Ja još uvek koristim 1520 i slike su klasa za većinu današnjih telefona. Ali nedostatak aplikacija i baterija pred riknjavanjem me teraju da menjam pa sam gledao Ultru ali, kako se čini, ipak će biti Huawei jer ovi idioti u VIP i Telenoru ne mogu da ponude 256 Gb.![]()
By popular request: 950 XL vs Galaxy S21 Ultra vs iPhone 12 Pro Max (ProRAW)
One of the requests in the comments on my previous camera shootout was to have the iPhone 12 Pro Max thrown into the mix as well, and in full-on ProRAW shooting mode, i.e. side-stepping a final JPG and edge enhancement processing stage. Given that this phone/mode triumphed previously, I think...allaboutwindowsphone.com
Sto vise istrazujem uvjek dodem na kraju dana da sam i nisam za S21U. Nisam stvar o imao Nokia 808, ali po ovom liku ta Nokia je i dan danas vrh posle toliko godina.
Ja još uvek koristim 1520 i slike su klasa za većinu današnjih telefona. Ali nedostatak aplikacija i baterija pred riknjavanjem me teraju da menjam pa sam gledao Ultru ali, kako se čini, ipak će biti Huawei jer ovi idioti u VIP i Telenoru ne mogu da ponude 256 Gb.
Je l' očekujete da će Samsung krenuti sledeće nedelje sa slanjem preorder poklona ili će se čekati do sredine marta?
Meni su ovo poslali,kad su mi odobrili poklon.Изгледа да то зависи од државе до државе. Прочитао сам на xda да су неки већ добили своје поклоне, док нпр у Швајцарској тренутно (бар у мом случају), обрађују захтеве. Писало је да поклони стижу у року од (макс) 8 недеља... Ко ће га знати...
Pozdrav svima. Ja sam uzeo S21 obican, i isto imam problem sa pregrejavanjem telefona zbog kamere, bukvalno samo udjete u kameru i posle 3min telefon se pregreva, gornja strana telefona, ivice pogotovo. Takodje ono sto mi ne svidja je sama kamera, tj snimanje videa. I onda vidim ove klipove po yt o razlici izmedju Exy i Snap i to je to. Odradio sam 2 update-a koja su bila i cini mi se da problem nije resen. Takodje curenje baterije preko noci, ostavim telefon sa oko 25-30%, posle 5-6 sati budim se telefon na 2%. Probao sam sa prebacivanjem aplikacija u deep sleep, vecinu app, i power saving mode i sledecu noc opet isto. Da li je neko uspeo da resi problem i ako imate neki savet sta kako bio bih vam zahvalan.
Ne znam za tu smart things ako mozes da mi objasnis.Много људи се жали на батерију после коришћења те опције. Мада кад је у питању ios/android не би требало да буде проблем, јер сем контаката и евентуално порука нема шта да пребациш.
Користиш ли smart things апликацију?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari