Radiohead
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.01.2021
- Poena
- 75
A sad si van ugovora4к динара док сам био под уговором, а сада је преко 5к
Nesto tu kod tebe ne stima.
Mozda si imao neku promociju.
Ali cene ostaju iste, ja sam na Eon Full za 4000 din.
A sad si van ugovora4к динара док сам био под уговором, а сада је преко 5к
Тако је, истекао скоро уговор и била је промоција, али и без промоције цена пакета није била 5,4к (не могу да се сетим тачне цене, али оволика није била сигурно).A sad si van ugovora?
Istina, ali ovo je priča o tuđem K i gloginjama, a nije baš da korisnike drugih mreža (verovatno i sve nas) čeka šipak ako (kada) MTS i staeliti postanu monopolisti, pre će biti da nas čeka veliki K, ili što bi Lane Gutović rekao veliki budža, u svakom pogledu...... Tako da nama, korisnicima drugih provajdera najviše znače verni, politički ostrašćeni korisnici SBBa i to je tako već duže vreme. Inače bi dobili šipak. ...
Zato sto je to pod uslovom da imas optiku, bar je tako kod mene.
Na sajtu sbb piše da je internet brzina za EON Light 150.
Zašto sam ja na 100/10 na EON Light, iz Niša sam, dakle GIGA grad?
Potpisao sam ugovor krajem decembra.
Odeš u poslovnicu, podneseš zahtev za raskid korisničkog ugovora. Imaš otkazni rok od 30 dana tokom kojih imaš uslugu i moraš da ga platiš. Na isteku roka odneseš opremu koju si dobio na korišćenje, potpišeš revers da si vratio opremu, regulišeš preostali dug do tog dana i slobodan si. Što se razloga tiče, ako ne želiš da se nadmudruješ s njima u obrascu za raskid navedi "lični razlozi" ili stavi crtu, a usmeno reci da su lični razlozi. Ako te budu zvali i smarali tokom 30 dana otkaznog roka, uvek reci "Ne, hvala." Ne mogu da ti ne daju raskid ugovora, samo je važno sledeće: 1) da ti je istekla ugovorna obaveza u trenutku vraćanja opreme (kako ne bi imao dodatne troškove, npr. regulisanje pretplate do datuma isteka UO), i 2) da vratiš opremu i izmiriš dug.Uskoro mi istice ugovor sa SBB-om i zelim da ga prekinem (kad se to desi), dal postoji mogucnost da ce me nesto zezati i komplikovati tu proceduru, tipa da nece da mi daju da potpisem ukidanje ugovora ili da ce mi i dalje slati racune na adresu?
Koja je uopste procedura, odem kod njih u call centar sa dekoderom i modemom i kazem da hocu da prekinem ugovor i ako je istekao ugovor, dal ce mi onda odmah iskljuciti ili imaju neko pravilo da ce ti pruziti uslugu jos mesec dana... uglavnom ako je neko prekidao ugovor sa njima, ako moze par reci o toj proceduri, vise verujem vama ovde, nego njih da nazovem i pitam...
jos kad me pitaju koji je razlog sto prekidam, jel bolje da izmislim da se selim negde u inostranstvo da me ne smaraju dalje, jer ako kazem tipa da prelazim na mts, onda ce krenuti da izmisljaju kako su oni dobri, ako ne i bolji od mts optike... (a nemaju optiku u mom kraju ni u najavi)...
Ovaj rok od 30 dana vazi samo ako si pod ugovorom, onog dana kada ti istekne ugovor, nisi duzan da im najavljujes raskid ugovora i da pristanes na otkazni period. Naravno oni ce pokusati na sve nacine da ti objasne kako moras i ne znam ni ja sta sve ne, e onda je samo do tebe koliko si sposoban ili ne da se natezes sa njima i da im objasnis da oni time krse zakon i da im objasnis da odredjeni clanovi zakona su na tvojoj strani i da ukoliko ne prihvate opremu odmah na licu mesta tog dana kada ti je istekao ugovor i i ne izdaju ti sva potrebna dokumenta da si vratio opremu i raskidas ugovor istog trenutka da mogu slobodno da te tuze, i da si vrlo spreman stavise drage volje zelis da upoznas i uvedes RATEL i Zastitnika potrosaca u celu tu pricu. (naravno podrazumeva se da moras da izmiris ako si imao prethodna dugovanja prema njima i da budes na nuli). Odmah ide druga pesma. I da pricam iz sopstvenog iskustva koje sam imao, i kako sam ja postupio kada mi je istekao ugovor sa njima, i kada sam presao na MTSOdeš u poslovnicu, podneseš zahtev za raskid korisničkog ugovora. Imaš otkazni rok od 30 dana tokom kojih imaš uslugu i moraš da ga platiš. Na isteku roka odneseš opremu koju si dobio na korišćenje, potpišeš revers da si vratio opremu, regulišeš preostali dug do tog dana i slobodan si.
Duo gold 5 crvenih !!??Kaко мислиш СББ задржава исту цену након УО? Па мени је дуо голд био ~4к динара док сам био под уговором, а сада је преко 5к.![]()
Isto kao i ja...Važi, predlažem da Arc postupi tako kako si napisao pa da nas obavesti kako je prošao.
Ja sam rekao da je to do coveka. ja sam uradio kako sam rekao i resio sam. Dal mi verujete ili ne, to je na vamaIsto kao i ja...
- Ali istekao mi je Ugovor, ja bi...
Ne gospodine, 30 dana BAI!
Na kraju sam im svu opremu vratio, a oni su uredno naplatili tih 30 dana.
Nek Arc sam odluci, ako oce da casti SBB jos mesec dana ni za sta, ne mora da me poslusa, ako nece slobodno nek uradi kako sam mu rekao pa nek ti javi kako je prosaoVaži, predlažem da Arc postupi tako kako si napisao pa da nas obavesti kako je prošao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari