Šta je novo?

Playstation 5 - Gde kupiti?

Dobro ste prosli, drug reče da je platio disk 98k u Giga***** 😅

Dobar je Ps5 al trenutno ne vredi da se zbog hype da 200e vise.Nadam se da ce biti vise zaliha u Evropi i kod nas

Prijatelj isto uzeo PS5 sa disk citacem preko KP, nije mogao vise da ceka :D A fiskalni racun i garancija sad iz marta :)
Ma to je to, laganica deal sa radnjom za neki profit. Bukvalno sam pravi primer jer sam od septembra na listi cekanja u GC. Svaki put kad ih zovem da vidim sta se desava bude "sve je ok, sve je super, na listi ste ali ne mozemo da vam kazemo koji ste...". I tako od septembra na listi, znaci "preorder" lista, prijavljen za obe verzije (po principu sta prvo stigne) i nista do sad, a vamo na kp se obrcu sa racunima iz te radnje samo tako :)
Post automatically merged:

Dobro ste prosli, drug reče da je platio disk 98k u Giga***** 😅
Au, jel to uzeo svu mogucu dodatnu opremu? o_O

Prijatelj isto uzeo PS5 sa disk citacem preko KP, nije mogao vise da ceka :D A fiskalni racun i garancija sad iz marta :)
Ljudi, nemojte da kupujete od skalpera, na taj nacin ih podrzavate. Normalno da ce se dobar deo ljudi odluciti na preprodaju kada mogu izvuci skoro pa duple pare. Znaci resenje je da ne kupujete od sklapera.
Ja ocekujem u ponedeljak da mi stigne konzola, odmah ide uzitak unboxing-a, potom idemo "on air" kao neko kome je ovo prva konzola, a pc igre je zapostavio nekoliko godina. Imam toliko puno da nadoknadim, nema se vremena.

Ne znam detalje, samo mi reče gde je uzeo i cenu. Raspitaću se više ovih dana.

Gigatron kao i tehnomanija ima regularnu cenu za ps5 ocigledno regulisanu ugovorom sa uvoznikom/sony-om. Plus gigatron nema na stanju konzole i nisam cuo da su u nekom skorasnjem trenutku imali.
Tako da i meni smrducka ovaj trac od 98k. Ili moze da bude ali je do tih 98k uzeo sluske, punjac, jostik...

Srecan PS5 svima koji slave. :D
Drago mi je da ono iz Tehnomanije nije bila jos jedna prevara u nizu i da ljudi stvarno dobijaju konzole.
Uzivajte.

Meni nakon poziva o potvrdi kupovine od prošle nedelje u četvrtak nije stigo nikakav email. Jel ima još nekome ovako?

da, ali mislim da imas velike sanse u NS (ako se dobro secam da si rekao da si odatle) posto koliko vidim na otpremnici stoji novi banovci i dosli su sa obilaznice tako da kapiram da i tebi stize danas

Baš tako, ja je čekam u Jagodini i zvao sam THM rekoše da je za sutra planirana isporuka

Ajde ko prvi vidi da ima na stanju, nek postuje ovde, kao onaj čovek prošli put. Bar da uzmu ljudi sa Bencha kojima stvarno treba a ne preprodavci.

jel vam dovozi bas tehnomanija ili kurirska sluzba? Novi sad za sad nista,izgleda da cu se morati strpiti do sutra :)

Ja cu postovati sigurno. Mogu promasiti samo ako se rasprodaju za manje od 5 min ili ako ih zakace u sred noci. 😆

Edit: Ovo ne vazi samo za Tehnomaniju vec i za ostale prodavnice koje nemaju liste cekanja. Postujem gde god bilo.

sta ste dobili od papira, jel stigla neka garancija ili neka otpremnica ?

Pojavio se danas oglas na KP, dva digitalca za po 600 €, bez napomene o garanciji, član registrovan od danas 😀 ko zna koja priča je u pitanju ali mi deluje da će cene polako da padaju 👍

Nema broja.Automatski 80% nesigurna kupovina.A ima i dosta novih cd verzija 750e.I to sve po jedan komad. Danas svi zele da postanu "scalperi"..strasno

Cestitam svima! Meni danas stize Demon's Souls burazer se ponudio da plati 😄

Da li neko ima coil whine? Meni se cuje malo ali nije strasno jos ja sedim jako blizu. Vidjao sam na yt ljude kojima se cuje kao usisivac.

Da li je neko dobio konzolu a da nije naručio ništa dodatno :) Pošto drugar nije dobio a ja sad zvao, čekaju od dobavljača :) Dakle, nisu mi rekli kad su me zvali da će upasti u drugi krug ili slično...

Da li je neko dobio konzolu a da nije naručio ništa dodatno :) Pošto drugar nije dobio a ja sad zvao, čekaju od dobavljača :) Dakle, nisu mi rekli kad su me zvali da će upasti u drugi krug ili slično...
Ja sam narucio klot i dobio jos u Subotu ali ja sam medju prvima narucio.

Nazad
Vrh Dno