Šta je novo?

Huawei GT/GT2/GT2e/GT2 Pro

5.0 ima mate 20 pro.

U 5.2 postoji lepowercontrol kao novina
U kome povezani device-evi pregovaraju i regulishu jacinu transmisije(power level)

Extra, to nisam znao..

Jel to samo meni ili generalno poruke sa Viber pokazuje kao SMS poruke dok mi obaveštenja iz drugih aplikacija stižu normalno sa slikom te aplikacije

• Like
Reagovanja: Asi
Meni Viber, Outlook i jos neke...pisao im pre par meseci na Community-ju za to...

Koja je razlika izmedju Magic 2 i GT2, koji bolje radi na ios i ima vise skinova? Hvala

@Goyakla a spO2 imaju oba znaci, jel ima aplikacija za ios da radi to 1/1 ko na android platformi?

E da moze nekako i na non-huawei telefonima da se kupuje..

Ovo je jedan od retkih iz Health aplikacije koji mi se svideo:
1619114995484.png

Poslednja izmena:
Ja sam na Mate 20 pro mogao, na s21 ultra imam samo free skinove. I mene interesuje.

Ja sam imao neku grupu na telegramu, ali mesecima nije više aktivna. Jel ima neko neku aktivnu?

Ja koristim za magic 2, i aktivna je prilicno...

Ovo su neke koje pratim, mada generalno se isti WF pojavljuju na svim grupama:
1619154747440.png

Od danas sam i ja vlasnik Watch GT PRO sata, i prvi utisci su veoma pozitivni. Interesuju me par stvari.
1. Prva je što se tiče punjača koji će biti povezan na njegov Qi pad. Na pad-u iz kutije piše 5V-2A, a na mom brick punjaču 5V-2A i 9V-2A. Da li je bezbedno tj da li sam pad reguliše izlaznu snagu na donju vrednost koja mi je potrebna 5V-2A(10W) ili će povući max. od brick punjača 9V-2A(18W) i oštetiti bateriju sata, kao i da li će se sporije puniti ako povežem neki stariji punjač 5V-1A ili na USB port računara koji je ako se ne varam 5V-0.5A?
2. Drugo pitanje je kako ubaciti custom watchface(.hwt) u sat, koji je najjednostavniji metod?
3. Postoji li način da se proveri preostali prostor za skladištenje(recimo muzike) u samom satu?
Hvala unapred na odgovorima :)

Jel moguce namestiti nekako da se azurira prognoza na satu bez ukljucene lokacije na telefonu? Mislim da je neko spomenuo ranije da moze nekako da radi. Samsung je telefon.

Health aplikacija mora da ima stalni pristup lokaciji.

Naravno. Neko je pisao da mu radi bez toga.

Што се тиче непрочитаних порука/мејлова, осим СМС-а да ли се могу читати и оне са Телеграма, Вајбера, Gmail-a?

Добар је данашњи апдејт и нова временска прогноза,и виџет и у менију.

Добар је данашњи апдејт и нова временска прогноза,и виџет и у менију.
Hmmm...kod mene jos uvek nema nista....1.0.11.38 jos uvek....jel ima neka fora za update da se isforsira?

Nema ni kod mene.

Nazad
Vrh Dno