Nažalost moguće je... Ne znam da li je još ovakva situacija ali pre 8 meseci update je kasnio za Orange i Vodafon Mi10.Nov telefon, bukvalno prvo aktiviranje. Sto se tice update-a, probao sve od navedenog, menjao regione, i ništa. Faktički mi je nemoguće da Mi 10 kao last year flagship bude na MIUI 11, pa neka je sve i operater verzija.
Razmišljam se da ga vratim, definitivno bih izbegao otkljucavanje bootloader i fleshivanje Global sistema. Ili mislite da je ovo minorni problem?
Gubi li se garancija tako?@muki991 ma šta te košta - otključaš BL, lupiš TWRP i imaš stalno najnoviju verziju sistema. Ne zavisiš od Xiaomi, od Vodafone i drugih gluposti.
Gubi se garancija ali ako ti je telefon do sada radio, radice i na dalje. Mada mozes uvek da telefon zakljucas nazad da nema odkljucan BL ali usled nedaj boze neke komplikacije i ako ne mozes da ukljucis telefon onda dzaba sve.Gubi li se garancija tako?
Ja koristim Nikitta 7.4 sa dennis-ovim xml od kad sam kupio telefon.. Izasla je ultraCVM 8.1 ali ima nekako previse noise u tamnijim djelovima slike tako da sam se vratio ns 7.4.. Nikitina je preporucena u telegram grupi gcam za mi 10..Je l izašla konačno neka dobra verzija Gcam? Ona od 10T Pro je dobra ali ne radi uw kamera (koja je realno krš, ne verujem da bi tu Gcam drastično pomogao).
Izvini što kasnije odgovaram - otkako ovaj forum otišao sa TT, mnogo ređe pristupam.Gubi li se garancija tako?
Nravno, ako rutuješ telefon, izgubićeš garanciju. Kao što je i kolega gore napisao - ako ti je telefon radio pre ovoga, radiće i posle, samo još bolje.Our ROMs were approved by official EU distributor ABC Data to not void warranty for devices sold by them! (Of course, officially unlocked BL and no ROOT installed)
Meni Nikita uopšte nije bila dobra. Verovatno jer nisam koristio taj xml.Ja koristim Nikitta 7.4 sa dennis-ovim xml od kad sam kupio telefon.. Izasla je ultraCVM 8.1 ali ima nekako previse noise u tamnijim djelovima slike tako da sam se vratio ns 7.4.. Nikitina je preporucena u telegram grupi gcam za mi 10..
Meni Nikita uopšte nije bila dobra. Verovatno jer nisam koristio taj xml.
Neko u Mi10T Pro temi je preporučio Burial 7.3.018 i pravi odlične fotke, jedino što ne radi ultrawide jer izgleda nije isti senzor(?). Ako možeš okači link od te Gcam pa da istestiram. Šteta što nisu razvili Gcam kako treba, senzor ima ogroman potencijal.
Ima li neki dobar AOSP. Ja ga ne bih mogao koristiti sa MIUI-em bilo stock bilo xeu.Jedina mana ovog uredjaja je softver, tacnije MIUI. Toliko je uzasno uradjen MIUI 12 da prosto ne poveruje covek. MIUI 12.5 pegla situaciju donekle, ali neverovatno mi je da na flagship uredjaju covek mora sam da flesuje kojekakve Xeu romove ne bi li mu telefon radio osnovne stvari za koje je napravljen.
Inace i na Xeu vidim lag i frame drop, da ga kupujem sa ovim znanjem uzeo bih nesto drugo.
Cemu takav razgovor?Jedina mana ovog uredjaja je softver, tacnije MIUI. Toliko je uzasno uradjen MIUI 12 da prosto ne poveruje covek. MIUI 12.5 pegla situaciju donekle, ali neverovatno mi je da na flagship uredjaju covek mora sam da flesuje kojekakve Xeu romove ne bi li mu telefon radio osnovne stvari za koje je napravljen.
Inace i na Xeu vidim lag i frame drop, da ga kupujem sa ovim znanjem uzeo bih nesto drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari