E pa to me interesovalo, da li je kao netflix ili izolovani hbo goPa mozes kroz aplikaciju.
Niste vi objasnili ništa. Te priče o njihovim mnogo jakim pravnicima, o Luksemburgu isl, ne prihvatam kao ikakvo objašnjenje.
... Evo ti kako detaljno objašnjenje treba da izgleda - http://efektiva.rs/aktuelnosti-efektiva/potrosaci-aktuelnosti/pravo-operatora-na-otkazni-rok/
Ne moraš čitati sve, dovoljan je zaključak:
Pa ne baš. Mrle ima tumačenje da se ugovorna obaveza posmatra kao ugovor na određeno vreme i da za to ne važi otkazni rok. Sve i da je tako, opet imaš da platiš mnogo više nego što bi samo za otkazni rok.@jddipqd pričamo o raskidu kada je istekla ugovorna obaveza a korisnik osporava otkazni rok.
Ako si uzeo HBO GO preko SBB onda idi na mojsbb.rs i tamo odjavi.E pa to me interesovalo, da li je kao netflix ili izolovani hbo go
Član 9.
Ovaj Ugovor zaključuje se na neodređeno vreme.
U slučaju da zbog tehničkih ili drugih problema ne dođe do instalacije i pokretanja usluge, Ugovor se automatski raskida u delu koji se odnosi na ovu uslugu.
Obe ugovorne strane mogu jednostrano raskinuti Ugovor, pisanim putem bez obrazloženja, sa otkaznim rokom od 30 (trideset) dana. Pretplatnik može koristiti ovo pravo pod uslovom da do dana stupanja otkaza na snagu izmiri sva svoja dospela dugovanja prema SBB-u. Pretplatnik ovo pravo ima u pogledu Ugovora u celini ili u delu koji se odnosi na pojedinačnu uslugu.
Ugovorne strane imaju pravo raskida Ugovora i u ostalim specifičnim slučajevima definisanim Opštim uslovima.
Pa ne baš. Mrle ima tumačenje da se ugovorna obaveza posmatra kao ugovor na određeno vreme i da za to ne važi otkazni rok.
Sve što provajder treba da uradi da ne možeš da se pozoveš na to je da ne prihvati da uzme nazad opremu dok traje otkazni rok.
Током уговорне обавезе постоје одређени бенефити за корисника. Одређени месеци за динар, или снижена претплата првих 12 месеци, додатни канали или укупна нижа цена самог пакета (узмеш ЕОН премијум, а плаћаш га као ЕОН фул). Када уговорна обавеза истекне, тада се плаћа пуна цена, без бенефита - што је и логично. О овоме и о самој терминологији се писало како на овом тако и на многим другим форумима."Ugovorna obaveza" je svaka obaveza koja proističe iz nekog ugovora, kao što joj i samo ime kaže. U ovom konkretnom slučaju, ugovorne obaveze SBB-a su da isporučuje neki internet, neke TV kanale, eMail, ovo, ono... da opravi ili zameni neku spravu ako crkne... da dostavlja račune... A korisnikova ugovorna obaveza šta može biti, osim da plaća te račune na vreme. Nema tu bog-zna-šta da se tumači.
Racunaj, po njihovom, 30-40% programa nece raditi ako nisi na njihovom internetu. Moras uzeti onaj eon za sve mreze.Bratija instalirao sam eon aplikaciju na TV-u ali na supernova internetu. Skoro pa ništa ne radi i piše greška pa ako mi ostane tako TV pi 10 minuta i zaboravim ga, dođe slika. I tako uvek. Jel nije dozvoljeno to ili ja imam neki problem? Ne mora N1 to su mi rekli na poslu da ne može, ali i ostli kanali ne rade ili jedva posle 15 min. Da zovem SBB ili nema leba? Hvala
Ma boli te imaš 12 meseci po 1 dinar...Bratija instalirao sam eon aplikaciju na TV-u ali na supernova internetu. Skoro pa ništa ne radi i piše greška pa ako mi ostane tako TV pi 10 minuta i zaboravim ga, dođe slika. I tako uvek. Jel nije dozvoljeno to ili ja imam neki problem? Ne mora N1 to su mi rekli na poslu da ne može, ali i ostli kanali ne rade ili jedva posle 15 min. Da zovem SBB ili nema leba? Hvala
Ma boli te imaš 12 meseci po 1 dinar...
То су прво увели у телекому, додуше прво незванично. Био сам присутан (одавно) када је један старији човек са села дошао да откаже услугу мобилне телефоније. Ја сам чекао на ред и силом прилика слушао пола сата убеђивање да то не може одмах и да мора још месец дана итд. Следеће године сам ја био принуђен да платим још месец дана јер сам 'закаснио' један дан. Од тог момента заобилазим телеком што даље.
Papirni račun košta 100 dinara više sada. Možda zbog toga...Jesu li to eon paketi poskupeli 100 din? Istekao mi je jedan ugovor pa gledam da uzmem neki jeftiniji paket i vidim da je eon light duo 3099 din. Ubeđen sam da je bio 3000 okruglo.
Bumo videli!! Videćemo šta će biti.@Zoran021
Da, vi koji ste bez ugovorne obaveze ili kojima ističe ugovor sledeće godine ćete dobiti mnogo bolje popuste kad se kod vas u zgradi pojavi i Telenor sa manjim cenama od Supernove a koristeći Telekomovu infrastrukturu, pa ćete onda moći da ucenjujete SBB da Vam da šta god hoćete, da zadržite staru opremu ili uzmete novu, stari paket uz novi ugovor, popust umesto Pink kanala, svašta... Sky is the limit
Nisam sarkastičan.
Takođe možeš da očekuješ malo bolji kvalitet usluge u naredne dve godine, kada ih konkurencija natera da konačno - posle ~4(?) godina od kako su uveli EON kao koncept - naprave neku promenu u ponudi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari