Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Iskreno ne znam kakva sudbina čeka Bend Studio obzirom da ih je John Garvin napustio posle izlaska igre :/

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Ma to su ljudi pricali i za Naughty Dog a svaka sledeca igra im je sve bolja. To je timski posao i mislim da odlazak jednog coveka ma na kom mestu bio nece promeniti mnogo. Videcemo...

Hocu bratu da napravim RDR 2 online na ps4 posto je ja vise ne koristim, sta treba da uradim tj kupim da moze da je online igra, imam original igru na disku?

Hocu bratu da napravim RDR 2 online na ps4 posto je ja vise ne koristim, sta treba da uradim tj kupim da moze da je online igra, imam original igru na disku?

Treba da kupiš PS Plus pretplatu. Najbolje da uzmeš godišnju pošto se najviše isplati. Obično bude oko 25e-30e. na cdkeys sajtu.

Hvala Alex, a reci mi jel treba jos neki dodatak vezan za igru da se kupi za online, ja imam samo ovo standardno na dva diska, znaci igra i ps pretplata i tjt nista drugo

Hvala Alex, a reci mi jel treba jos neki dodatak vezan za igru da se kupi za online, ja imam samo ovo standardno na dva diska, znaci igra i ps pretplata i tjt nista drugo

Nema na čemu. To je to. Imaš sve što ti treba, samo da nabaviš pretplatu.

Da li neko moze da mi kaze gde da nadjem dobar patch za PES2020 sa novim transferima, dresovima i sl.? Skidao sam neki sa pesuniverse sajta (V7-PS4), i nema apdejtovanih timova, ima dresova, grbova i ostalo, a i to se izgubi kada ukljucim local match sa drugim dzojstikom koji je ulogovan na guest acc.

Ima neka caka vezano za drugi dzojstik kad se loguješ, ima na youtubeu klip kako da ostane sve kad igraju dva igraca.

Pa pogledaj ima detaljno upustvo nije komplikovano.

Interesuje me da li bi sa nekim wifi adapterom na usb (npr. Tenda u10) popravio jacinu signala sa rutera iz susedne zgrade na svojoj PS4 konzoli?
Situacija je specificna i sem passworda nemam nikakav pristup ruteru.:D
Danas sam probao wifi repeater kojeg imam od ranije sve lepo podesim medjutim zadnji korak kad treba da resetujem ruter ne mogu da odradim.
Da li bi se ista stvar desila i sa ovim wifi adapterem ili jednostavno to na ps4 ne moze funkcionise i da ne kupujem bzv.?

Prastajte ako sam promasio temu i srecna Nova Godina!

Interesuje me da li bi sa nekim wifi adapterom na usb (npr. Tenda u10) popravio jacinu signala sa rutera iz susedne zgrade na svojoj PS4 konzoli?
Situacija je specificna i sem passworda nemam nikakav pristup ruteru.:D
Danas sam probao wifi repeater kojeg imam od ranije sve lepo podesim medjutim zadnji korak kad treba da resetujem ruter ne mogu da odradim.
Da li bi se ista stvar desila i sa ovim wifi adapterem ili jednostavno to na ps4 ne moze funkcionise i da ne kupujem bzv.?

Prastajte ako sam promasio temu i srecna Nova Godina!
Ne, ne može da radi WiFi USB adapter na konzoli

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Pored konzole mi je laptop.Kad bi podesio na laptopu i poslao jaci signal konzoli?
Veliki mi je lag u PES-u online samo igram.Ovo sve mi se desava na poslu,ponekad ponesem konzolu a da je povezem sa lan kablom ne mogu gore sam naveo razlog.
Da li bi ovo uopste smanjilo lag?

A zašto jednostavno ne uvedeš internet konekciju kod sebe?

Sent from my CPH1907 using Tapatalk

Pored konzole mi je laptop.Kad bi podesio na laptopu i poslao jaci signal konzoli?
Veliki mi je lag u PES-u online samo igram.Ovo sve mi se desava na poslu,ponekad ponesem konzolu a da je povezem sa lan kablom ne mogu gore sam naveo razlog.
Da li bi ovo uopste smanjilo lag?
Kupis od mob.operatera neki internet paket,konektujes na tu mrezu na ps4 i igras.
Svako zadovoljstvo se placa,to je po meni jedino resenje. Mada Pes odavno poznat po lagu,prije toga proveri dal ti radi normalno van posla.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Počeo Days gone...
Šta je ono sunce ti žareno?
Na normalu, nestaje ti benzin malo-malo, zombija kao u priči, melee oružje se lomi posle par udaraca, umaraš se posle dva zamaha i pet pretrčanih koraka, metaka nigde, nestova na svakom koraku, a oko nestova njih 20...
Nekad hoću da se provučem pored njih, obara me sa motora u punoj brzini...

I najgora stvar, save (check) point jednom u 100 godina...

Sviđa mi se igra, setting, realnost, ali ako budem još jednom morao da trčim kilometrima od tačke A do tačke B jer mi je nestalo benzina, tačno ću popizdeti i sve bataliti...

Ja sam je skoro prešao u početku jeste malo teže i meni bilo ali posle uživancija u TOP5 igara na PS4 za mene lično. Možeš da sačuvaš kad god poželiš samo drži trougao pored ili na motoru. Kasnije u toku igre moći ćeš da povećaš rezervoar za gorivo. Dokle kad kod vidiš benzisku ili kanistar ti stani i napuni. Memi se samo jednom na početku desilo da ostanem bez goriva u sred šume.

Mozes i da nadjes gorivo usput. Tebi se bukvalno ne svidjaju najbolji delovi igre, a to je realizam :)

^ Pa iskreno nije mi baš realno da motor nema kapacitet rezervoara za više od par kilometara (gledajući mere za udaljenost koje daje sama igra, jer ako je neki checkpoint udaljen 1,5km, teško ćeš moći da odeš i da se vratiš, dakle ima benzina za 2 ili 2,5km).
Takođe, ako je već tako nije realno da ne možeš poneti kantu benzina sa sobom.

Nije realno da utrenirani bajker vičan preživljavanju ne može da potrči više od pet koraka jer mu se istroši stamina...

I onda sve ovo zajedno rezultira time da mi nestane benzina u nekoj nedođiji i da se onda pola sata klackam peške do prvog mesta na mapi... Tj. deluje mi da su sva ova s ranja smislili da veštački produže igru, jer se 50% vremena vučem od tačke A do tačke B...

Da sam hteo da igram simulator hodanja kroz šumu, to bi i igrao...

Da me ne shvatiš pogrešno, igri ću svakako dati šansu...

Što se tiče nestova:
Kako za ime boga misle da očistiš onih 6 nestova što je jedna od prvih sporednih misija kad ima bar 20 zombija okolo, koji se svi sjure na tebe čim zapališ nest, plus iz svakog nesta izlazi njih 5-6 kad ga zapališ.

Nestove slobodno ostavi za ciscenje kasnije, a na pocetku bolje prati pricu jer je pocetak (prvih par sati) dosadan i igra postaje mnogo bolja kasnije kad odes u druge delove mape i prica se razradi.

Druze jednom sam ostao bez benzina. Ni jedan drugi put nisam.

Igraj stvarno jedan od boljih naslova koje sam odigrao sa uzivanjem, jednostavno me je teralo da nastavim. Budzenje motora je isto tako odlicno, moci ces da imas veci rezervoar ;)

Nestove cistis bukvalno pored motora, bacis molotov, sednes na motor i bye, bye.

Samo cepaj!

Poslednja izmena:
Benzin imaš na svakom ćošku. Svaki Nero checkpoint ima kanticu, gotovo svaka protivnička baza koju očistiš je ima takođe.

U početku dok ne otkljičaš te tačke, možda ćeš nekada morati da kupiš benzin od prodavca, kasnije nećeš ni morati da brineš o tome, osim da imaš dovoljno benzina da se teleportuješ do najbliže kantice.

Odigrao sam na hard i nisam imao bilo kakvih problema sa težinom, a nisam ni ostajao bez benzina. Čak me je i nerviralo što su te kantice pobacali baš tako da uvek možeš da napuniš rezervoar i da se uvek stvaraju na istim mestima. Malo je nerealno da je tako lako doći do benzina u post-apokaliptičnom okruženju. :)

Kako napreduje kroz igru, bićeš jači, pa ni stotine zombija neće praviti problem.

Poslušao sam Vas i nastavio da igram...

Kao što ste rekli kada se ustosiš sve je ok...

Povećavanje rezervoara je life i time saving...

Takođe dobar trik je da kanticu uvek ostaviš odmah pokraj puta kojim prolaziš, da ne bi svaki put morao da se zavlačiš i tražiš kantice, jer koliko sam primetio bezin iz kantica se ne troši...

Takođe napredak, levelovanje i skillovi donose primetan i zadovoljavajuć osećaj nabolje (ne kao npr. u poslednjem Tomb raideru gde su svi skillovi maltene obesmišljeni)...

I nestovi više nisu toliko problematični... A mačeta i sekira su majka...

Sve u svemu, posle početnog navikavanja, igra stvarno pruža super ugođaj...

EDIT: Sećam se da je bio solidan shitstorm na ovu igru, ali osim dužeg učitavanja, ja za sad nisam naišao na neke developer probleme i bagove...

Poslednja izmena od urednika:
Poslušao sam Vas i nastavio da igram...

Kao što ste rekli kada se ustosiš sve je ok...

Povećavanje rezervoara je life i time saving...

Takođe dobar trik je da kanticu uvek ostaviš odmah pokraj puta kojim prolaziš, da ne bi svaki put morao da se zavlačiš i tražiš kantice, jer koliko sam primetio bezin iz kantica se ne troši...

Takođe napredak, levelovanje i skillovi donose primetan i zadovoljavajuć osećaj nabolje (ne kao npr. u poslednjem Tomb raideru gde su svi skillovi maltene obesmišljeni)...

I nestovi više nisu toliko problematični... A mačeta i sekira su majka...

Sve u svemu, posle početnog navikavanja, igra stvarno pruža super ugođaj...

EDIT: Sećam se da je bio solidan shitstorm na ovu igru, ali osim dužeg učitavanja, ja za sad nisam naišao na neke developer probleme i bagove...
Ja sam je igrao day one i imao sam samo bag da nestane zvuk u jednoj lokaciji a i to je pačovano za dan... sad je utegnuta do daske :)
Na PS5 u 4K/60 radi.

Jedna od najboljih igara PS4 generacije

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

E drago nam je sto igras, stvarno je extra ;)

Jedno 50 sati pa ces i zavrsiti :)

^ Pa da, imam osećaj da do sada ima jedno sat vremena cut scena...

Jedino ime glavnog lika Deacon ili skraćeno Deek, WTF... Bolje da se zove Bili Bob manje rednečki zvuči... Deek i Booz-man, ko je ovo smišljao...:)

Jedna od najboljih igara na ps4, priča,svet, likovi. A bio sam skeptičan kada su je prikazali prvi put. Sad mi se opet igra a baš sam krenuo novi crash da obrnem. [emoji849]

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

^ Sad je na PSNow pa rekoh da je obrnem...

Međutim sad widim da je skidaju od sutra? Da li je moguće, sve im j.bem?

Koliko je bila mesec-dva?

EDIT: Koja im je to fora? Da li će me stvarno saseći i od sutra ne mogu da igram, ili od sutra neće višše biti moguće skinuti igru, a ko je skinuo može da igra?

Poslednja izmena od urednika:
Odličan, grafika izuva, dosta novina dodato u igri, čini mi se da je malo lakša u poređenju sa prethodnim delovima.Različiti skinovi za Crasha. Svašta nešto.Co op i mp još nisam probao.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Dvoumim se izmedju bandicoot-a 4 i team racing-a. Planiram za series x da uzimam. Vuče me nostalgija za team racing još kad sam ga igrao na soniju kecu, bila vrh zabava...

Nazad
Vrh Dno