Ау бре ви с овим температурама 😂 ајде лепо да се издоговарамо да направимо тест, али да услови буду исти за све. Начи темп ваздуха у просторији, тел у мировању пре тога, и остало... На крају то све испада вештачки. Јер ја први никад не знам кад ћу да снимам, и да ли ћу. А ако и снимам, као што сам поменуо горе, то ће да траје пар мин у врх главе...
Онај који хоће да снима 4к30 по цео дан, да се не прегрева и да има пуно слотова за меморијску, нек види с Пецом да му да контакт да узме Canon 😂
Да су цене отишле у небеса јесу, да је то нормално, па да га хебем, не знам... Ал нису то само телефони, ено погледајте тему о 3080. Кад се нисам онесвестио... Ја сам последњу графичку купио давно, беше неки радеон 5850, овде на форуму, и платио га око 200е. То је тад била средња класа. А сад колико капирам средња класа нема за испод 800?!
Исто је са телефонима, исто је са аутомобилима... Давних дана су HTC desire и SGS2 били по 300-350е ако се не варам? Па овај N9 који сам користио 2 године сам платио 580е месец и по после представљања (додуше на ибеју).
Могао сам да узмем 12pro Max, за исте паре као и ѕ21u (1050e), али нисам. Не одговара ми величина, не одговара ми ios, знам да има бољи видео, али ја ретко снимам, уз самсунг добијам слушалице, које ми иначе требају (а могу и да их продам)... Навикао сам на самсунг, знам шта нуде, и шта могу а шта не могу с њим. Прошле године сам купио OP7t и вратио после 3 дана јер ми није одговарао, клизав до бола.
Да ли је ѕ21u савршен? Па наравно да није. Да ли је ip12promax савршен? Наравно да није. Сваки има своје бољке. Да ли ми завршава посао? Да. Има добру батерију, има камеру каква ми одговара, софтвер ми одговара, итд, итд. Да ли сам могао све ово и са телефоном од 350е? Вероватно да да. Зашто нисам? Па ето, може ми се. Ово је мој хир, могу да су приуштим, а да не трепнем.
Елем, ако неког занима још нешто у вези с телефоном, питајте.