1505x. Poručio sam digital čim su otvoreni preorders, možda 5-10 min kasnije, mislim da su mi rekli da sam bio tipa 6-7 ispod crte tako nešto, pa sam im tada rekao da stave da može i standard. Zvali su da nude standard, rekao sam da me brišu jer mislim da je to najviše fer prema ljudima koji su tad bili ispod crte kao i jaKoji ti je broj narudzbenice?
Hm hm ja sam 15038, zvali me tad da pitaju za standard sto sam odbio... Al me sad nisu kontaktirali1505x. Poručio sam digital čim su otvoreni preorders, možda 5-10 min kasnije, mislim da su mi rekli da sam bio tipa 6-7 ispod crte tako nešto, pa sam im tada rekao da stave da može i standard. Zvali su da nude standard, rekao sam da me brišu jer mislim da je to najviše fer prema ljudima koji su tad bili ispod crte kao i ja
Najverovatnije je to... ***, pisao sam im posle da dopisu da moze i standard, al verovatno to otislo na kraj reda.. meh***, verovatno te zato i ne zovu sada posto imaju samo standard![]()
Sorry CDR radnja neka nemam pojma😂
Kako se to radi?Napravio i ja bot-a da me obavestava na sms kad stignu konsoleSvakako javljam kad se to desi...
verovatno pythonProgamirate ili koristite gotovo?
![]()
10 Best Tools to Monitor Website Changes in 2025
Website change monitoring tool helps you track changes made to a website, such as content, visuals, code, and layout. It allows you to stay up-to-dategeekflare.com
Mene su zvali juce, poruzbina broj 10177 da ponude konzolu sa dva kontrolera i fifa-om za 82k. U principu moze se dogovoriti sa njima oko te dodatne opreme. Uzeo sam na kraju punjac za kontroler i Spiderman Miles Morales za 76k. Poslali su konzolu, tako da je ocekujem sutraSad gledam mailove i vidim da sam se prijavio i kod CL 21.septembra, a porudzbina mi je broj 10240, jel dobijao neko sa tu negde brojevima porudzbine?
Је л' то неки бандл па мора тако? Не разумем како су са 66 хиљаде прешли на 76. Ако већ можеш да мењаш шта добијаш уз конзолу што не може само конзола?Mene su zvali juce, poruzbina broj 10177 da ponude konzolu sa dva kontrolera i fifa-om za 82k. U principu moze se dogovoriti sa njima oko te dodatne opreme. Uzeo sam na kraju punjac za kontroler i Spiderman Miles Morales za 76k. Poslali su konzolu, tako da je ocekujem sutra![]()
Ali koja fora sa uvaljivanjem dodataka…cekaj a sta ako imam i punjac i dodatni kontroler kao nece mi prodati iako sam na spiskuMene su zvali juce, poruzbina broj 10177 da ponude konzolu sa dva kontrolera i fifa-om za 82k. U principu moze se dogovoriti sa njima oko te dodatne opreme. Uzeo sam na kraju punjac za kontroler i Spiderman Miles Morales za 76k. Poslali su konzolu, tako da je ocekujem sutra![]()
Da, u principu neki bandl, to su prvo ponudili za 82k. Kao to im je stiglo sada, iako sam ja narucio samo standard konzolu disk verziju. Druga opcija je bila da sacekam samo konzolu da stigne ali to ne znaju kad ce dobiti. Nema smisla kao bandl a mozes da se dogovoris sta ces od dodatne opreme. Sve u svemu moze im se, pa mi je bolje i to nego da cekam ko zna jos kolikoЈе л' то неки бандл па мора тако? Не разумем како су са 66 хиљаде прешли на 76. Ако већ можеш да мењаш шта добијаш уз конзолу што не може само конзола?
Mislim da nije na dobrovoljnoj bazi, jer sam trazio prvo samo konzolu, i odbio ovu ponudu sa dodatnim kontrolerom. Kasnije sam ih nazvao i rekao da mi ne treba dodatni kontroler, pa smo se dogovorili za punjac i igru. Ne znam zbog cega mora da se uzima i dodatna oprema, i da li je to neko naredjenje od sonija zbog scalper-a.Ali koja fora sa uvaljivanjem dodataka…cekaj a sta ako imam i punjac i dodatni kontroler kao nece mi prodati iako sam na spisku
Post automatically merged:
Mozda je na “dobrovoljnoj”bazi ta ponuda?
Kadd bi mene zvali i rekli kao stigla vam je konzola...rekao bi ok i otisao po nju ...a posle u radnji kad bi preuzimao i kad bi mi ponudili to napravio bi skandal na licu mestaMislim da nije na dobrovoljnoj bazi, jer sam trazio prvo samo konzolu, i odbio ovu ponudu sa dodatnim kontrolerom. Kasnije sam ih nazvao i rekao da mi ne treba dodatni kontroler, pa smo se dogovorili za punjac i igru. Ne znam zbog cega mora da se uzima i dodatna oprema, i da li je to neko naredjenje od sonija zbog scalper-a.
Али буквално. Лопови. Ако је бандл онда ваљда не може да се мења ништа, а ако дају да се мења онда значи може и само конзола.Kadd bi mene zvali i rekli kao stigla vam je konzola...rekao bi ok i otisao po nju ...a posle u radnji kad bi preuzimao i kad bi mi ponudili to napravio bi skandal na licu mesta
Kako se to radi?
I mene zanima ovo za bot-a. Ako može kratko uputstvo ili neki link ka uputstvu.![]()
Progamirate ili koristite gotovo?
![]()
10 Best Tools to Monitor Website Changes in 2025
Website change monitoring tool helps you track changes made to a website, such as content, visuals, code, and layout. It allows you to stay up-to-dategeekflare.com
ZovuKontam da ce i GC onda zvati za preordere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari