Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

KP - 629e. Padaju polako :)

^ Vreme za scalping je prošlo. Ko je hteo konzolu odmah i sad, bez obzira na cenu, već je kupio. Sada kupuju samo oni strpljivi, a takvi će radije kupiti u našim prodavnicama, po preporučenoj ceni, sa validnom garancijom koja teče od trenutka kupovine. :)

Koji ti je broj narudzbenice?
1505x. Poručio sam digital čim su otvoreni preorders, možda 5-10 min kasnije, mislim da su mi rekli da sam bio tipa 6-7 ispod crte tako nešto, pa sam im tada rekao da stave da može i standard. Zvali su da nude standard, rekao sam da me brišu jer mislim da je to najviše fer prema ljudima koji su tad bili ispod crte kao i ja

1505x. Poručio sam digital čim su otvoreni preorders, možda 5-10 min kasnije, mislim da su mi rekli da sam bio tipa 6-7 ispod crte tako nešto, pa sam im tada rekao da stave da može i standard. Zvali su da nude standard, rekao sam da me brišu jer mislim da je to najviše fer prema ljudima koji su tad bili ispod crte kao i ja
Hm hm ja sam 15038, zvali me tad da pitaju za standard sto sam odbio... Al me sad nisu kontaktirali :(

***, verovatno te zato i ne zovu sada posto imaju samo standard :(

Napravio i ja bot-a da me obavestava na sms kad stignu konsole :) Svakako javljam kad se to desi...

I mene zanima ovo za bot-a. Ako može kratko uputstvo ili neki link ka uputstvu. :)

Sad gledam mailove i vidim da sam se prijavio i kod CL 21.septembra, a porudzbina mi je broj 10240, jel dobijao neko sa tu negde brojevima porudzbine?

@emaremare Pitanje se odnosili na prethodna dva posta, a ponuđeni su odgovori: programski kod ili gotova rešenja. :D

Sad gledam mailove i vidim da sam se prijavio i kod CL 21.septembra, a porudzbina mi je broj 10240, jel dobijao neko sa tu negde brojevima porudzbine?
Mene su zvali juce, poruzbina broj 10177 da ponude konzolu sa dva kontrolera i fifa-om za 82k. U principu moze se dogovoriti sa njima oko te dodatne opreme. Uzeo sam na kraju punjac za kontroler i Spiderman Miles Morales za 76k. Poslali su konzolu, tako da je ocekujem sutra :)

Mene su zvali juce, poruzbina broj 10177 da ponude konzolu sa dva kontrolera i fifa-om za 82k. U principu moze se dogovoriti sa njima oko te dodatne opreme. Uzeo sam na kraju punjac za kontroler i Spiderman Miles Morales za 76k. Poslali su konzolu, tako da je ocekujem sutra :)
Је л' то неки бандл па мора тако? Не разумем како су са 66 хиљаде прешли на 76. Ако већ можеш да мењаш шта добијаш уз конзолу што не може само конзола?

Ali koja fora sa uvaljivanjem dodataka…cekaj a sta ako imam i punjac i dodatni kontroler kao nece mi prodati iako sam na spisku
Post automatically merged:

Mozda je na “dobrovoljnoj”bazi ta ponuda?

Је л' то неки бандл па мора тако? Не разумем како су са 66 хиљаде прешли на 76. Ако већ можеш да мењаш шта добијаш уз конзолу што не може само конзола?
Da, u principu neki bandl, to su prvo ponudili za 82k. Kao to im je stiglo sada, iako sam ja narucio samo standard konzolu disk verziju. Druga opcija je bila da sacekam samo konzolu da stigne ali to ne znaju kad ce dobiti. Nema smisla kao bandl a mozes da se dogovoris sta ces od dodatne opreme. Sve u svemu moze im se, pa mi je bolje i to nego da cekam ko zna jos koliko :) Malo nisu fer sto se toga tice, ali svakako sam planirao da uzmem igru, a kasnije nekad i taj punjac.

Bezobrazno sa njihove strane, ali ocigledno ogu da rade sta im je volja na racun nas potrosaca. Sa vedrije strane, dobio si igru i punja za hiljadu dinara manje.
Sve u svemu glupo je sto ucenjuju bez obzira da li si planirao da uzimas sve to ili ne. Al ajd... U zdravlju da te sluzi :D

Ali koja fora sa uvaljivanjem dodataka…cekaj a sta ako imam i punjac i dodatni kontroler kao nece mi prodati iako sam na spisku
Post automatically merged:

Mozda je na “dobrovoljnoj”bazi ta ponuda?
Mislim da nije na dobrovoljnoj bazi, jer sam trazio prvo samo konzolu, i odbio ovu ponudu sa dodatnim kontrolerom. Kasnije sam ih nazvao i rekao da mi ne treba dodatni kontroler, pa smo se dogovorili za punjac i igru. Ne znam zbog cega mora da se uzima i dodatna oprema, i da li je to neko naredjenje od sonija zbog scalper-a.

Mislim da nije na dobrovoljnoj bazi, jer sam trazio prvo samo konzolu, i odbio ovu ponudu sa dodatnim kontrolerom. Kasnije sam ih nazvao i rekao da mi ne treba dodatni kontroler, pa smo se dogovorili za punjac i igru. Ne znam zbog cega mora da se uzima i dodatna oprema, i da li je to neko naredjenje od sonija zbog scalper-a.
Kadd bi mene zvali i rekli kao stigla vam je konzola...rekao bi ok i otisao po nju ...a posle u radnji kad bi preuzimao i kad bi mi ponudili to napravio bi skandal na licu mesta

Kadd bi mene zvali i rekli kao stigla vam je konzola...rekao bi ok i otisao po nju ...a posle u radnji kad bi preuzimao i kad bi mi ponudili to napravio bi skandal na licu mesta
Али буквално. Лопови. Ако је бандл онда ваљда не може да се мења ништа, а ако дају да се мења онда значи може и само конзола. :)

Kako se to radi?

I mene zanima ovo za bot-a. Ako može kratko uputstvo ili neki link ka uputstvu. :)

Progamirate ili koristite gotovo?

Ja sam napravio sam (programirao)... Verovatno ima i gotova resenja, ali sam bas pre 2 nedelje nesto testirao za projekat neki sto mi je posluzilo da zavrsim ovog bota za sat vremena...

Preuzeo u GC konzolu pred kraj rasdnog vremena i igrao do sad. Uz konzolu je morala igra, pa je isao Miles Morales, sve zajedno 73000.

Preorder sam kupio na kupujemprodajem, ali skroz kul neki decko, nije skalper, kaze predomislio se. Njemu sam platio samo 2000 din + plus otkupio od njega neotpakovani kontroler 9000 sa racunom, koji je on kupio jos u novembru...

Sve u svemu, za 84 hiljade Blu ray, dodatni kontroler i igrica, u principu mislim da sam super prosao, jer se po tim cenama trenutno valjaju konzole sa disk citacem na KP bez dodatnih stvari...

Tako da pogledajte i kupujem prodajem, ima tamo i kul ljudi. Ne znam ni sto sam otvorio ovaj oglas, imao je "dogovor" umesto cene, a takve generalno ne otvaram, al je super ispalo...

Poslednja izmena:
Ponudili bundle za 85000 punjac dodatni kontroler i igra odbio zvace kad stigne samo konzola. Ponasaju se bas onako kako im omogucavate time sto po svaku cenu uzimate konzolu ne razumem kako punjac igra i dzojs vrede 20000 al ajde.
Dok ima ovaca za sisanje...

Da li su iz Tehnomanije u prosloj turi "uslovljavali" sa dodatnom opremom u prosloj turi?

Punjac (4000 din) dzojstik (cca 8000din) i igra ( cca 7000din) i to je to od prilike

Nekome ne treba jos i punjac a meni ni spajdermen ,lose ponasanje firmi ali kupci sve prihvataju pa ima se moze.

Nazad
Vrh Dno