Šta je novo?

Vredi li preci na Note 20 Ultra

Kristijan123

Poznat
Učlanjen(a)
12.02.2021
Poena
31
Pozdrav ljudi,
Vlasnik sam Samsung galaxy Note 9 telefona vec dve i po godine. Od kako je pocela godina doslo je ono vreme kopkanja za prelazak na novi telefon. Na sadasnji telefon ne mogu da se pozalim,imao sam problema sa Burn-inom garancija je to pokrila,sve ostalo za svaku pohvalu. Nova Note serija me iskreno kupila svojim izgledom. Vidim da dosta ljudi pise da je baterija dosta losa u odnosu na neke druge modele. Ja treutno na mom Note 9 izvlacim oko 6H SOT,u kombinovanom rezimu koriscenja 4G i WiFi mreze. Telefon inace najvise koristim za Youtube,igrice ne igram,drustvene mreze u nekim normalnim vremenskim intervalima,sto se olovke tice nju tek jednom,dva puta mesecno. Zamolio bih sve koji trenutno imaju Samsung Galaxy Note 20 Ultra da mi bar u kracim crtama napisu svoja iskustva sa tim telefonom bicu im veoma zahvalan.

Sa N9 vredi preci na N20 Ultra. Ja imam Exynos, izgura to uz malo gimnastike jedan dan, ali 4G je problem. Ostalo manje vise sve radi kako treba. Ponekad se desi da ispadne sa mreze, da ne gasi senzor blizine ali za to nema resenja za sada.

Pozdrav ljudi,
Vlasnik sam Samsung galaxy Note 9 telefona vec dve i po godine. Od kako je pocela godina doslo je ono vreme kopkanja za prelazak na novi telefon. Na sadasnji telefon ne mogu da se pozalim,imao sam problema sa Burn-inom garancija je to pokrila,sve ostalo za svaku pohvalu. Nova Note serija me iskreno kupila svojim izgledom. Vidim da dosta ljudi pise da je baterija dosta losa u odnosu na neke druge modele. Ja treutno na mom Note 9 izvlacim oko 6H SOT,u kombinovanom rezimu koriscenja 4G i WiFi mreze. Telefon inace najvise koristim za Youtube,igrice ne igram,drustvene mreze u nekim normalnim vremenskim intervalima,sto se olovke tice nju tek jednom,dva puta mesecno. Zamolio bih sve koji trenutno imaju Samsung Galaxy Note 20 Ultra da mi bar u kracim crtama napisu svoja iskustva sa tim telefonom bicu im veoma zahvalan.
Prečešljaš malo note 20 ultra temu i dobiješ sasvim dovoljno informacija. Računaj da će ti note 20 ultra imati autonomiju kao i note 9 (osim ako ne pazariš snap kao većina ovde). Tehnički, ako imaš mogućnosti i ne žališ novaca, vredi preći...dobićeš telefon bolji i brži u svakom pogledu, a izgubićeš led notifikaciju i 3.5mm (ako ti išta od toga znači).

Pozdrav ljudi,
Наравно да вреди, за ноут 9 више нема ажурирања система, да не причам о осталом, најбоље ако можеш сачекај до лета(ако можеш) јер ако буде излазио последњи ноут тада ће изаћи и цене ће додатно пасти и N20U...

Još malo pa će dve godine kako sam na S10.
Prešao bi na NOTE. Čitam vesti, oće biti neće biti, možda Lite verzija.
Dal prelaziti na NOTE 20 ultra SD verziju ili čekati to šta god izađe u avgustu mesecu? Ili nijedno od toga?

Još malo pa će dve godine kako sam na S10.
Prešao bi na NOTE. Čitam vesti, oće biti neće biti, možda Lite verzija.
Dal prelaziti na NOTE 20 ultra SD verziju ili čekati to šta god izađe u avgustu mesecu? Ili nijedno od toga?
Ako te i dalje dobro služi S10, preporuka je da sačekaš.

Неће излазити Note ове године, излазиће Fe али S серија, потврдили су званично тек 2022.нови note као због недостатка чипова...

Prošle godine u ovo vreme već su otvarane teme o predstojećoj note seriji. Ove godine se ne zna dal će biti ili neće

Nazad
Vrh Dno