odnos prema btc,na bar 0.1
niko nemisli lose o ETH,realno musk razmislja na glas,i sam kaze,valjda Aspergov sindrom ima

Deluje prerano, ali i da se sada zavrsi bull, sta je pa strasno. Sve je skocilo preko 30-40x za godinu dana, jedino sto bi btc malo podbacio sa samo x17. Sve smo imali, lep rast btc-a, eth odvalio, imali smo alt sezonu i to kakvu. Imali smo i vise od jednog a la xrp novcica koji je skocio x300 cisto da nalozi masu. Mora u nekom trenutku da uhvate u raskoraku pohlepne ili ove sto sada ulaze. Po meni je je logike bez da i moj komsija i slicni koji sada ulecu, a do juce nisu ni culi za kripto budu u velikom plusu kada sve ovo ode gore jos 2/3. Zbog takvih mora da padne jedno dobro hladjenje pre glavnog skoka ako se drzimo toga da nismo jos stigli do vrha na logaritamskoj skali.

nije ceo krypto BTC,njegovo vreme prolazi

Vreme btc-a prolazi već godinama, ali nikako da prođe :D
niko nemisli lose o ETH

Misli još kako loše o eth-au masa ljudi.

Probaj da pošalješ neki token koji je na eth mreži, ili ne daj bože swapuješ, pa ću te pitati da li misliš loše kad ti fee bude 200$ ( pre dva dana mi je swap koštao 330$ ) :D , a o farmovanju da ne pričamo kakvo je klepanje.
Baš iz tog razloga je BNB skočio preko 100x.

Jedino, ako si majner, onda te razumem da ne misliš ništa loše, jer je profitabilnost odlična.

Feg token delistovan sa svih kineskih menjacnica, zbog nekog tvita od pre par meseci. Sad citam da su svi coini trenutno zamrznuti.
Bas iz takvih razloga treba biti oprezan o ulasku u neki coin na osnovu poruka na ovom forumu. Niko nije ni cuo za FEG token dok Tomiprunet nije poceo da ga siluje na sav glas pa su se neki clanovi primili i ulozili u coin koji je isti shit kao i kucici samo sto ima simbol gorile, kvadrilion i kusur novcica, koji je skocio 5000%. U stranu sto je Tomi skamovan vezano za neki coin i pokusava preko tih shitcoina da se izvuce, nesto napravi, sta god, a vi se primate na njegove poruke i ulazete u tako nesto.

od 14 jula ce biti korisniji ETH svima,sem majnerima,
BNB je pokupio najbolje od ETH,al tu njihovo staje,mogu samo da kopiraju ETH i unapredjuju kroz nove nacine da ubace nove ljude u sistem
poskupeo je i isplatilo se majnerima sto NFT ide preko njega

Bas iz takvih razloga treba biti oprezan o ulasku u neki coin na osnovu poruka na ovom forumu. Niko nije ni cuo za FEG token dok Tomiprunet nije poceo da ga siluje na sav glas pa su se neki clanovi primili i ulozili u coin koji je isti shit kao i kucici samo sto ima simbol gorile, kvadrilion i kusur novcica, koji je skocio 5000%. U stranu sto je Tomi skamovan vezano za neki coin i pokusava preko tih shitcoina da se izvuce, nesto napravi, sta god, a vi se primate na njegove poruke i ulazete u tako nesto.
Imaju solidan projekat, nisam ja tek onako kupio, a nisam ni ulozio neki novac. Zaista mislim da moze imati buducnost, problem je neki tvit, sa jos nekim coinom i karikaturom predsednika kine :)
Inace povukao sam se iz short therm trejda pre dva dana i kupio par nekih coina u trust walletu, za po tipa 500$ koje ne planiram da diram bar do kraja godine.
E sad sa tim povlacenjem sam, moze se zakljuciti u trenutnoj situaciji, da sam imao vise srece nego pameti :)
Sad cu mozda i da kupim malo bnb, hot, cos i dent.

Vraca se FEG, nesuglasica ce se ispraviti, hotbit vec omogucava clanovim da posalju svoj feg na druge wallete.
Pored toga nise moglo cuti za feg jer su tek odnedavno tu. nije FEG nikakav shit coin. ne treba paniciti.

jedno zanimljivo sagledavanje situacije

Please stop panic selling.

This is not just about feg but about the entire crypto market.
Go to binance and every other exchanges.
You will see that the entire crypto market is bleeding due fo many factors.

But i will point out just few.
1.Elon musk factor: his tweet caused a lot of panic and people started selling off theur alt coins. However, this is a chess and if you understand very well, you will hold all your coins with diamond hands. The street is also fighting back and as i speak, tesla stock is nosediving...and i love the counter reaction.

2. Vitalik factor: To many, ge dumped shiba and bought eth, donated a huge amount of 1B usd to india when no one is stepping out to assist a nation in dear need at such a time as this.
If you understand what he just did, you will know that with this move, the indian government will have a rethink on banning crypto. This also gave a huge publicity to shiba which to me is a win for all deflationary tokens, memes, crylto space in general. India is a very large community. Getting the government onboard to me us what vitalik just did vitalik have over 8B worth of shiba gifted to him. He only took 1B. If it was indeed a rug pull, he would gave sold at least 80% of that bag.

3.The alt season factor: We are about to get into wave 2 of altseason. If you know what this means then it is time for you to add more bags to your coins and not selling so cheap.
The alt season is going to be huge. For alt season to start, BTC needs to bow and Eth needs to show dominance. That i have moticed since yesterday.
Whenever BTC goes down and Eth shows dominance, it means alt is in for a huge parabolic run.
So please, calm down. Keep calm. If your heart can't take it, close your all and take a walk.

Very soon, things will return back to normal.

fegwrap https://fegwrap.com/#/ prebacio sam BNB u FBNB pre koji dan, i evo ovu su rewards od wrapa, 0.75 fbnb i 443$ BNB=FBNB

stvarno mi nije cilj da uvlacim nekoga u FEG I njihov ekosistem, a da taj neko ima gubitke, svako nek sam ulaze u ono sta hoce.

Vidim da su neki clanovi kupovali preko hotbita, iako ih ja ili bilo sa feg strane savetovao da tako kupuju. uvek se savetuje pancakewap, uniswap ili fegex

Prilozi

• Screenshot 2021-05-13 at 14.17.27.png
    Screenshot 2021-05-13 at 14.17.27.png
    86.8 KB · Pregleda: 104
Da li ima neko da je kupio FEG preko Gate.io ima li neka informacija od njih?

Ovo je sa FEg support

⚠️⚠️ This is a targeted FUD attack by a certain group. ⚠️⚠️

Check pinned message(s).

Give it a few days.

✅✅ Just relax, all will be well in a few days. Close the chat and go about your day, all will be well.

Tomi relax covece, dobar je projekat, za 2,5,12 meseci ce sigurno izbiti u neki plan, ja sam danas za jos jedan bnb kupuo duplo vise nego za prethodni, ja verujem da ce bar x10, x20 da bude nekad...
Imam prava i da verujem u jos 2 nule i mastam da ce mi to biti ekspresna karta i dopuna koja mi fali za penziju :D

Vracaju ga i na hotbit

Prilozi

• D381CE6B-F1C1-4BEC-9FC9-B77DFAAC166B.png
    D381CE6B-F1C1-4BEC-9FC9-B77DFAAC166B.png
    362.4 KB · Pregleda: 71
Da li je slucajnost sto se admin u Discord grupi FEG tokena zove Tomi i igrom slucaja je u timu koji radi na tokenu? I igrom slucaja zna "nas" jezik u CRO podgrupi?
Dzigi inspektore :)
Salu na stranu, e tako se pristupa kupovini coina, svaka sitnica se gleda. Ja na primer ovo nisam primetio, nebitno da li je tacno ili ne, iako sam danima citao i pratio neke grupe...

Kakve veze ima sta je zavrsio fakultet, mozda covek nije imao para, okolnosti neke itd itd. Ne znaci da je neko glup, danas svako moze da mase diplomom menadzera od 3000e.
Bitno da naucis ono sto te interesuje i po mogucstvu unovcis to znanje...
Dzigi sto se mene tice imas master ;)

Kakve veze ima sta je zavrsio fakultet, mozda covek nije imao para, okolnosti neke itd itd. Ne znaci da je neko glup, danas svako moze da mase diplomom menadzera od 3000e.
Bitno da naucis ono sto te interesuje i po mogucstvu unovcis to znanje...
Dzigi sto se mene tice imas master ;)
Bila skoro prica o hirurzima i kriptu, a Dzigi je sam napisao da ima samo srednju i razbija u kriptu tako da kapira da je fora ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno