Prolupao sam..Sa 3440 na 3260 nocas oko 3h..Dje je cena eth-a pala na 2660 ?
2500$ja se ziv pojedoh sto sam izasao iz eth na 2500, ali sam vecinu prebacuo na doge pa mi je lakse... jedino sto sam deo ubacio i na digibajt koji tavori ali ne moze se sve
pitanje za eth koja vam je procena da ce biti dobar sledeci ulaz?
Nemam. I ne secam se bas najbolje osim toga da je eth dosta ranije skakao, vremenom je LTC jacao. Slicna situacija kao sada.Saj, jel ims neko poredjenje LTC u odnosu na ETH iz prethodog perioda ?
Sigurnije ti je da ostanes u ETH ,sta znam po meni XRP bi mogo malo i da padne jer oce da zgrabe DASHA,LTC i malo ETH jer je to sigurica. Sta ima SAJ da kaze oce LTC biti fixiran prekosutra 340$ 😀Polygon MATIC i XRP
i kao ja na SAJ-ovu "reč" u LTC
CTRL + BSigurnije ti je da ostanes u ETH ,sta znam po meni XRP bi mogo malo i da padne jer oce da zgrabe DASHA,LTC i malo ETH jer je to sigurica. Sta ima SAJ da kaze oce LTC biti fixiran prekosutra 340$ 😀
Sto si se ziv pojeo, ti ispade genije 🙂ja se ziv pojedoh sto sam izasao iz eth na 2500, ali sam vecinu prebacuo na doge pa mi je lakse... jedino sto sam deo ubacio i na digibajt koji tavori ali ne moze se sve
pitanje za eth koja vam je procena da ce biti dobar sledeci ulaz?
Da je samo Sajberova bilo bi dobro 😉, krenulo sve u rikverc. Ja samo sto sam napisao prethodni post, momentalno u rikverc 😂Krenula Sajberova raketa u rikverc 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari