Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZEC i DASH gore, ludilo je gledati kako portofolio raste divljacki

U isti dan su pali skoro najnize i onda raketa

Zec djene djene ali Dash je otkinuo danas! :)
Verovatno ce biti nekih vesti da ih skidaju s crne liste ili tako nesto.

LTC ponovo gura, pokusava da slomi otpor i ode 220+ trajno. I ovo je sasvim solidan skok za 1 dan ali LTC je i dalje jako potcenjen. Sve ispod ATH-a je dzaba. Kapiram da ce na 300$ ekspresno.

Do kraja vikenda sigurno. Kad prodje vikend ocekujem da altovi malo padnu i da se prelije u BTC i da ce preci 50K. Iskreno, meni alt vikend savrseno odgovara pogotovu sad kad je LTC konacno krenuo malo, ne bi valjalo da mu BTC kvari zalet. Mada sve je to samo pitanje trenutka, sve ce da dodje, samo je pitanje kada. Za strpljive nema zime ;)

Po kom sistemu se odlučujete da li će te zaradu od manje poznatih novčića izvlačiti u BTC, USDC ili EUR?

I kakvo je vaše mišljnje o TRON, BTT, SUN i KLV?

Dok god je BTC stabilan ili u uptrendu - prebacujem u njega. Ako je bear faza - USDC dok ne vidim sta i kako dalje.

LTC nema nameru da staje, ponovo napada otpor na 228$. Sledeci otpori su na 255 i 294. Sto se tice odnosa 0.005 i 0.0052 ali ispomerace se sve to do ujutru.

A ovo sto LTC skace, to u stvari ne skace LTC nego je fatamorgana, jer je "tehnicki zaostao". 😂

Jedva čekam ove godine kad budem izdampovao sve ove “napredne” DeFi i sl novcice koji imaju veliku “primenu” i silne “projekte” punjenja mog novčanika.

Biće ovo duga noć 🚀🥃😀
"Uzeo si mi rec iz usta" :).

Da iskoristim priliku da se i ja zahvalim na komentarima i savetima. Hvala Simke!

Usput, LTC i BCH ova 2 dana istim tempom napreduju, a sad se BCH odlepio. Nadam se da ce i LTC da odreaguje i da ce probiti ovih 237.

Poslednja izmena:
I BCH napokon da opali, drzim ih oko 50 komada malo vise od godinu dana, bukvalno je bio uspavan celo ovo vreme, mnogo mi se svidja promena 😁

BCH puno bolje skače od LTC.
Do koliko možemo očekivati da će ići cena BCH?
Da li očekujete konkretan skok cene XLM?

Mislim da ce i XLM ici na napad novog ATH, pregazio je 0.45 kao plitak potok. Napao 0.6 i odbio od 0,5 i sada ni na nebu ni na zemlji ceka se razvoj, jos koji dan mislim da cemo videti $1+.

A ovo sto LTC skace, to u stvari ne skace LTC nego je fatamorgana, jer je "tehnicki zaostao". 😂

Jedva čekam ove godine kad budem izdampovao sve ove “napredne” DeFi i sl novcice koji imaju veliku “primenu” i silne “projekte” punjenja mog novčanika.

Čestitam ti na tvojim 15% dobicima. Nadam se da ih nećeš potrošiti sve na lizalice.

U decembru sam se bio spremao da stavim hiljadu evra na jedan skroz interesantan novčić, kad sam primetio članak koji je govorio o potencijalu LTC kod institucija. Kako mene nije teško poplašiti kad treba da izvučem pare iz džepa, krenem tu da se premišljam šta i kako i na kraju napravim solomonsko rešenje, pola u jedan, pola u drugi. I tu sam naravno pojeo *****, jer taj novi novčić je bio AAVE, koji mi je za dva meseca napravio 7x i sprema se za novi pump. Jedino dobro što je ispalo od tog LTC je da sam uspeo da ga uvaljam za ADA u prilično povoljnom trenutku. Zadržao sam samo 1,2 LTC od ranije za svaki slučaj, ali ako ovaj rally ništa ne napravi, kao što i izgleda da neće, i to je bilo bacanje para. Novčiće sa lošim fundamentalima ne treba držati, retko odstupim od toga i obično me košta kad to uradim.

Cisto informativno odakle toliki broj ljudi u LTC-u? Da li imate neke kolicine iz vremena kada je bio 4-5 USD-a pa cekate neku cenu da izadjete iz njega ( a propustili ste prethodni bull ) ili ste usli tipa na 140-150 pa ocekujete neki 2-3x gain za par nedelja?

Ima i jednih i drugih, ima i onih koji su ulazili na 40-60 gde se dugo kretao kao i za svaki drugi coin.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno