Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Ljudi supruzi jutros ispao p30, rabio se ekran i ne reaguje touch. Zanima me jel zna neko koja je cena zamene ekrana u ovlašćenom servisu?
@Alexxx1 je menjao displej skoro, 19000 je platio ako se dobro secam.

Huawei P30

Evo konačno jedna dobra aplikacija za kloniranje Vibera, kome treba za obe Sim kartice. Zove se Island. Kad već Huawei nema sluha da nam to omogući.
Koliko sam je danas malo testirao odlično radi i ne srče bateriju. Poruke stižu na kloniranu aplikaciju instant, čak i posle dužeg mirovanja. A najbolje od svega je što je potpuno besplatna.
982efe4e0630c2f772bab05833a6e59a.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Evo konačno jedna dobra aplikacija za kloniranje Vibera, kome treba za obe Sim kartice. Zove se Island. Kad već Huawei nema sluha da nam to omogući.
Koliko sam je danas malo testirao odlično radi i ne srče bateriju. Poruke stižu na kloniranu aplikaciju instant, čak i posle dužeg mirovanja. A najbolje od svega je što je potpuno besplatna.

A druže, hvala ti puno. Ovo sam tražio, čak sam i digao ruke od raznih app. Za sada radi perfektno!!!

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Lik je napravio greenify. Ozbiljan je to programer.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Kako ste samo namestili da vam clon viber vidi kontakte?

Ne znam, ja ništa nisam nameštao. Jednostavno su bili tu.

ja morao da iskloniram i contact app pa da se ulogujem na gmail da povuce kontakte pa tek ih onda video :D
U svakom slucaju, svkako bolja app nego paralel space koji je smece..

Radi za 10tku! Hvala za app

A kako kad se deinstalira aplikacija ostaju duple klonirane i ne mogu da se sklone.... Sta sad?

P. S. Nasao sam, mora u tom folderu na neku opciju Destroy Island i ono obrise folder.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Poslednja izmena:
A kako kad se deinstalira aplikacija ostaju duple klonirane i ne mogu da se sklone.... Sta sad?

P. S. Nasao sam, mora u tom folderu na neku opciju Destroy Island i ono obrise folder.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
To uninstall and remove Island completely, please first "Destroy Island" in "Settings - Scoped Settings - Island". If you have already uninstalled the Island app, please "Remove work profile" in your device "Settings - Accounts".

Ja od kad sam spustio na 9.1 osećam se ko one babe iz Venogel reklame "e još unuka da oženim... " [emoji1787][emoji1787]
Još uvek su utisci više subjektivni ali činjenica je da više telefon ne punim na dva nego na tri dana bez promene načina korišćenja i manjka aplikacija od pre, čak imam i par više poput islanda, here, i sl. Slike definitivno imaju manje blura (ne bokeh) i bolje (brže i tačnije) radi fokusiranje opet. Konačno mi se vratila opcija razgovetnog snimanja razgovora bez ikakvih dodatnih call recorder aplikacija sem one intervencije da proradi call recording u samoj huawei aplikaciji... Ne znam, možda tripujem ali telefon u ovom stanju mnogo bolje vrši posao nego pre. Čitam kasnije da sam moža mogao da prođem sa resetom kamere i resetom moba na fabrička ali u svakom slučaju savršeni call rec ne bi radio opet na 10.X. I za sad je update na manual i sve na off što se toga tiče

Ja sam isto dugo bio na 9.1.i uradio sam update, sve radi možda i malo bolje, a baterija sigurno - 2-3 dana bez problema.

Kamera je ista, barem na Nova 5T - solidna u svakom slucaju. Huawei produžava i garancije tako da sumnjam da se oni bave tim stvarima kada teško prodaju nove telefone postojecim korisnicima.

Barem dok ne vrate GMS, produžice vek upotrebe maksimalno, što meni itekako odgovara.

Ja od kad sam spustio na 9.1 osećam se ko one babe iz Venogel reklame "e još unuka da oženim... " [emoji1787][emoji1787]
Još uvek su utisci više subjektivni ali činjenica je da više telefon ne punim na dva nego na tri dana bez promene načina korišćenja i manjka aplikacija od pre, čak imam i par više poput islanda, here, i sl. Slike definitivno imaju manje blura (ne bokeh) i bolje (brže i tačnije) radi fokusiranje opet. Konačno mi se vratila opcija razgovetnog snimanja razgovora bez ikakvih dodatnih call recorder aplikacija sem one intervencije da proradi call recording u samoj huawei aplikaciji... Ne znam, možda tripujem ali telefon u ovom stanju mnogo bolje vrši posao nego pre. Čitam kasnije da sam moža mogao da prođem sa resetom kamere i resetom moba na fabrička ali u svakom slučaju savršeni call rec ne bi radio opet na 10.X. I za sad je update na manual i sve na off što se toga tiče

Native call recorder radi bez problema na 10.1 neko je već postavljao u temi

P30 Pro

Upravo azurirao P30pro preko proxy HiSuite na verziju 10.1.0.192(C431E23R2P5), Decembarska zakrpa... SafetyNet Status Passed...
ONLY FOR VOG-L29 C431 use link bellow:
ON Package URL copy following link (open link in browser and then copy URL) –

http://update.dbankcdn.com/TDS/data/files/p3/s15/G5731/g1755/v506960/f1/full/changelog_base.xml

ON Point Version you have to tick it and write : VOG-LGRP2-OVS 10.1.0.192
c6c393c5c449a93682bdd8488b7d028b.jpg
245ff4a7751bb0af211e23b6c094b27e.jpg
a6465e83fca4c55be56673f7ebbf6750.jpg
0c92615b76f2f5559200fd0f11529a99.jpg

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

verzija 192 nije za EU
http://update.dbankcdn.com/TDS/data/files/p3/s15/G5731/g1755/v506960/f1/full/filelist.xml
Verzija za C431 je 191
http://update.dbankcdn.com/TDS/data/files/p3/s15/G5731/g1755/v506176/f1/full/filelist.xml
Dok si na toj 192 verziji neces dobiti sledeci regularni OTA apdejt..

Native call recorder radi bez problema na 10.1 neko je već postavljao u temi

P30 Pro
Meni nije hteo ni posle prelaska sa aktiviranog u 9.1 na 10 (pa na dalje) ni posle sveže aktivacije u poslednjoj 10.1.x verziji kojoj je odradjen reset na fabrička tada. A druge metode gde se rutuje telefon mi nisu privlačne jer mi se ne gubi garancija

Poslednja izmena:
Pa mi i nismo u EU [emoji23].... Predhodnih 4-5 azuriranja radim iskljucivo na proksi tako da ota update me i ne zanima.... Sve najnormalnije radi, ima srpski tako da....

Moj telefon je bio od starta c431 tako da ovo je definitivno verzija za njega.... Imas vog-l29 c431, c432, c675, c185, c461, c605, c636 Ovo je definitivno verzija za c431

Brikovao bi telefon da je pogresna verzija zar ne?

Cak i u Play prodavnici pise da je uredjaj sertifikovan
332af53a4c70dd778c5cdc4763d2b857.jpg

Baterija na 181 izuva.
601838f08494ceead65e00c592e1ddf4.jpg

Screenshot_20201230_192304_com.huawei.systemmanager.jpg

Izuva i kod mene ovo je bilo 2 dana konstatnog koriscenja..naravno wi fi sve vreme

Poslednja izmena:
Aj pitanje....

Ne ložim se na noćne fotke i slično, slikam danju pomalo, za sve ostalo imam aparat....

Da li ima smisla preći sa iPhone XS na P30 pro (nebitno android / iOS)?

Muku mučim [emoji849]

Aj pitanje....

Ne ložim se na noćne fotke i slično, slikam danju pomalo, za sve ostalo imam aparat....

Muku mučim [emoji849]
Mislim da ne, ako hoćeš neki mob za - Point and shoot I da su okej da ne kažem dobre slike mislim da trebaš da uzmeš Samsung, Pixel ili iPhone. Ja imam P30 moja sestra Samsung S7 Edge i slike ako ih ne prebacujes na komp i razvlacis da gledaš na monitor skoro iste. Video je bolji na S7Edge. Da bolji je na S7 Edge. Ja sam generalno zadovoljan P30 telefonom ali se ne slažem da im je kamera jedna od najboljih uopšte. Možda je neuporedivo bolja na P30 Pro mada sumnjam jer sam imao prilike da na nekih 20 minuta ih uporedim i meni deluju približno isto. Da se ogradim još jednom, ja uglavnom slikam napolje dok setam psa što znači da dosta puta i njega slikam i Huawei dosta loše prilagođava na auto brzinu okidanja pa su slike psa mutne i kad ne trči dok S7 Edge i pixel joj sam probao rade bez greške. Ako želiš možeš da pitaš blog sa P30 pro da ti postavi neke slike out of pocket. Mogu i ja ali moj je P30.

P.S. kako se to aktivira VolTe ? Ja sam na VIPu nisam primetio da imam.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Aj pitanje....

Muku mučim [emoji849]
Zavisi koje su tvoje potrebe i želje. Na tvom mestu ne bih menjao osim ako me me iznervira baterija XS-a ili nemam povoljniju priliku za kupovinu P30pro.
U svakom slučaju, mogu da proručim kupovinu P30 pro kao dobrog telefona.
Fotografije su bolje, da se ne lažemo, video i ne baš mada je ok. Niie na novou samsunga, svakako, video je već priča za p40 seriju.

Momak malopre poredi P30 i P30 pro. Testirao oba, i na telefonu i na kompu, ne znam kako i zašto ali kao da su različiti telefoni. Iste scene sa istim podešavanjima drugačije deluju, od zasićenja boja do fokusa i oštrine u pojedinim delovima kadra. Pro je ipak pro.

Poslednja izmena:
Tu je i dalje iPhone.

Probao sam P30 Pro i Pocophone F2 Pro.

Ostao iPhone i uzeo sam Poco F2 Pro, bolje radi i procesira slike Snapdragon 865... Ne znam zašto ali mi se ne sviđaju slike sa P30, selfie je twk komwdija, distorzija totalna.

Za Poco F2 Pro imaš i GCam pa probaj daće ti bolje rezultate. Preporučujem odmah da skines i config da se me mučiš sa podešavanjima sam.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno