Na android boxu X96 Air 32GB sam pokušao da povećam veličinu slova. Nakon što sam pronašao tu opciju u podešavanjima i promenuo font size, nisam više mogao da se vratim na početni ekran, samo mi je izlazila poruka da se media launcher stalno zaustavlja. Pošto nisam znao kako da se izvučem iz tog problema, uradio sam hard reset uz pomoć čačkalice. Kad se sistem ponovo podigao podesio sam jezik, tastaturu i google nalog (samo sam upisao mail i lozinku, a ostale opcije nisam podešavao). I kad sam hteo da preko google prodavnice da instaliram neke aplikacije krenuo sam tako da u pretragu upišem koju aplikaciju tražim (npr. player), play store mi izbaci predloge, ja izaberem aplikaciju, kliknem na instaliranje, on krene da skine aplikaciju i onda stane i izbaci poruku da nije moguće preuzeti aplikaciju. I tako sa svakom aplikacijom, tj. ništa ne mogu da instaliram na box.
Pre hard reseta sam normalno mogao da instaliram te aplikacije preko google play-a, ali tu moram naglasiti da sam box kupio polovan sa već instaliranim nekim aplikacijama, ja sam samo uneo podatke od mog google naloga i potom normalno koristio google play i instalirao aplikacije. Preko LAN kabla sam priključen na net, fabrički instaliran YouTube radi tako da valda sa internetom nema problema.
Pošto se u sve ovo skoro ništa ne razumem, da li može neko da mi pomogne kako da mi proradi play store? Hvala!