Šta je novo?

Mobilni telefon Menjati iphone 11 za novi android (mi 10)

Koji mobilni telefon kupiti

beconase

Poštovan
Učlanjen(a)
10.09.2020
Poena
75
Nisam uspeo da editujem naslov prethodne teme i malo je drugacija dilema, pa ako je problem i moderator zeli moze da spoji ovo sa starom temom.

Da budem sto kraci - Cesto sam u proslosti prelazio sa androida na ios i obrnuto i ne predstavlja mi to problem. Krajem 2019. sam uzeo iphone 11 i telefon je ok, s tim sto bih voleo oled ekran, nesto vecu dijagonalu i bolju bateriju ali nije mi to toliko bitno.
Ovde sam dobio dobre savete za mi 10 5g i telefon mi se svidja. Sustina je da bih mogao da uzmem nov mi 10 sa 2 godine garancije za svoj 11 star godinu i neki mesec i to me najvise privlaci.
Da li se isplati uraditi tako nesto? Napominjem da mi nije toliki problem kao nekima prelazak sa jednog na drugi os, vise me interesuje npr. kolika ce biti prodajna moc mi 10 nakon, recimo, godinu i po dana, da li ce mu drasticno padati cena? Posto mi se cini da je to prednost kod apple uredjaja, ovaj iphone cu moci i sledece godine da prodam za slicne pare kao i sada rekao bih.

Jos jednom se izvinjavam sto sam otvorio temu za manje-vise slicnu stvar i ako je protiv pravila, neka je moderator spoji i pritom izmeni naslov u ovaj, ukoliko nije problem.

Prodajnu moć kao iphone, nema ni jedan drugi brend, pogotovo ne xiaomi kome čini mi se najbrže pada cena. A mi10 je već godinu dana star model, tako da je veliko pitanje kakva će mu biti cena u narednom periodu, pogotovo za polovan model.

Nadam se da će se još neko uključiti u diskusiju, ko je imao iskustva sa korišćenjem i prodajom xiaomi telefona.

Nisam uspeo da editujem naslov prethodne teme i malo je drugacija dilema, pa ako je problem i moderator zeli moze da spoji ovo sa starom temom.

Da budem sto kraci - Cesto sam u proslosti prelazio sa androida na ios i obrnuto i ne predstavlja mi to problem. Krajem 2019. sam uzeo iphone 11 i telefon je ok, s tim sto bih voleo oled ekran, nesto vecu dijagonalu i bolju bateriju ali nije mi to toliko bitno.
Ovde sam dobio dobre savete za mi 10 5g i telefon mi se svidja. Sustina je da bih mogao da uzmem nov mi 10 sa 2 godine garancije za svoj 11 star godinu i neki mesec i to me najvise privlaci.
Da li se isplati uraditi tako nesto? Napominjem da mi nije toliki problem kao nekima prelazak sa jednog na drugi os, vise me interesuje npr. kolika ce biti prodajna moc mi 10 nakon, recimo, godinu i po dana, da li ce mu drasticno padati cena? Posto mi se cini da je to prednost kod apple uredjaja, ovaj iphone cu moci i sledece godine da prodam za slicne pare kao i sada rekao bih.

Jos jednom se izvinjavam sto sam otvorio temu za manje-vise slicnu stvar i ako je protiv pravila, neka je moderator spoji i pritom izmeni naslov u ovaj, ukoliko nije problem.
Нисам фан ајфона али пријатељу мењати 11 за mi 10,дал си реалан, још каква може бити цена Шаомију кад они сами себи обарају цену са избацивање гомиле модела сваке године, плус конкуренција па ти види🤣

Žena i ja koristimo ios (zbog njenog posla) već duže vremena, i iako mi se lično više sviđa android u eksploataciji, što se tiče držanja vrednosti i preprodaje, tu nema ništa blizu iphone-u, kada god dođe vreme za zamenu ja se iznenadim cifrom koju mogu da dobijem za nekoliko godina star iphone.
Klinci mi koriste xiaomi (istina devetke), kupljeni su im novi i smatram ih rashodom, odnosno kada njima postanu nedovoljni ni ne planiram da se zezam sa prodajom.

Pa sad jedino zato, sto cuvaju, tj drze vrednost. Ali iako imam iPhone nervira me sto ne mogu , ok postoji mogucnost da se prebaci muzika bez itunes, ali me nervira sto npr u iP12 ne postoji dodatak za lightening to 3.5mm slusalice. I onda odes do neke prodavnice i kupis taj port a on ne prenosi zvuk. Ako bi bas menjao onda sacekaj malo da se pojavi mi11 pa ga zameni za ip11

Hvala svima na savetima.
Ipak cu onda ostati na 11ci ili gledati kad se ukaze prilika da uz neku doplatu uzmem polovni 11 pro max, cisto zbog baterije i boljeg ekrana.

Vrh Dno