Jedini razlog je nedostatak GMSa...što se tiče samsunga po pitanju meni najvažnije dvije stvari a to su baterija i kamera iskreno rečeno baterija me je iznenadila, pozitivno, bemliga ako nije i bolja nego na P40Pro+ ali to ću sigurno znati za jedno 10tak dana. Što se tiče kamere, ona me također iznenadila ali negativno. Fotografija, dobro je to ali nije kao na P40Pro+, pogotovo noćna...sinoć sam baš sa ženom šetao, isto mjesto, ista rasvjeta ali što P40Pro+ napravi u automatici samsung ne može ni u Night Mode_u. Da bi to na nešto izgledalo samsungu treba puno više svijetla nego huaweiu. Video, to je bolje nego na P40Pro+ ali daleko od dobroga. Kažu popravit će se sa update_om, znaš kako kažu, nada umire posljednja [emoji16]
Očigledno danas ako hoćeš da imaš nešto dobro moraš praviti kompromise...sa Huawei_om GSM sa Samsungom čekanje na updates...po meni tko ne pati za zoom_om a može napraviti kompromis kad je u pitanju iOS, ruku na srce po meni iako ga nisam koristio iPhone 12ProMax je momentalno nešto najbolje kad su u pitanju Smartphones...kad je nešto dobro onda je to dobro. Tko zna, možda sljedeći bude iPhone [emoji6]
Gesendet von meinem SM-G998B mit Tapatalk