Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Pa sad je naišao na detalj koji mu smeta i to je to. Ja ga razumem, ali isto tako to npr ne bi primetio jel 4k upalim par puta godišnje i nikad nisam snimao duže od 1m generalno. Sve u svemu snap i dalje allaround bolje rešenje.
Ma kod mene SD nikad neće biti opcija sve dok ne bude dostupan kod nas oficijelno. Zamisli kupiš ovako nešto, ne riješe update_om, da moram nekoga ganjati za garanciju...to mi ne treba. Ovako lijepo u Shop pa nek popravljaju..kaže li sve je u redu sa uređajem samo pokrenem kameru na 10tak minuta pa mu ga gurnem u ruke 🤣

Neću da zamišljam, zato i kupijem ovo što kupujem ;)

Ma kod mene SD nikad neće biti opcija sve dok ne bude dostupan kod nas oficijelno. Zamisli kupiš ovako nešto, ne riješe update_om, da moram nekoga ganjati za garanciju...to mi ne treba. Ovako lijepo u Shop pa nek popravljaju..kaže li sve je u redu sa uređajem samo pokrenem kameru na 10tak minuta pa mu ga gurnem u ruke 🤣
Читао сам доста коментара на разлике у раду(проблем у прегревању) између истих егзинос S21U али и СД S21U, дал је могуће да је по регионима разлика с'обзиром да је исти чипсет... Рецимо hk, us, ch

Nije problem snimanje u 4K vec samo upalite kameru i nek stoji tako. Za 8 minuta bice 42C. Ja sam moj vratio i cekam sad neku dobru ponudu 512gb... mada sad kad vidim da se problem pregrijavanja javlja kod svih, onda sacekacu da vidim da li ce neki updejt to rijesiti. Nadam se... mada Samsung je firma koja zaista mnogo toga moze ali nece.

P.S. B3 novi updejt. Isto pregrijava je, nikakvih novina sem novog bug-a prilikom scorlovanja

I dalje ljudi pričaju i SNAP i EXY.
Zamisli ovo, zamisli ono, umjesto da se kupi ono što valja i koristi.

Ovako čitavog života kukaš kako ti nešto ne valja ali i dalje to nešto kupuješ jer ti treba garancija,

I dalje ljudi pričaju i SNAP i EXY.
Zamisli ovo, zamisli ono, umjesto da se kupi ono što valja i koristi.

Ovako čitavog života kukaš kako ti nešto ne valja ali i dalje to nešto kupuješ jer ti treba garancija,

Rado bih kupio ono sto zaista valja ali to su banovali. Mate 40 Pro+

Na blic sam pokusao da snimim klip
4k60p
6min
39c
Telefon je futroli, ali nisam osetio da je nešto preterano vruć.
Pokušaću kasnije da ga pustim da snima 20min pa da vidimo šta će da bude.

Na blic sam pokusao da snimim klip
4k60p
6min
39c
Telefon je futroli, ali nisam osetio da je nešto preterano vruć.
Pokušaću kasnije da ga pustim da snima 20min pa da vidimo šta će da bude.

Za 20 minuta i vise je normalno da se zagrije, eto da kazem. Ali za 10 minuta snimanja ili ne snjmanja samo slikanja to je bruka.

Koji model S21U imas?

12/128
Exynos, sa Vipa

@Proday
Ako se ne varam radis u inostranstvu? Ima u EU obican S21 sa SD888 za 650/660e u online prodavnicama:

Iskustvo poznanika:

eGlobal je iz Hong Konga, sa svojim pod-sajtovima u Evropi (.eu, .it itd.). Povoljniji su dosta od poznatije konkurencije ali reklamirana brza isporuka često nije slučaj.
Naime, čekalo se nekoliko dana dok predaju na isporuku pa je podnešen dispute preko PayPala.
Da li su reagovali nakon što su dobili info o dispute-u ili su "nezavisno" od toga poslali, tek poslato je DHL-om i za 3 dana stiglo u zemlju EU iz koje je naručeno.
Moguće da i korona kriza dodatno otežava sve pa možda ne treba biti prestrog u osudama.

Na osnovu tog iskustva preporuka da se plaća PayPal-om, radi uklanjanja rizika od gubljenja novca.

Pročitao sam još iskustava s eGlobalom: stvari uglavnom stižu ali čekanje se može produžiti na nekoliko sedmica.
Kome nije žurba, može dobro da prođe. Uz određenu dozu rizika koju treba imati u vidu.

Evo opet sam probao snimanje 4k30,pustio sam 10 min ,tel je mlak ,daleko od vruceg,radjen update danas

Најбоље је отићи у радњу, дати паре, добити гаранцију, добити телефон исти који се продаје у Бангладешу, Кини, Америци, Србији, свуда исто
Али нажалост сви знамо како Самсунг оперише већ годинама, тако да ако хоћеш њихово најбоље то свакако није оно што продају код нас.
Нема везе са темом али ја снимам само 4к 60fps на мом телефону, нисам приметио никакво прегревање нит ми треба гаранција јер сам уверен да ће радити без проблема док не буде време за промену, осим ако се не излупа🤣

Koristim S21U već 3-4 dana i mogu reći da sam neko zagrevanje primetio samo tokom prvog velikog update-a.
U kasnijem korišćenju bukvalno ni jedan jedini put.

Prodaj to brico i ganjaj opet p40 pro ili sacekaj sada p50, nema druge. Vidi se da koristis kameru puno, tako da ce ti to predstavljati problem.

Odlicno, hvala :) Koji to je update?

Ja sam imao 128Gb i vratio sam ga. Osjecao sam da se grije na glupe stvari.
Nije da se ne greje ali nista spektakularno,mlak je posle 10min snimanja 4k30,sad cu opet da ga pustim i da vidim temp. Evo posle 10min je 39,ide 3 4 sec na 40 pa vrati na 39 pa ode na 38 par sec pa opet 39. Po meni je to pogotovo na kucistu mlako malo,daleko od vruceg

Prilozi

• Screenshot_20210208-203020_Camera.jpg
    Screenshot_20210208-203020_Camera.jpg
    60.1 KB · Pregleda: 16
Pa ili da čeka update za kameru ili da ide opet p40p+ ( iako me nekako muči stanje videa ), da čeka p50 pro ili da krene da razmišlja o iph 12 p M. Neke dalje opcije ( mi 10 ultra nema global, a mi 11 pro ne znam koliko će baš biti na vrhunskom nivou zbog ovog problema sa pregrevanjem)

Pa ili da čeka update za kameru ili da ide opet p40p+ ( iako me nekako muči stanje videa ), da čeka p50 pro ili da krene da razmišlja o iph 12 p M. Neke dalje opcije ( mi 10 ultra nema global, a mi 11 pro ne znam koliko će baš biti na vrhunskom nivou zbog ovog problema sa pregrevanjem)

Čak razmišljam da je možda tvoj model, defektan?

Ma na zalost nema sta da ceka P50 Pro. Njega ce biti jos manje nego Mate 40 Pro+.
A pogledajte samo razliku izmedu S21U i Mate 40 Pro PLUS u x10 zoom

Ne mogu reći za vas ali meni je 39°C vruće, definitivno nije mlako, pogotovo kad ga staviš u džep, samo čekam kad ću početi goriti. Ja koristim telefon bez maske i nakon 5 minuta je na 35°-36° i to se osjeti kao mlako. Nakon 10 minuta kod mene je CPU 43° a baterija 40° tako da taj update nije ništa riješio ako je kod vas 39°. Kako god ovo nije normalno, nadam se da se može riješiti sa softverom jer ovo je slučaj samo kad se koristi kamera. Također sam probao 1080/30fps ista situacija tako da ne mogu da vjerujem da procesor to ne može da "prožvače" nego da je jednostavno nekakav software_ski bug koji tjera procesor da radi punom parom

Stanje procesora kad kamera snima...

Kad je pokrenuta kamera ali ne snima...

Glupo pitanje brico ali da li je moguće staviti telefon u power saver mod pa onda koristiti kameru za to snimanje?

A zašto na primer ne koristite punjač od S10 serije (doduše oni su snage do 15W, ali su ipak brzi) ili NOTE 10?

Jeste da je to serija od pre dve godine ali punjači se nisu nešto bitno menjali od tada.

Tek da ne pričam za one kojima je ostao od prošlogodišnje serije telefona.

I ovako bacate punjač kada prodate telefon kao polovan uređaj na oglase.

P.s. Ovo je samo moje mišljenje da ne bude zabune :)

Samsung Galaxy S21 gets put through an extreme water resistance test that’s lasted more than a week​

A zašto na primer ne koristite punjač od S10 serije (doduše oni su snage do 15W, ali su ipak brzi) ili NOTE 10?

Jeste da je to serija od pre dve godine ali punjači se nisu nešto bitno menjali od tada.

Tek da ne pričam za one kojima je ostao od prošlogodišnje serije telefona.

I ovako bacate punjač kada prodate telefon kao polovan uređaj na oglase.

P.s. Ovo je samo moje mišljenje da ne bude zabune :)
Evo ja ne znam čoveka koje je prodao polovan telefon, a da nije dao punjač uz njega, odnosno da je bacio isti!!

Isto.
Cesto se kupci ljute kada ne dobiju one krsh genericke slusalice uz telefon a kamoli punjac.

Vrh Dno