Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Iptv Extreme Pro ima opciju za mac portale i da se ubacuju preko web stranice samo je pitanje jel moze na taj TV da se instalira.
Od koje verzije podrzava stalker liste?

Upravo sam instalirao v108 i vidim da cim ucita apk pise da se mogu dodati olejliste sa mac adresom preko njihovog portala. Bas cu da probam veceras kako to izgleda.

Ako ne blokira neke liste kao sto je to slucaj sa stbemu, to jeonda super!

Taman jos jedna dobra alternativa za tivi mate pro koja pusta sve stalker liste

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Mislim od 110.0 , tada sam je kupio i ubrzo je izišao update na 111.0 koji je poslednji.

Ipak od 109
Add MAG/Stalker Playlist ( Available only on version 109 and above )
9eed7997c196e64af816264b79eb5f3e.jpg

Poslednja izmena:
Mislim od 110.0 , tada sam je kupio i ubrzo je izišao update na 111.0 koji je poslednji.

Ipak od 109
Add MAG/Stalker Playlist ( Available only on version 109 and above )
9eed7997c196e64af816264b79eb5f3e.jpg
Hvala na informaciji.

I na ovoj mojoj pro nardonoj verziji pise da podrzava stalker liste. Probacu kasnije i bas me zanima koliko kosta licenca

Pronasao sam i v111 pro :)

EDIT: Ipak ne radi ova narodna verzija 111, tj cim sam uneo listu prepoznala je da nisam licenciran i nece da ucita listu.

EDIT: Kupio sam licenciranu verziju, pa ona kosta samo 150 din [emoji23][emoji23][emoji23]

Na koliko uredjaja se moze instalirati? Nisam nigde video taj podatak. Pretpostavljam da je vezana za mejl adresu sa play prodavnice

EDIT: Znam da nije mesto ovde, ali me interesuje da li LG OS ima u svojoj prodavnici Iptv extreme pro aplikaciju?

Poslednja izmena:
Znaci LG OS jos nema ni jedan player koji podrzava stalker ?

Нађох нешто врло интересанто, па к`о велим да поделим овде. Ако има неко заинтересован са S912 боксом да проба, још ако би био GT1 ultimate :d
http://aidansrom.freecluster.eu/s912/

Ja sam na moj s912 stavljao svakakve romove ali se uvek na kraju vratim na klasičan android jer jednostavno ima puno više mogućnosti, tj više gubim nego što dobijem.

Na tom romu koliko vidim je karakteristično to što ima Google sertifikate što je super kome to vredi.

Jel ima tako neki univerzalan Rom za s912 sa klasičnim android 9?

To bi već rado probao.

Btw, koju verziju androida ima gt1 ultimate?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
I ja sam probao neke ATV fw na Tanix tx3 i Tx9s boksovima i kao što i sam kažeš opet se vratim na njihov stock fw. Zašto? Pa jednostavno zato što jedino na njima mogu podesiti da mi radi sve što mi treba i što koristim a to je prvenstveno EON mobilna aplikacija, koja čak ne mora biti editovana, mislim da je unutra 2.0.6 i HBO GO. Na ATV romu nema šanse natjerati nijednu verziju EON mobilne da radi a HBO GO mora se izvoditi gimnastika sa lan/wlan.

jeste mator ali taj android 7 meni radi odlicno na moj h96pro+ koji odbija da crkne pa da ga menjam ;)

eto samo igre radi bi mozda ubacio 9 ali me brine da li bi mi radila na njemu eon mobilna aplikacija
vidim da na xda ima nekih romova sa devetkom.

Ja na mom starom TX3 mini imam instaliran neki custom rom, Nonchers rom i radi super bez bagova, svaka aplikacija radi, i mnogo mi je bolji za ono sto ja koristim nego njegov original stok rom. Evo sad i za novi bok Mecool km1 trazim neki custom rom ali nema za sada, sto me bas cudi, slaba podrska izgleda.

Послато са Poco X3 помоћу Тапатока

Program Wifi display na jednom uređaju ne prepoznaje telefon. Da li može internet provajder da bude problem? Još neki besplatan program za kastovanje telefona (bez reklama)?

wifi display zavisi od tvoje wifi mreze treba da radi i bez interneta, tako da tvoj provajder nema veze s atim osim ako taj program ne pokusava da servira neku reklamu koju ne moze da povuce.

uzeo sam X96 Max+ dobio klasican daljinski,vidim u tehnomaniji ima neki bezicni jel vredi nesto ovaj za 500din

Xwave Wireless tastatura K10​

wifi display zavisi od tvoje wifi mreze treba da radi i bez interneta, tako da tvoj provajder nema veze s atim osim ako taj program ne pokusava da servira neku reklamu koju ne moze da povuce.
U drugom stanu, drugog provajdera. Nalazi mi TV na telefonu koji nema veze s uređajem (LG).

uzeo sam X96 Max+ dobio klasican daljinski,vidim u tehnomaniji ima neki bezicni jel vredi nesto ovaj za 500din

Xwave Wireless tastatura K10​

Moze da posluzi ali ja ti ne bi preporucio
bolje dodaj jos malo i kupi air mouse s aovim ces samo da se mucis i da se tesis da imas tastaturu

potrazi G10 air mouse.

Može neko da okači link za app youtube bez reklama? Neko je okačio sa github negde, ali sad ne mogu da nađem.

Укуцаш Смарт Јутјуб.

Ok, hvala, našao. Neka preporuka za Miracast sa telefona, bez reklama?

Pokusavam na mi boxu s da osposobim gamepad speedlink koji sam ranije koristio na kompu. Ali mi ne uspeva. Da li mi box prepoznaje uopste gamepadove sa usb konekcijom ili da kupim neki sa bluetooth konekcijom?

Мислим да ћеш морати блутут.

Na android boxu X96 Air 32GB sam pokušao da povećam veličinu slova. Nakon što sam pronašao tu opciju u podešavanjima i promenuo font size, nisam više mogao da se vratim na početni ekran, samo mi je izlazila poruka da se media launcher stalno zaustavlja. Pošto nisam znao kako da se izvučem iz tog problema, uradio sam hard reset uz pomoć čačkalice. Kad se sistem ponovo podigao podesio sam jezik, tastaturu i google nalog (samo sam upisao mail i lozinku, a ostale opcije nisam podešavao). I kad sam hteo da preko google prodavnice da instaliram neke aplikacije krenuo sam tako da u pretragu upišem koju aplikaciju tražim (npr. player), play store mi izbaci predloge, ja izaberem aplikaciju, kliknem na instaliranje, on krene da skine aplikaciju i onda stane i izbaci poruku da nije moguće preuzeti aplikaciju. I tako sa svakom aplikacijom, tj. ništa ne mogu da instaliram na box.

Pre hard reseta sam normalno mogao da instaliram te aplikacije preko google play-a, ali tu moram naglasiti da sam box kupio polovan sa već instaliranim nekim aplikacijama, ja sam samo uneo podatke od mog google naloga i potom normalno koristio google play i instalirao aplikacije. Preko LAN kabla sam priključen na net, fabrički instaliran YouTube radi tako da valda sa internetom nema problema.

Pošto se u sve ovo skoro ništa ne razumem, da li može neko da mi pomogne kako da mi proradi play store? Hvala!

Pokusavam na mi boxu s da osposobim gamepad speedlink koji sam ranije koristio na kompu. Ali mi ne uspeva. Da li mi box prepoznaje uopste gamepadove sa usb konekcijom ili da kupim neki sa bluetooth konekcijom?
Kod mene radi Logitech F310 na usb.

Da li postoje neka posebna podesavanja da box vidi gamepad? Posto u mom slucaju kada ga bocnem nista se ne desava.

Ne, samo sam ga uključio u usb hub i radi bez ikakvih podešavanja.

@mwsavko
Isteklo je vreme za edit.
Radi kada je u xinput modu na directinput ne radi.

Kakvi su mi stick i fire stick? Koristili bi se sa Stremio aplikacijom, yt i možda još ponekom. Provajder je orion, pa verujem da i oni imaju neku svoju app. Da li bi radili par godina bez zakucavanja?

Takođe, da li je bitno koji airmouse se uzme? Sestra htela da uzme onu tastaturu mini, ali vidim da bakara predlaže airmouse, ali ovde nema G10, već neki sličan (ako ne i isti) sa prethodne strane.

U cemu je razlika? Na kratko sam je ranije probao i ne vidim neku razliku (u odnosu na Smart YT).

Nazad
Vrh Dno