nebeski.letac
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.07.2016
- Poena
- 80
Šta da izaberem kao razlog za refundiranje? Šta da napišem kada pokrenem spor?
Na drugim nađeš možda sa free shipingom ili sa nekim manjim ali cena same kartice je veća nego na aliju. Ako nekog imaš u EU adresiraj kod njega i naći ćeš sigurno i na aliju sa free shipingom.Znam da je mnogo toga sa preskupom isporukom, hteo sam da kupim 128GB MicroSD karticu i ne mogu da nađem nijednu (bolju) koja ima isporuku besplatnu ili par dolara. Možda neko zna? Ili savet sa kog drugog kineskog sajta gde nisu naduvane cene isporuke?
Ja sam uzimao najvece od 64gb i placao sam ih oko 7e, nije neki poznati brend...rade mi u kamerama vec par meseci bez greske.^ Hvala, a šta misliš o drugim proizvođačima kartica (meni nepoznatim) koje se dobiju kada se na Aliju izabere "free shipping"?
Inače, da kupujem jednu karticu kupio bih ovde, ali treba mi 10-20 kom, ipak je jeftinije.
Sada gledam Banggood, tamo su cene daleeeeko više i sve meni nepoznati brendovi (nijedan SanDisk i sl.)
Sada gledam Banggood, tamo su cene daleeeeko više i sve meni nepoznati brendovi (nijedan SanDisk i sl.)
@ AleksandarO
Postoji tema Pracenje posiljki !!!
R posiljke mogu da se prate.
Neregistrovane Ux..xx nemaju pracenje zato sto su na rukovodecim mestima zlotvori koji
umesto da unapredjuju sistem i poslovanje sistemski unistavaju Postu Srbije.....
Pa pogledaj koliko traje zastita, toliko moras cekati, hteo, ne hteo. Obicno je to 90 dana, nakon toga kontaktiras prodavca i on ti produzi zastitu i posle toga otvaras dispute. Tebi nije stiglo za 40 dana i odma frka...opusti se, tek si na pola [emoji23]Meni nisu stigle neke pošiljke naručene 11. novembra. Da li da čekam još ili šta da radim? Ako nešto znači mogu da stavim kodove za praćenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari