Šta je novo?

Samsung Galaxy A72

Pa ja hteo u MTS-u da produzim ugovor na Zmaju i da uzmem fon, ali ne moze, uvaljuju mi Omoriku koja nudi em manje a skuplja, i telefon da pretplatim, reko fak off..

Smatrate da ukoliko bih sad narucio da li bi uspeo da dobije slusalice imajuci u vidu da jos uvek nisu nabavili telefone?
Nije toliko bitno, ali opet ono treba mi novi telefon sto pre.

Fino je ovo spakovano, ali skupo je. A71 bjese povoljniji. A ako naprave A82/A92, to ima da kosta kao S21....

Smatrate da ukoliko bih sad narucio da li bi uspeo da dobije slusalice imajuci u vidu da jos uvek nisu nabavili telefone?
Nije toliko bitno, ali opet ono treba mi novi telefon sto pre.
Najbolje je mozda da odes do poslovnice. S obzirom da je sutra cetvrtak, da ga obrade u petak, posalju u ponedeljak, dok dodje do tebe... Pitanje je. Devojka je narucila u subotu 20.03, pa eto jos nista niti dobila niti joj javili bilo sta.

Pogledao sam ga sada u MTS poslovnici. Još sam pod utiskom plastike na leđima koja mi deluje jeftino, kao i ona zelenkasta boja. Sve ostalo mi deluje skroz ok.

Jel nekom stigao A72?
Da iznese neke utiske.
Ali evo ga kraj meseca moracu da porucim ako hocu sa sluskama da stigne. 🤔😒

Pa ono, izasao god dana posle mi note 10 lite, osim ekrana i kamere koja će biti bolja za nijansu nije isplativ prelazak, ipak će biti kod nas preko 400e.
tacnije uz omoriku 1 60.000.

Dal ce biti ova cena sve vreme ili ce je promene kasnije 🤔
Mislim zbog predprodaje, obicno posle razdvoje za kes i na rate.

Stigao fon juce. Nesto malo sam ga cackao, koliko da se prijavim za sluske. Danas posle posla cu detaljnije i verovatno da se full prebacim na njega.
Neki prvi utisak je pozitivan. Dobio u kutiji ultra fast charger, 25W.

Kako ti se cini ovako dok si ga cackao prvi utisci?
Jel si ga cakcao koliko?

Za ove sluske nije bitno kada ste narucili ili bilo sta nego samo morate do 16.4 da se registrujete preko samsung members app, bar tako pise u mts
Screenshot_2021-04-01-12-24-35-961_com.android.chrome.jpg

E jesam. Prvi neki utisak u odnosu na S9 osim sto je malo veci, onako na prvu loptu, fluidniji ekran, bolja kamera, sam sistem radi odlicno, ubacio aplikacije koje koristim, radi bez problema, nema stucanja i seckanja. Ledja su plasticna, ali nema otisaka i lepo stoji u ruci. Ekran kao sto rekoh dobar, zvucnici isto. Punjac 25W u kutiji. Jedino sta sam primetio u odnosu na S9 je da manje vibrira kad kucam poruku i slicno. Ako imate neka konkretna pitanja tu sam.

Sto se tice promocije, jeste prijava do 16. aprila, ali uslov je da imas racun da si uzeo telefon do 31.03. Ja narucio 19.03., a na racunu 26.03. Uredno se prijavio za sluske.
Inace telefon platio 48K, uhvatio tadasnju dodatnu akciju u WW. :p

E jesam. Prvi neki utisak u odnosu na S9 osim sto je malo veci, onako na prvu loptu, fluidniji ekran, bolja kamera, sam sistem radi odlicno, ubacio aplikacije koje koristim, radi bez problema, nema stucanja i seckanja. Ledja su plasticna, ali nema otisaka i lepo stoji u ruci. Ekran kao sto rekoh dobar, zvucnici isto. Punjac 25W u kutiji. Jedino sta sam primetio u odnosu na S9 je da manje vibrira kad kucam poruku i slicno. Ako imate neka konkretna pitanja tu sam.

Sto se tice promocije, jeste prijava do 16. aprila, ali uslov je da imas racun da si uzeo telefon do 31.03. Ja narucio 19.03., a na racunu 26.03. Uredno se prijavio za sluske.
Inace telefon platio 48K, uhvatio tadasnju dodatnu akciju u WW. :p
Pa da ok racun kad kupujes za kes ali ovo je na rate u mts-u

Najbolje kontaktiraj Samsung i MTS, i vidi na cemu si.

Svakako ko kupi posle 31.03, ispada iz promocije. To je bila "pre order" ponuda.

Sad samo da vidimo koliko mu drzi baterija i kako ce se ponasa u radu u narednom periodu.
Mada sumnjam da ce nesto stucati na njemu uopste, ali ne verujem ni da ce se grejati.
Svidja mi se 25w iz kutije sto dolazi.

Ocekujem da sto se tice baterije ne bude problema. Ja koliko sam ga juce cackao, ubacivao aplikacije, sredjivao podesavanja, nikakvih problema. Za grejanje posebno.

Hajde iscackaj ga jos malo, testiraj pa nam daj i poneki screenshot baterije i tako to jos neko iskustvo.

Pa ja nisam neki heavy user, za takve detaljne testove bolje pogledaj YT. Ja malo uletim u toku dana na socijalne mreze, i uvece volim da gleda YT/Twitch, nista specijalno, ostatak vremena i ne diram fon, posebno radnim danima. :D

Moze li neko da potvrdi da li ovaj telefon dolazi sa fabrickom folijom zalepljenom?

Baterija traje i traje

Pola na 4g,pola na wifi

Sinoc pricao preko 2 sata na viber. Doduse obican poziv,bez video call-a

Prilozi

• Screenshot_20210415-141009_Device care.jpg
    Screenshot_20210415-141009_Device care.jpg
    59.5 KB · Pregleda: 81
Do sada od novije serije koristio M20 pro,S10+ i S21 Ultra ali ova baterija sabija. Viber i poziv na Viberu sam bas maksimalno iskoristio,sto govorI koliko je bio aktivan,a koliko je radio u pozadini. Sve u svemu baterija azdaja. Ekran na 90 herca takodje

Prilozi

• Screenshot_20210416-002355_Device care.jpg
    Screenshot_20210416-002355_Device care.jpg
    58.2 KB · Pregleda: 67
Zanima me da li neko ima ovakav problem? Jeste da je 52 u pitanju ali pošto ja pikiram 72 da pitam ovde?

Vrh Dno