Jutros preko odina stavljena naj novija verzija...sto se tice zagrijavanja, situacija je puno bolja i cijeli proces zagrijavanja se odvija puno sporije. Nakon 10 minuta je bio na 40° ali prvih 5 minuta nije prelazio 35° i nikakva toplina se nije osjecala do nekih 37°. I dalje stoji da je na dodir prilicno topliji od iPhone 11 nakon istog vremena snimanja i kao sto rece
@Luciano samo gornja trecina telefona je topla, pogotovo okvir ali sada se i puno brze hladi neko prije. Ono sto sam ovako na prvu primjetio je da je sada prelaz izmedju "objektiva" puno bolji nego ranije, kad se s 0.6x prebaci na 10x se i dalje osjete oni "skokovi" na 1x, 3x pa 10x ali sada je to puno bolje.
@Luciano...to sa potrosnjom u standby nesto nije u redu...kod mene je trosio nekih 0,5%/h te nije bio u planemode, nego spojen na WiFi sa ukljucenim mobile data tako da su notifikacije normalno dolazile ali obavezno iskljucenim AOD. Danas cu jos malo da ga procesljam da vidim da li ima kakvih promjena na kvaliteti videa. Mada jucer sam snimao vjeverice sa 10x i uopce ne izgleda lose, malo treskavo ali ipak prilicno dobro za snimajne iz ruke...
S21Ultra 10x video sample