Ma naravno, znam ja to nego evo par dana gotovo uopšte nemam upload?! Oni stvarno izgleda vole da se zalete da prodaju nešto što ne umeju da održavaju. Strašno mi idu na živac. Nekoliko puta restartujem ruter i bude sve OK par minuta pa opet.Ja sam ih sad zvao zbog slabog uploada na kablu i slabašnog WiFi - ja, sada je kabl u redu ali wiFi 5 GHz ostaje na max 200/80, kaže da su nešto promenili u ruteru, vidim da mi podešavanja pristupa ruteru i Wifi - ju nisu menjali. Paket 1000/200. Mislo sam da promenim ruter zbog toga...neodlučan sam.
Hvala na informaciji. Imam jednoportni Eltex u bridge modu.Kako ce se to podeliti ako uzmem paket , pojma nemam.Sacekacu novu opremu. 😁Ostaje stara :-(
Uzeo sam 2.5Gb, kažu da je "podeljeno" po portovima na ruteru. 1+1+0.5 dl dok je na svim portovima ul 0.5. Merio brzine i na "prva dva" porta je oko 950/530 a na trećem 600/530... Nadam se da će menjati opremu kada postane dostupna za šire narodne mase![]()
Ja bio na 200/20, sad merim i imam šta da vidim
Pogledajte prilog 305423
Zar ja ne bih trebao da budem na 500/50 nakon povećanja? DL bleji prvih par sekundi oko 500 i onda skoči na ovih 880.
Nije da se žalim, samo me zanima da li će da ostane ovako![]()
A kako onda isporucuju 5/1 Gb/s ili 10/2 Gb/s?Ostaje stara :-(
Uzeo sam 2.5Gb, kažu da je "podeljeno" po portovima na ruteru. 1+1+0.5 dl dok je na svim portovima ul 0.5. Merio brzine i na "prva dva" porta je oko 950/530 a na trećem 600/530... Nadam se da će menjati opremu kada postane dostupna za šire narodne mase![]()
Meni isto 500/50. Da li ovo povećanje brzine važi za sve, ili samo za one koji nisu pod ugovornom obavezom?Jel neko dobio povećanje brzine na trojka paket? Meni još uvek 200/20.
Ja mislim da se odnosi na sve korisnike na opticiMeni isto 500/50. Da li ovo povećanje brzine važi za sve, ili samo za one koji nisu pod ugovornom obavezom?
Ja sam pod UO od 24 meseca, ali ništa od povećanja brzine.Meni isto 500/50. Da li ovo povećanje brzine važi za sve, ili samo za one koji nisu pod ugovornom obavezom?
Jesam ja sa 1000/100 na 2000/200Jel neko dobio povećanje brzine na trojka paket? Meni još uvek 200/20.
ja sam testirao tako sto imam dva kompa i parelelno pustim testiranje brzine, download je zaista dupliran, a upload se deli, tako da je taj downlod znaci ako imate vise racunara na mrezi.
a koji uslov su tebi promenili da bi trazio raskid ? Ovo vazi samo ko zeli ko ne zeli sve ostaje isto.1.5.2021 bi trebalo da stupi na snagu ovo:
Obaveštenja Archives - Orion telekom
oriontelekom.rs
Zna li neko kako da se iskoristi ova izmena uslova ugovora za raskid ugovora dok smo još u ugovornoj obavezi bez plaćanja penala ubog popusta i priključivanja?
Video sam da su onih 60000 za priključivanje rešeni, a šta je sa "gratis" mesecima? Kako njih rešiti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari