Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bome meni deluje da ce eth moci da se kupi ispod 1000$ za dan-dva
Suština kripta (što se tiče trejda) kada ući u određeni koin, a kada izaći to je bar lako, kad si zadovoljan zaradom. Ako rano uđeš siguran gubitak ili u najboljem slučaju dugi period čekanja da se vratiš na nulu (mada se to često i ne dočeka). Ako izađeš na ceni koju si zacrtao, a koin nastavi da raste nevidim veliki razlog za tugu, cilj si ostvario. Ono, para nikad dosta, ali bitno je da si u plusu.
 
Da podsetim šta sam napisao prošle nedelje:

Iako je bilo očito da je bearish opcija bila mnogo verovatnija, ja sam rešio da hodlam, što se ispostavilo kao glupost. Chart mora da se sluša i radi kako verovatnoća i indikatori kažu. Prema kriptu ne treba imati nikakvih emocija, ne znam kog đavola nisam prodao AAVE kad je bio na 550 dolara i chart je vrištao da je nenormalno overbought.

Sad ne vredi kukati, nauk za ubuduće, idemo dalje. Kripto je još jednom pratio pad tech stocks i sad opet proverava dno. Trebalo bi da drži, ako ne bude novih potresa na berzi. Lako može da još jednom proveri dno za par dana i polako krene u oporavak. Ako međutim bude loših vesti, odosmo mi dosta dole.
Nije ti ni sad losa cena aave ako si rano kupio....
Brate, ti sve dobro razmisljas ali nekako ne povezujes. Prvo kazes da treba pratiti chart a u drugoj recenici kontriras sam sebi i pricas o vestima, povezanosti sa berzom itd. Mani to, bili smo zreli za korekciju. Leveli su poznati. Imas znanje, upotrebi ga.
Znas kako je rekao Bernard Baruch: “show me the charts and I'll tell you the news.”
Ovo dobronamerno kazem, nije mi cilj da vredjam ili slicno... :)
Post automatically merged:

... sto se mene tice ovo je klasican bull trap.. dok se drugacije ne dokaze...
 

Prilozi

  • ScreenShot922.jpg
    ScreenShot922.jpg
    174.2 KB · Pregleda: 163
Tomiprunet: to ne moze niko da ti kaze moras sam odluciti.

Ovi sto imaju ADA ce reci : Nee nikako
Ovi sto imaju LTC ce reci : Sta si cekaooo do sada naravno da da
 
Ovo jos nisam video, od prvih 60 koina, samo ADA zelena, kakav LTC.
 
Generalno kazem, Ada ima mnogo bolje performanse od LTC-a, naspram BTC-a. Verovatno ce tako i nastaviti.
 
Ostavio sam ADA, a DOGE i ZIL sam prebacio u LTC sad kad mu je cena bila 168Evra.
 
Ako ode u skorijem roku do 2-2.5$ ( tokom marta ili aprila) mozemo da pevamo... pokupimo pare i to-je-to ..

Eventualno otici onda u ETH sa delom tih para i cekati njegov pump.
Price o ADI od 10$ su isto sto i price od 200k za BTC koje sam slusao krajem 2017

Nije realno pricato o 10$ ADI dok ne dodje do 7-8$..
 
Ako ode u skorijem roku do 2-2.5$ ( tokom marta ili aprila) mozemo da pevamo... pokupimo pare i to-je-to ..

Eventualno otici onda u ETH sa delom tih para i cekati njegov pump.
Price o ADI od 10$ su isto sto i price od 200k za BTC koje sam slusao krajem 2017

Nije realno pricato o 10$ ADI dok ne dodje do 7-8$..
Tako je. ADA ako se duplira to je vreme za istovar, mada tesko i dotle da dobaci pre nego sto pukne ovogodisnji balon.
 
Mozda je ada uzela ulogu eth uz bula 2017.18? Eth/btc tad presao 0.1
Iz btc i eth se prelazi masovno u ada da se i tu duplira ulozeno?

Sto bi znacilo da je kraj bula na vidiku.
Ne vidim razlog zasto bi ovako agresivno rasla kad eth i btc krvare.
 
Gougen testnet ili mainnet, više ne znam ni ja, je zakazan za kraj februara/početak marta. A to znači smart contracts za ADA ekosistem, konačno.

E sad, da li zato raste, ili je nešto drugo, to ne znam. Ja sam izašao na dolar, zadovoljan sam.
 
Evo reč od mene koji nisam ni u ADA ni u LTC-u, pre bih uzeo ADA. Priče od $10 su mi malo nerealne, ipak mu je total supply 45mlrd. čini mi se. Ali ima još mesta za rast, neki investicioni fond iz Dubaija planira da izvadi 750M evra iz BTC-a i prebaci u ADA i DOT + one glasine o Elonu...
 
Po meni nije bilo ocekivano ali izgleda da se dosta ljudi nije slozilo samnom. Ocigledno sam pogresio. Sve u svemu ne bi trebalo dugo da traje a verovatno nece ni biti nasilno iako spominju da ce se testirati 40K. Licno ne verujem, mislim da samo plase ljude da shortuju opet ;)
Ako o timingu govorimo onda je to gotovo sigurno od pocetka iduce nedelje.Tada pocinje novi mesecni candle i dobicemo razresenje.Za sada je sve ok. Nalazimo se u dnu dizuceg kanala H4 i gledano u prethodni period, idealno je mesto za kupovinu. Proboj ozbiljniji na dole (po meni) bi znacilo i ozbiljniju korekciju
 

Prilozi

  • dno kanala.png
    dno kanala.png
    227.2 KB · Pregleda: 81
Ada ima opasan potencijal. Kako stvari stoje jedan od najperspektivnijih novcica u ovom krugu. Kupio sam sacicu pre neki dan cisto da se poigram pa cu juriti top s njim, zezancije radi :d
 
Pozdrav članovima. Do sad sam samo čitao i mislim da je diskusija dobrim dijelom konstruktivna, a od nekih članova i dragocjena. Ponekad se malo zastrani, ali imamo dobrog moderatora, kojeg ovom prilikom pozdravljam i koji zna diskusiju vratiti na pravi kolosjek. Evo da pokušam dati svoj doprinos i prognozu, da ne budem samo još jedan general poslije bitke. Ovaj graf koji se odvija zadnjih tjedana i koji me dosta uzbuđuje, neki u TA nazivaju - šalica i smatra se vrlo jakom tehničkom formacijom. Ispoštovan je uvjet da prije slijedećeg zaobljenja koje se upravo događa, aktualni vrh (58) mora biti viši od prethodnog (42), iako je ispao puno viši, ali dobro. Razdoblje odvijanja formacije je zadovoljavajuće. Bilo bi idealno da dno predstojeće parabole bude ujedno potpora na 42000, ali nije nužno. Uz uvažavanje ostalih indikatora TA, po meni je ovo najočiglednija i najperspektivnija grafička struktura do sada. Dobro bi bilo da se još malo razvuče i već vadim zalihu para iz slamarice za dokup i mislim da ću uz kokice dosta mirno promatrati predstojeću euforiju. Mislim da je buduće kretanje cijene za mene manji rizik, a smatram većim rizikom moje nepotrebno trejdanje, rizik da će me pregaziti bus, globalne nestabilnosti, manipulacije, mjenjačnice, sunčeve pjege i ozonske rupe... Molim komentar ove formacije od strane uglednih tehničara. Hvala.
 
GBTC premium je otišao negativno, sada vredi manje nego BTC u njemu. Izgubili smo Grayscale put, to je bilo to što se tiče institucionalnih investitora.
 
Isto se desilo i 2.feb na 33k pri kraju korekcije. Pred samu raketu
 
Takodje mislim da bi Ltc trebao da krene u napad na 200+ uskoro.
Testirali smo 150 nekoliko puta uspeli da se odrzimo, nadam se da ce tako i ostati. Ako bude sve po planu nece nam trebati dugo da vidimo i 300+.
I obratiti paznju na Cardano, mislim da krece period lepih skokova sto se njega tice.
Postavljeno kada je ADA bila 0.18-0.2c sada je vreme da se polako izlazi i prelazi u nesto drugo. Ako dodje do 1.5$ out sam 100%, do nekog novog jaceg pada.
Ltc i dalje najslabiji performer, ali velika ocekivanja samo cilj i strpljivo.
Square?
Bank of Japan?
Softbank?
Nesto veliko se sprema...
I dalje sam misljenja da ce ovo jos sve dole, ali kad potvrdimo dno, LTC bice zanimljivo...
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno