pedjadroid
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2015
- Poena
- 95
Koja kurirska sluzba je u pitanju
Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk
Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk
Pa ako se već reklamiraju na ovaj način, onda treba da ispoštuju ljude bilo odakle da su, zar ne?Ja ne razumem ove iz BG pa zar toliko tesko da skoknete do slavije Makenzijeva
Evo i ja imam problem sa Mastercard, cekam mesec dana da posalju da potpisem
do kada vazi onaj poklon za postojeće korisnike od 10gb kad aktiviraju neki paket?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Pa bon bon u to vreme svima stiglo. Vise toga nemaCitam ovo za prenos broja, imam jedan spreman iz mts-a i ne znam da li vredi pokušavati. Čoveče, roming koristim godinama preko bon bon-a iz Hrvatske, nit video ljude nit zvao nit pisao ikad nikom, sve preko foruma, kartica čini mi se stigla brže iz Hrvatske (u to vreme su slali poštom običnom) nego Aksom iz grada u grad za Srbiju.
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Ja danas aktivirao 5 giga za 300 din, ništa nisam dobio...
To ti samo govori koliko su strani operateri ispred naših po kvalitetu usluga i brizi o korisnicima.Pa bon bon u to vreme svima stiglo. Vise toga nema
Послато са SM-A530F помоћу Тапатока
Управо сам остао без ~20GB нета и ~200мин без да сам добио поруку да ми истиче пакет. Мада колико ме памћење служи нисам ни био близу истека 30 дана од последње допуне.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari