Tomiprunet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.04.2020
- Poena
- 265
Svake nedelje napumpaju neki coin u btc, u par minuta skoci sa npr 200sats na 500-600 i onda potone na 180....i svi koji su ukljuceni u to osim par likova koji organizuju gube dio svog btca.U 21:00h na Binance se pumpa neki koin iz BTC-a (info koji imam), kako to može da utiče na cenu BTC-a? Ili neće da ima, tj. oni koji već imaju taj koin će doći u posed BTC-a? ... ? Da li neko može da pojasni?
Kakav ATM, ATMChain? Uopšte ne vidim da Binance ima to u ponudi.Nije se znalo do 21:00h, sad sam video, pumpa se ATM/BTC na Binance...
pa hajde da ispratimo...
Ne znam šta je ATM niti me zanima, samo sam hteo da ispratim najavljeni pump tj. dump. 😂Kakav ATM, ATMChain? Uopšte ne vidim da Binance ima to u ponudi.
Odgovore mozes pronaci na ovim stranamaRudarske XFX RX 570 4GB su po 120e na KP a bile 60e, zar se isplati majnovati ETH sa njom? ETH pada, na kojoj ceni se ne isplati majnovati sa RX 580 8GB?
Stiglo mi je danas Ledger regularnom postom, carina/porez/sta vec 2700 dinara. Nije tako velika razlika u odnosu na DHL Express kao sto sam ocekivao, ali koga zmija ujede...
pa da ali si ti sve platio 2700 da meni dhl samo usluge spedicije naplacuje 3200 din, na to plus carina (10%) i pdv (20%).Stiglo mi je danas Ledger regularnom postom, carina/porez/sta vec 2700 dinara. Nije tako velika razlika u odnosu na DHL Express kao sto sam ocekivao, ali koga zmija ujede...![]()
A fak, nismo se razumelipa da ali si ti sve platio 2700 da meni dhl samo usluge spedicije naplacuje 3200 din, na to plus carina (10%) i pdv (20%).
I mene zanima, ali mislim da uzimaju procenat od povucenih para na karticu. Ako moze neko ko zna neka odgovoriNisam video da ima tema o ovome pa da probam ovde. Onih 15% poreza na dobitak (ako ga i bude) od čega ga izračunavaju. Od povučenih para na karticu ili traže listing trade-ova sa menjačnice pa izdvoje svaki profitabilan trade pa izračunaju njegovih 15% i tako dođu do ukupne sume za porez na dobit da se uplati ? Ili kako ?
To je zato sto je cena samog Trezora bila ispod 50e, u tom slucaju ne ide u carinsku proceduru (limit je 50e). Ako je preko 50 onda se na cenu dodaje i cena transporta pa na nju carina i pdv, plus mi naplate 3200 din sto podnose dokumenta.Hm...meni je trezor sa sve DHL shippingom ispao 58e, 0 carina i pdv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari