Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Ма јок - неће. Пробао и по овом упутству од @djoxas , али мртав. Остаје још преко СД картице, али мислим да и од тога неће бити вајде. 😠
Teško ćeš nešto uraditi. Ja sam ga isto pre par godina brickovao i uspeo sam sa kablom i spajanjem nekih pinova... Radi kod drugara još uvek bez problema

На фору дизања система на рачунару.

Pazi oko tih prespajanja pinova, to radiš u određenom trenutku, valjda kad onaj usb tool krene da traži box na usb portu. Onda prespojiš, i onda bi trebalo da čuješ karakterističan zvuk. Ne sećam se više tačno, ali ja sam tako oživeo magicsee n5 kad sam ga zabrikovao sa pogrešnim romom. Isto sam mislio da neće, dok nisam skontao da mora da se pogodi trenutak kad se prespajaju pinovi.

Teško da ćeš uspeti SD karticom.

@tambur88 Imam ja. Radi lepo, sve je glatko i brzo. Primetno je fluidni od starijih Sony televizora sa Androidom. Slika je odlična. Jedina mana je što ima malo slobodno prostora i brzo se napuni. Mada i za to postoji rešenje, USB hub i USB flash. Ja sam zadovoljan.

Poslednja izmena:
Gde naci kodi 18.9,apdejtovao san na beelinku na verziju 19 ali ona ne radi?
Udje i izbaci me i napise da je prestala sa radom.

Имаш овде старе верзије

Poslednja izmena:
Пошто овај мој бокс и на другим рачунарима не даје знаке живота, па ни помоћу преспајања пинова, реших да се поновим.
Избор је пао на ова 2: ЕОН бокс и таникс TX9s.
Обадва у комбинацији 2/8, обадва са андроид 9. Таникс има одличан s912 чипсет.
На КП таникс је 3500, ЕОН 4500 дин. Интересује ме искуство некога ко има овај таникс, наравно на ПП да не затрпавамо тему овде.
Ако неко има још неки паметан предлог ( ми бокс ме не интересује ) за куповину код нас, слободно нека се јави на ПП. Такође и ако неко има нешто на продају или би мењао за годишњи налог за ЕОН смарт ТВ / Тввиет нека се јави.

За 3500 таникс TX9s далеко бољи избор. Хардверски бољи.

Tanix TX9S proslo mi kroz ruke bar 7 komada, rutovan, nema BT, nema 5GHz WIFI, nema 3.5mm audio izlaz, obican Android... radi bez greske, za te pare (bio ispod 35$) nema bolje...

Na Mi tv sticku radi Eon za android tv ili verzija za mobilne uređaje?

Za android tv

Da li je moguce da je beelink adapter bolji od tanix iako je manji?

Prilozi

• Screenshot_2021-02-24 IMG_20210224_130418 jpg (JPEG Image, 4000 × 3000 pixels) - Scaled (31%).jpg
    Screenshot_2021-02-24 IMG_20210224_130418 jpg (JPEG Image, 4000 × 3000 pixels) - Scaled (31%).jpg
    306.9 KB · Pregleda: 23
Levi je najjeftiniji generički, a desni je kvalitetniji.
Veličina je nebitna, taj veći je prazan.

Potrebna pomoc. Gde kupiti Ugreen adapter USB 3.0 na Ethernet RJ-45 (1000 Mbps lan)? U nasim radnjama ga nema. Na kp ima ali sa 100 Mbps lan. Sa aliexpres-a nemoguce prevelika cena shippinga. Ebay? Amazon? Tu vec nemam iskustva. Potreban mi je za mibox s. Da li ima neka alternativa ugreen-u na nasem trzistu (nase radnje, kp). Neko da prodaje polovan? 🤓😜

Ja kupio na KP neki 5 u 1 USB C HUB na 3xUSB 3.0, Gigabit Ethernet, PD za 2.600 dinara. Radi na Google Chromecast with TV. Da li radi sa mibox s ne bih znao ali ne vidim razlog da ne radi.

Ja kupio na KP neki 5 u 1 USB C HUB na 3xUSB 3.0, Gigabit Ethernet, PD za 2.600 dinara. Radi na Google Chromecast with TV. Da li radi sa mibox s ne bih znao ali ne vidim razlog da ne radi.
Kako radi Kodi na Google chromecast tv
Slikaj mi taj usb c hub ako ti nije problem. Jesi li usb hub ima adapter za struju?

Radi kodi lepo. Problem mi je da ga slikam jer je TV nakacen na zid, morao bih da ga skinem pa da slikam. Uz hub ne ide adapter, samo hub.

Hvala na odgovoru ali mi box s nema usb-c. Potreban mi je usb adapter sa gigabit ethernet lan-om.

Nazad
Vrh Dno