Zasto sprecavati tj kuditi clanove koji iznose svoje misljenje? Ja sam bas pratio temu iz razloga sto posedujem Huawei telefon i zbog GMS, tj mogucih problema sa njim i mogucim nasilnim prebacivanjem Huawei na HMS, razmatrao sm kupovinu ultre ili Iphone. Kada je
@BricoGO izneo problem sa kamerom proverio sam kod kolege i desilo se istovetno. Nike covek ni primetio tako nesto jer nije koristio kameru mnogo. Trebalo mu je videti lik u tom trenutku. Bilo je socnih srpskih psovki. Izneo sam ovde to i dobio istovetne kritike, kao hejtuje se uredjaj i od onih koji ga i ne poseduju. Pa sta ako ga nisam kupio? Jer to znaci da ne mogu da na tudjem uredjaju primetim tako ocigledan problem? Svakako mene
@BricoGO postovi zanimaju bas zbog moguceg resenja problema nekim update-om. A i mogucim neresavanjem istog. Ne vidim ja tu neki prob. P.S. kolega prijavio prob prodavcu, konstatovan kvar u ovl servisu, dobio drugi primerak i istovetan prob. Odneo covek opet i trazio novac nazad, dobio. Tako da nije
@BricoGO izuzetak.