Super Amoled 120hz, laksi je i cini mi se da je kompaktiniji od poco x3.Po cemu je bolji note 10 pro od poco x3 moze li neko da mi objasni?
Osim sto note ima 108 megapixela, sve drugo je preslikano
Ne vidim logiku u xiaomi paleti telefona
Zbog cega manji ekran?? Po dimenzijama jedva da se razlikuje od prethodne RN serije, veci ekran - sve preglednije, a da je stavljen jaci SD cipset i sa cenom bi otisao na gore, ovako sve do 300 evrica je OK za ocekivati^^ samo ekran je dovoljna razlika...dobije se flagship ekran za 300e...
Steta sto nije malcice manji i tipa da ima sd765, ili neki dimensity 800-1000 procesor,...to bi bilo taman...![]()
Zbog cega manji ekran?? Po dimenzijama jedva da se razlikuje od prethodne RN serije, veci ekran - sve preglednije, a da je stavljen jaci SD cipset i sa cenom bi otisao na gore, ovako sve do 300 evrica je OK za ocekivati![]()
RN10 ima manji ekran a takodje je amoled, sa baterijom istog kapaciteta i ako je verovati informacijama koje kruze internetom tezak je samo 178 grama.Manji ekran da bi ceo telefon bio manji i bilo ga lakše držati u ruci. Da će on da lebdi u vazduhu, i ja bih hteo da bude veći. 😁
Videćemo, vanila model ima manji ekran, 6,43". Video sam danas prvi njegov unboxing, što znači da ni testovi nisu daleko.
@
unique93
Da steta sto nije manji, ali kao sto kazes flagship ekran za 300ei velika baterija i zaista dobra samsungova kamera . Bice port za Gcam, posto vec ima za Mi 10i ,a to je isti senzor.
Note 10 ima SD678-lower midrange chip.Sd 668 na zalost
Pro verzija mi se cini odlicna mada ako Max bude bio za EU a cenovno blizu isao bih licno pre na Max
Sto se tice X3 i R10 serije ,sama pomisao da moram da imam u dzepu,futroli itd tako ruzan telefon stvara mi jezu neku u stomaku
Bez obzira na njegove perfomanse skoro ne videh ista ruznije
Ali da sacekamo da vidimo sta ce i ostali imati da ponude a mislim da ce imati, pa cak i sam Xiaomi
I kad uzmemo u obzir to da od leta više nema neograničenog prostora na Google photos memorijska će biti neophodna za čuvanje fotografija.Ako je jedina razlika izmedju 6/64 i 6/128 u memoriji, onda je besmisleno po meni uzeti ovaj od 6/128 dati 3000 dinara vise a mozete uvek staviti sd karticu ukoliko vam bude bilo potrebno jos prostora za manji novac (dodatnih 64gb bi bilo u proseku 1500din).
I kad uzmemo u obzir to da od leta više nema neograničenog prostora na Google photos memorijska će biti neophodna za čuvanje fotografija.
To to..Uzeti na 6/64 i memorijsku karticu od 128gb bila bi ista cena kao i 6/128 integrisana.. a dobijete 64gb vise sa memorijskom.upravo to!
i ne samo radi toga, svaki factory reset briše internu memoriju, znači uvek manuelno moraš raditi backup pre reseta, s memorijskom je to samo "plug n' play".
Elem, nisu mi jasni ovi youtuberi, nikako da se dogovore jel staklo ili plastika na leđima, svaki kaže drugo 😁
Imamo memorijske kartice, ali interna memorija je mnogo brza od SD kartice, snimanje videa u 4k rezoluciji sa visokim bitrejtom u internu mem. je uvek bolje resenje.Vecina ima vec memorijske kartice tako da mnogima to i nece biti trosak
Ostalo na komp i milina.Ili plati neki online servis za bekapovanje podataka
Valjda krajem marta ili u aprilu.Ukoliko niste videli objavu na benchmark sajtu, cene su sledeće:
Redmi Note 10 PRO u verziji 6/64 = 32.999rsd
Redmi Note 10 PRO u verziji 6/128 = 35.999rsd
Redmi Note 10 u verziji 4/64 = 23.999rsd
Redmi Note 10 u verziji 4/128 = 26.999rsd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari