Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srećna i berićetna Nova godina svima! :)

Meni je lepo počela. Prvi put na berzi (Binance), 6.39% profita sam uspeo da napravim danas u okviru ovih 8.98% kretanja cene LTC-a u poslednjih 24 sata.
Večeras primećujem na ItBit-u (Paxos) značajno smanjenje volume-a u odnosu na juče, a od četvorke se najbolje drži LTC. Da li je to neki indikator, ne znam. Videćemo. Ah da, saznao sam da Paxos ne daje u tickerima istorijske podatke trejdova, tako da je to odmah signal za netransparentnost. Da li zbog izbegavanja problema sa IRS kontrolom ako do nje dođe ili samo zbog 'hajde da pumpamo volume'' ili ... .
Ovo što sam ispratio sam LTC-om na Binance-u je da je uglavnom pratio cenu BTC-a, onda je prestao da ga prati, i u jednom trenutku krenuo 'naglo' gore da nadoknadi zaostatak. Tu sam ga i sačekao. :d

Velika steta za dobre novcice. Monero je razbijen pre par meseci svakako tako da od anonimnosti nema nista, postoje 2 patenta vezana za to. U legalnim vodama anonimnost vise nije pozeljna na zalost.

Tapatalk from Poco loco

Ako udsre na tether mozemo svi da se slikamo. Novac necemo moci da povucemo svi i idealno je bilo da tether povlacimo na wallet. Kesa ce nestati u nekom trenutku a ako tether pukne cena kripta ide u bunar.

Tapatalk from Poco loco

Jeste sigurni za xmr? Mislio sam da je lazna vest kad sam cuo pre par meseci. To sto ima patent ne znaci po definiciji da ispravno funkcionise. Sad sam nesto gledao i opet ne vidim konkluzivne dokaze da je krakovan.

Prodah deo svog BTC sitnisa, pukao mi film kad sam drugi deo bacio u bunar (naseo na prevaru kad sam *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*)... Na kraju sam u minusu 30e. :d Zivotne lekcije kostaju... Ko nije dugo u tim vodama, neka dobro pazi, a najbolje da ni ne ulazi, ionako tesko da sve ovo ima perspektivu. BTC ce verovatno jos malo da raste pre pada, a mislim da se rizik ne isplati za sitni dobitak... Osim mozda onima koji bas dugo plivaju ovim vodama...

Cini mi se da lik pokupio neku nagradu koju je FBI davao za razbijanje monera. Ima zvanicno 2 patenta i to je to. Kapiram da dalje FBI gura, realno ne mora vise nijedna vest da se cuje. Tada sam izjavio da 2021-u ne bih cekao u Moneru i za mene je prica zavrsena. Sve i da ga nisu razbili opet se vrsi pritisak. Zao mi je Dash-a jedino.

Tapatalk from Poco loco

Meni sve to lici na fud koji mora da postoji kako bi se market spustio i opet posle digao...
Sad je tesko vec naci fud za btc al 2017 je bio banovan 10 puta, 16 forkova i svadja koji je pravi i sve te fore...
Sad vise to ne prolazi pa onda mora nesto novo da se smisli. I u celom tom toku price ce neki altovi popusiti zestoko nazalost...

Vjerovatno je cilj da se sto vise altova pogusi, jednostavno trebaju nestati. Kroz njih se previse BTC-a otima i sve je teze i teze doci do BTC-a, tako da je najlaksi cilj udariti na altove isisati sto je moguce vise BTC-a a da ce biti manipulacija oko svega i svacega hoce sigurno samo je pitanje koliko je u interesu da se udari na BTC.

Najveca opasnost je USDT i ostali stable coini, to je gore nego kina ban, mada se sve prezivi samo je pitanje koliko bi trebalo vremena za oporavak.

Da li trenutna situacija sa $dash-om znači da se dno ne vidi, ili ima šanse da se cena malo povrati.

Videćemo posle ovoga
f1be9c4ca82056d0529c37bcb4d0277a.jpg

Altova jednostavno previse ima da bi se islo na to da se poguse. Neki shit ss velikom kolicinom novcica popust xrp-a je uzasno lako naduvati.
Trenutno altovi cure, sve se pretace u BTC dok ne probije 30K i poleti 2-3K gore. Veceras, nocas, ujutru ce sigurno oprobati 30K.

Tapatalk from Poco loco

Mogu se žaliti "do sutra", džaba im. Nije mi samo jasno kako Verge ne delistuju.

Za tether se već priča da je na meti:
https://youtu.be/3eFGnsjeNFs

Ako je iko u kripto svetu zaslužio zatvor, to su oni. Već su uhvaćeni da muljaju, a to što znamo je garantovano samo vrh ledenog brega. Audit nikada nije urađen, mi imamo samo njihovu reč da oni zaista imaju 20 milijardi dolara da pokriju svoj USDT. Naškodilo bi mnogo kripto tržištu da padnu, ali zaslužili su debelo.

Jedini stablecoin koji je sigurno 1:1 pokriven dolarom je USDC. U februaru će preći na Stellar mrežu, tako da će mu fee biti praktično ništavan.

Poslednja izmena:
Ako Tether "malo" padne ode kripto u bunar. Pre 4-5 godine se ista prica vodila, nije bas bilo svejedno.

Tapatalk from Poco loco

@Saj Zasto ti je zao Dash-a? Ja koliko sam istrazio, jako povrsno moram da priznam, izgledaju kao polu scam. Slabo imaju pratilaca na redditu i konstantno ih *****avaju ovi iz Monero tabora da nisu privacy coin. Jos sad ovaj ss, priznaju da nisu privacy coin. Malo mi to smrdi. Monero ima zescu podrsku i na redditu recimo i dobar development.

@Saj Zasto ti je zao Dash-a? Ja koliko sam istrazio, jako povrsno moram da priznam, izgledaju kao polu scam. Slabo imaju pratilaca na redditu i konstantno ih *****avaju ovi iz Monero tabora da nisu privacy coin. Jos sad ovaj ss, priznaju da nisu privacy coin. Malo mi to smrdi. Monero ima zescu podrsku i na redditu recimo i dobar development.
Dash je bruka dobar novcic. Monero prvih godinu dana nije bio u stanju da napravi wallet koji radi. Konstantno udaraju na konkurenciju, oduvek su bili u tom fazonu. Dash nije veliki, nije ulagao u marketig nego u razvoj. Istina je da nisu pravi privacy novcic, nisu ni startovali tako ali su napravili miksovanje novcica kroz wallet koji moze i ne moras da uradis. To je bio jedan od forkova koji su uradili. Problem Dash-a je sto nemaju zaledjinu velikih igraca ili firmi, osim toga sljaka kao sat i daleko su od bilo kakvog scam-a. Nisam vec duze vremena u prici s Dash-om ali to mi je jedan od najboljih novcica na trzistu.

Tapatalk from Poco loco

Obzirom da je cena jos malo pa x2 u odnosu na 2017 i ATH.... nema zagusenja mreze i ostalog, niko ziv se ne zali [emoji1]? Ovako moze sam ko zna do koje cifre. Tek po neki moze da ga prati i to u sve vecem zaostatku u odnoa kroz BTC. Nema nekog prelivanja, israkanja... meni nesto lici da su svi ocekivali bas to, sci se naoruzali Altovima a ono bas ide u suprotnom. Daj Boze da gresim tj da ce doci "Alt season" kako ste je nazivali ali...
Neki koje pratim i odu malo gore 50% i onda ih sroza kao od sale za tih 50% + jos malo iapod a on raste kao "kiselo testo".
Dominace sabija, ne znam koja je bila cifra. u % u najvecem bunaru ali verujem da nismo daleko od nje [emoji3][emoji1]
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Kako lepa cifra, zamislite sa ovih cifri kad pocne prelivanje u altove bice ogromnih skokova svih altova, mada se ovde nece zaustaviti ocigledno [emoji38]

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Kako lepa cifra, zamislite sa ovih cifri kad pocne prelivanje u altove bice ogromnih skokova svih altova, mada se ovde nece zaustaviti ocigledno [emoji38]

Ovo ne misli da stane, probiće i 31k ko iz šale

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Samo nikad da docekamo taj deo [emoji23] a kazu iakusni ovo je tek pocetak... iskreno bojim se da ne zatvore "kafanu" dosta ranije nego sto svi ocekuju a nama da ostave da platimo "racune" [emoji102] bar nekima od nas [emoji16]

Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока

Ne verujem da ce to propustiti, to su im jos sladje pare [emoji16]

Evo probio je i 31k.
Šta se dešava sa altovima ako BTC dodje do jedne tačke i odma ode dole na neki level? Neće ni imati vremena za rast ili altovi padaju sa njim do finalnog nivoa korekcije pa tek onda kreću u rast?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Ima da popadaju ko zecevi, ali sam spreman za tu situaciju. Mislim da ce uskoro neka korekcija i ne bi me iznenadilo da bude oko 30%.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno