Šta je novo?

IT sličice 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa verovatno je tako. Rukovodilac čije su ovo odgovornosti, a u sektoru će imati ko zna koliko ljudi koji će izvršavati sve to.

6j93b3tun5d61.jpg

Ether 2?

:d

Video sam ovaj oglas za posao pre par nedelja... Taman da traze 10 osoba, te poslove treba podeliti, a ne da svi rade sve... Da ne pricamo o tome sto IT menadzer ne treba da kuca ili saopstava gostima lozinku za wifi ili sta god, kao i brdo drugih navedenih poslova... Mada, ne bi me cudilo da su dodali "menaDJer" u naziv da bi zvucalo kao ne znam kakvo ozbiljno radno mesto... Kao kad bi cistacici dali naziv higijenski menadzer ili sta god...

Ko god da se zaposli, treba da otvori YouTube kanal i redovno postavlja vlogove... Bar bih ga u pocetku redovno pratio.

Pa zaklljučili smo da je ovo najverovatnije oglas za IT menadžera nekog IT odeljenja koje će imati više izvršilaca.
Mada, to onda treba tako i napisati.

Poslednja izmena:
143069038_430238198416686_6679067248876277123_o.jpg

Hard diskovi iz moje igraonice
hard disk igraonica server.jpg

Prilozi

• hard disk igraonica.jpg
    hard disk igraonica.jpg
    405.3 KB · Pregleda: 216
@blue malo si bolji. :D

Prilozi

• HDD WORK TIME.JPG
    HDD WORK TIME.JPG
    43.5 KB · Pregleda: 175
mirni ste jos nekih 1000 dana :D

hdd.png

The Daily Show Wow GIF by The Daily Show with Trevor Noah

He he, amateri...
adata.jpeg

Manite me tih starih tehnologija. Lifetime writes :D
SSD SanDisk Lifetime writes 1131TB.JPG

Koje amaterske start/stop brojke :)
DWD.png
Ne obracati paznju na temperaturu, nije prava, riknuo mi eksterni WD Blue 4tb, pa sam gurnuo ovaj 750Gb stari Caviar Black, a morao da kidam neke lemove da bi radilo, te od tada temp ne pokazuje :)

Funny-Technology-Evolution-Picture-For-Whatsapp.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno