Ma to je to, laganica deal sa radnjom za neki profit. Bukvalno sam pravi primer jer sam od septembra na listi cekanja u GC. Svaki put kad ih zovem da vidim sta se desava bude "sve je ok, sve je super, na listi ste ali ne mozemo da vam kazemo koji ste...". I tako od septembra na listi, znaci "preorder" lista, prijavljen za obe verzije (po principu sta prvo stigne) i nista do sad, a vamo na kp se obrcu sa racunima iz te radnje samo takoPrijatelj isto uzeo PS5 sa disk citacem preko KP, nije mogao vise da cekaA fiskalni racun i garancija sad iz marta
![]()
Au, jel to uzeo svu mogucu dodatnu opremu?Dobro ste prosli, drug reče da je platio disk 98k u Giga***** 😅
Ljudi, nemojte da kupujete od skalpera, na taj nacin ih podrzavate. Normalno da ce se dobar deo ljudi odluciti na preprodaju kada mogu izvuci skoro pa duple pare. Znaci resenje je da ne kupujete od sklapera.Prijatelj isto uzeo PS5 sa disk citacem preko KP, nije mogao vise da cekaA fiskalni racun i garancija sad iz marta
![]()
*** jako je ovo moguće? Ne razumem, šta zvao ih i ponudio 98k da mu završe konzolu? Posto im je na sajtu regularna cenaDobro ste prosli, drug reče da je platio disk 98k u Giga***** 😅
Mene sad zvali za 40 min stize😀stigao sondza![]()
jel Bg?stigao sondza![]()
Dobiješ otpremnicu, za garanciju je meni u call centru rečeno da je to ustvari ugovor o prodaji na daljinu koji si dobio u mejlu već.sta ste dobili od papira, jel stigla neka garancija ili neka otpremnica ?
Ja sam narucio klot i dobio jos u Subotu ali ja sam medju prvima narucio.Da li je neko dobio konzolu a da nije naručio ništa dodatnoPošto drugar nije dobio a ja sad zvao, čekaju od dobavljača
Dakle, nisu mi rekli kad su me zvali da će upasti u drugi krug ili slično...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari