Šta je novo?

Laptop Laptop do 40.000din (400e)

Koji laptop kupiti?
Za koju namenu ti treba ako nije tajna ?

Jos jedna bitna stvar,lap topovi te cene, su uglavnom smece, prvenstveno zbog RAM memorije koja je 4GB, uzmi lap top od najmanje 8GB.

400e = 46.800

Moj ti je savet, dodaj jos koji dinar i uzmi ovaj (u koliko je to taj okvirni limit i ne zelis vise da prelazis)

• Radni takt procesora: 2.6GHz do 3,5Ghz boost
  • RAM: 8GB
  • Processor: AMD® Ryzen™ 3
  • HardDisk: 1TB

Ni ovo nije nesto bog zna sta ali za te pare je ovakvo nesto najbolje sto mozes da nadjes.

Kod Exceed.rs, mozes na rate, a to je i njihov sajt.

Poslednja izmena:
Dodatak na moj post, posto ne mogu da te izmenim: Zaobidji WinWin i Gigatron jer su oni najskuplji, racunar ili kupi kod Exceed ili Viphouse. Ja sam sklopio nov desktop PC iz delova, i ustedeo sam vise od 17.000 tako sto sam zaobisao WinWin i Gigatron.

Izlazi malo iz okvira od 400eur, ali kao sto kolege napomenuse, pogotovo ako se uzima na rate, bolje dodati jos malo novca i kupiti nesto sto je iole pristojnije...

Dobar je za ove pare i ovaj ACER, imaju isti procesor kao i radni takt, isto 8GB rama koji rade na 2400mhz. Jedina vidna razlika izmedju ova 2 lap topa je sto ovaj HP koji sam ja ponudio ima HardDisk od 1 TB, a ACER ovaj ima SSD od 256 GB. Tako da ako zelis vise memorije onda uzmi HP sto sam ja ponudio a ako ne, onda uzmi ACER sto je Infernal ponudio.

*** tako ti je to kod Lap topova, tako im se krecu cene. Ali npr sto ces da das 50.000 za lap top, mozes da uzmes duplo jaci desktop PC.

Dodatak: Ovaj ACER je brzi od HP koji sam ponudio iz razloga sto koristi SSD a ne HardDisk.

Izlazi malo iz okvira od 400eur, ali kao sto kolege napomenuse, pogotovo ako se uzima na rate, bolje dodati jos malo novca i kupiti nesto sto je iole pristojnije...

Uzeo sam ovaj Laptop devojci, i mogu reci da radi odlicno.

Sajtovi za pretragu ponuda:

Nema smisla ići ispod Ryzen 3500u jer su svi precenjeni.

Nazad
Vrh Dno