Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

A realno zele neku zaradu.Kontroler je recimo kod nas skuplji 3000din nego u inostranstvu.Ja sam uzeo i kontroler i charger.Nije mi bio neophodan ali charger je vrh.Cak sam i dobio popust u CL.Tako da 70% su ispali fer.Samoo da ne uslovljavaju bolje da pitaju ono bolje ce proci kao firma jer 80% ljudi treba pes i drugi kontroler
Ja koliko znam preporucena maloprodajna cena za Dualsense je 70e, tako da je cena kod nas na mestu.

Inace zvali me iz druge radnje gde imam preorder i rekli su mi da mi stize jos jedan PS5 do kraja ove nedelje 🤣

Jesam iz Beograda. Znaci nema vise promena statusa, cekam da me zovu i donesu... Valjda ce sutra konacno? :/
Bolje ih pozovi, ja sam ih cimnuo danas popodne, oko 2-3. Ispade da su sjebali order, na orderu mi je pisalo nacin dostave: Kupac. Pa je ova iz call centra "prosledila zahtev" i onda su mi se oko 17:30 javili. Ne znam jel to pomoglo ili se samo potrefilo, ali je bila zacudjena kad sam ih pozvao.

Ja koliko znam preporucena maloprodajna cena za Dualsense je 70e, tako da je cena kod nas na mestu.

Inace zvali me iz druge radnje gde imam preorder i rekli su mi da mi stize jos jedan PS5 do kraja ove nedelje 🤣
Prijavljujem se i ja na listu zainteresovanih.

Ajmo da napravimo listu, pa onda samo nek je random? Casticemo naravno!

Za pocetak, ne znam da li decko ima u planu opste i da prodaje tako da polako, ne spamujte bzvze.
Pratimo fabulu radnje sto se kaze 🤣

Bolje ih pozovi, ja sam ih cimnuo danas popodne, oko 2-3. Ispade da su sjebali order, na orderu mi je pisalo nacin dostave: Kupac. Pa je ova iz call centra "prosledila zahtev" i onda su mi se oko 17:30 javili. Ne znam jel to pomoglo ili se samo potrefilo, ali je bila zacudjena kad sam ih pozvao.

Zvali me i doneli, nisam ocekivao da rade dostavu u 9 uvece ali eto. 😀

"Bundle" iz Games prodavnice na KP za 990€.
Disk verzija plus 1 joy i miles morales

Koji digital? 😂 Uvek mogu da iskombinuju sa drugim gamepadom i punjačem za gamepadove.

Homemade bundle 🙂

Da imamo PS5 pa i da znamo 😛

Onda odes na notifikaciju pa trougao pa selektujes checkbox i delete

Има ли везе што је сутра викенд? Да ли је могуће да тад пусте на продају?

Ја сам почетак априла схватио типа од првог па до шестог, седмог можда; мада ко зна.

Ja sam pokusavao da smuljam nesto preko nekih bitnih ljudi u thm i na pitanje kako moze da se nabavi jedna konzola za mene dobio sam odgovor "nikako 😂", e sad, sta je iza toga ne znam..

Ha
ma sigurno
nisam uopste optimista za vikend

Nazad
Vrh Dno