Najbolje je mozda da odes do poslovnice. S obzirom da je sutra cetvrtak, da ga obrade u petak, posalju u ponedeljak, dok dodje do tebe... Pitanje je. Devojka je narucila u subotu 20.03, pa eto jos nista niti dobila niti joj javili bilo sta.Smatrate da ukoliko bih sad narucio da li bi uspeo da dobije slusalice imajuci u vidu da jos uvek nisu nabavili telefone?
Nije toliko bitno, ali opet ono treba mi novi telefon sto pre.
javi utiske, planiram preko mts da uzmem.Meni WW poslao, ocekujem sutra da stigne.
Jel ti stigao?Meni WW poslao, ocekujem sutra da stigne.
Pa da ok racun kad kupujes za kes ali ovo je na rate u mts-uE jesam. Prvi neki utisak u odnosu na S9 osim sto je malo veci, onako na prvu loptu, fluidniji ekran, bolja kamera, sam sistem radi odlicno, ubacio aplikacije koje koristim, radi bez problema, nema stucanja i seckanja. Ledja su plasticna, ali nema otisaka i lepo stoji u ruci. Ekran kao sto rekoh dobar, zvucnici isto. Punjac 25W u kutiji. Jedino sta sam primetio u odnosu na S9 je da manje vibrira kad kucam poruku i slicno. Ako imate neka konkretna pitanja tu sam.
Sto se tice promocije, jeste prijava do 16. aprila, ali uslov je da imas racun da si uzeo telefon do 31.03. Ja narucio 19.03., a na racunu 26.03. Uredno se prijavio za sluske.
Inace telefon platio 48K, uhvatio tadasnju dodatnu akciju u WW.![]()
Ma ne planiram ja da ga kupujem sad, mozda tek u septembru, ali eto ovo samo informacija sta pise u mts-uNajbolje kontaktiraj Samsung i MTS, i vidi na cemu si.
Nisam znao to, cudno da u mts-u ne pise to za 31, hvalaSvakako ko kupi posle 31.03, ispada iz promocije. To je bila "pre order" ponuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari