Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Момцови!
Потребна помоћ. Проверавам неки руски печ за нетфликс, како би за наше обиче боксове могао 4К да ради. За успешно спровођење поступка потребан ми је ЕСН број од Ми бокса, па ако је неко рад да подели нека се јави на ПП.
Хвала унапред!

Послато са Nova 5T
Ako od shield pase posalji mi samo na privatnu poruku dje da nadjem, da ne guglam...

Na koji Player misliš?
Par postova iznad imaš dobru preporuku...

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
VLC ili nešto poput toga. Stiže mi Mi Box S, pa da vidim šta da stavim. Jel probao neko da vuče materijal sa PC-a preko boxa?

Sent from my Oneplus 8 using Tapatalk

Upravo gore pomenuti program..Nova Video Player ima sve što ti treba

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
d148e946773fc349227b19cb7a12b8ab.jpg

Poslednja izmena:
Hvala!

Sent from my Oneplus 8 using Tapatalk

Ako od shield pase posalji mi samo na privatnu poruku dje da nadjem, da ne guglam...
Стоји само од Ми бокса.
Ако сазнам да ли може и од шилда - јавићу се.

Послато са Nova 5T

Момцови!
Потребна помоћ. Проверавам неки руски печ за нетфликс, како би за наше обиче боксове могао 4К да ради. За успешно спровођење поступка потребан ми је ЕСН број од Ми бокса, па ако је неко рад да подели нека се јави на ПП.
Хвала унапред!

Послато са Nova 5T
Poslao sam ti, ako je to taj broj

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Добио сам од @mitar1982 и још једном се захваљујем како њему тако и осталима који су желели да помогну.
Нисам тренутно у могућности, али у току данашњег или сутрашњег дана испробаћу.

Послато са Nova 5T

Vrhunska, ali moraš da imaš real debrid za full iskustvo, što se i te kako isplati.

Ako nekog interesuje kako se sve podešava, mogu da pomognem, mada nije komplikovano.

Poslednja izmena:
Sta u stvari radi app i sta je real debrid?
Citao sam o app al nisam skontao. To nesto ko Kodi? Real debrid je kao resurs za piratske filmove?

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Dobro vece drugari,
ako moze pomoc...komsija ima android box kupljen 2017 godine nije nesto bas ali mu radi stbemu i kodi.E sad problem je sto ne znamo koji je tacno model on misli da je Beelink,zena bacila kutiju,a problem je sto mu je daljinac crko i ne radi. Uslikao sam ako moze neko pomoci o kom boxu se radi,i kako doci do drugog daljinskog ?
Svaka pomoc dobro dosla.
a8e0b7477664582d39c24125b4b87fba.jpg
781fd8d15cc2e9d25e08e19a7f7e620b.jpg
dbe1cdbb405e71e4f03e208d2f72150c.jpg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Poveži USB miša pa to koristi za navigaciju po interfejsu i uđi u Android Settings i u About sekciju pa vidi šta tamo piše koji je model?

Probali, samo pise da je adroid 4.4.2 ne pise uopste model i ostalo.

2f3b3afa61a138b6f7a684046c842883.jpg
6249c53cfa40e5ce9dde1e17c5ceed3c.jpg
9b490ccc6a94c0012fc272b8e2d07247.jpg
93c0daec689f697c9a5cbcde49097255.jpg

d3dded4fff7dc036f32bea41875e82f6.jpg

0ffe068a1273c77f34da599ed5b96757.jpg

Poslednja izmena:
Instalirajte Aida64 aplikaciju na box pa proverite da li tamo pokupi podatke o modelu i proizvođaču.
A verovatno do tih podataka može da se dođe sa ADB na kompu ili sa Terminal Emulator aplikacijom na boxu i korišćenjem "getprop" komande...

Ok pokusacemo sutra.
Hvala na savetima.

ovo ti je droidmonster poslao sam ti u pm ko je uvoznik da ne reklamiramo

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Bas velika tema, a ja imam konkretno pitanje. Do skoro sam koristio sbb kablovsku i internet, tj tadasnji IKOM. Kablovska i net su korisceni u dva stana, jedan ispod drugog. Zicna veza zbog tv-a nije bila problem jer su kablovi za antenu vec bili izvuceni, ali opet sa unutrasnje strane skriveni. Sad smo presli na optiku i njihovu televiziju i nemoguce je ovo njihovo lan kablo razvesti a da se ne buse zidovi. Zato sam ja sada u potrazi za nekim boxom na koji bih mogao da instaliram EON aplikaciju (imam nalog, moji koriste kuci) i npr ovaj IrisTV. Box bi se prvenstveno koristio za gledanje tv-a, odnosno EON/Iris aplikacija, a ne tako cesto Youtube, HBO itd. Jos jedna napomena, taj android box bi morao da podrzava WiFi konekciju, jer kao sto rekoh zicna veza je nemoguca, a da se nesto ne busi.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Prva stvar oces li da koristis eon sa kodom ili obicni za telefon? Drugo koliko ce biti udaljeni boks i ruter?

• Like
Reagovanja: M J
ako ima zainteresovanih, menjao bih eon nalog, (kod) za iris nalog, (kod) (ako to tako ide, i moze)

Mozes bilo koji android box. Ja ti preporucujem Tanix tx6 (CIP H6 Android 10 Ultra HD (4K do 75fps) System: Android 10 /4GB RAM+32GB ROM/ H616 procesor). Cena 4000 din. Izuzetno brz i po mom misljenju bolje radi od mi box s-a, tj. vidno je brzi. Dobro je sto podrzava bt, tako da mozes na kp da kupis eon daljinski za 500 din i da ga uparis sa njim i uzivas.

Licno koristim na njemu eon apk koja je aktivirana kodom, ali ne eon apk skinutu sa play prodavnice jer ta nesto zeza i ne vide se ostali kanali prilikom menjanja kanala, vec modovanu verziju koja radi glatko i brzo. Ako ti treba ta apk, javi se na pp

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Meni je svejedno koji cu koristiti. Mozda je bolja opcija ovajeon za telefon zbog vise slotova. Oni imaju eon full, a mts je box 4 plavi sa optikom.

Ako ces na tv vecem da gledas onda obavezno ovaj sa kodom. Bas se osjeti razlika u kvalitetu strina da ne pričam o ugodnosti koriscenja daljinskog.

Ako ces se kaciti na wifi ne zaboravi da ti za to treba i 5ghz ruter...ako nemas.
Ne, ne moze 2.4ghz od provajdera.

kabl je mama:d

Poslednja izmena:
32" je trenutni TV.
Dobili smo od Telekoma 5ghz ruter i box 4 plavi oltika 200/80

Zaboravih kolegi da odgovorim daljina izmedju boxa i rutera nekih 2m, ali kroz ploču [emoji16]

Znam da je kabl mama, ali u ovom slucaju otpada. Da sam ga mogao provuci negde, a da ne moram da busim android box ne bih kupovao jer uz ovaj paket dobijam onaj iris box za tv, a on samo zicno moze biti povezan.

Editujem vec 5i put. Imam neki tp-linkov ruter. Ako bih njega povezao kao range extender, da li bih onda preko njegovog lan izlaza mogao da povezem ovaj iris koji sam dobio od MTS-a?

Poslednja izmena:
MTS IPTV na STB svakako nećeš gledati preko WiFi.
Ne izmotavajte se nego buši rupe i sprovedi 2 LAN kabla (1 za MTS IPTV, 1 za internet potrebe).

ovo ti je droidmonster poslao sam ti u pm ko je uvoznik da ne reklamiramo

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
Hvala drug.
Ako neko zna da li moze neki zamenski daljinski ili gde naci original ?
Hvala

Uzmeš bilo koji airmouse

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh Dno