Ja se ne palim, sta vise idem za 21 dan iz Vipa samo me tehnicki interesovalo sto ne puste volte i pitao sam rafiki-ja jer vidim da se dosta razume u to pa me sa cisto tehnicke strane interesuje zasto ne puste narocito ako i vise zaradjuju na volteu kako kazu.Sta se palite na taj volte toliko? Mreza im se raspada, jos kad bi pustili kojekakve funkcije kolaps. Neka nam je alah dragi u pomoci za novogodisnju noc [emoji16][emoji16]
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Hvala na odgovoru, iskrenom.Priznajem da ne znam zašto operateri u početku ne puste VoLTE za sve telefone. Postoji tu neki zez, al' ja nisam uspeo da ga nadjem - nisam bio dovoljno uporan.
U svakom slučaju, telefon nekako mora da dobije/sazna konfiguraciju VoLTE parametara, možda se tu krije uzrok.
I strani operateri su u početki ograničavali uslugu na odredjene modele, a često je bio potreban i FW upgrade telefona.
Pozdrav
Na moju žalbu kako je uveče preopterećena mreža, odgovaraju kako treba da proverim da li su podešavanja dobra i da probam na drugom telefonu jer je možda ovaj koji koristim neispravan.Vrtece te mesec dana, ako budeš dovoljno uporan priznaće ti da je stanica preopterećena i da oni tu ništa ne mogu. Pre toga će ti reći da su odradili neku optimizaciju i slične fore. Bruka i sramota je Vip...
Da, to je odgovor koji dobiješ na početku. Ja sam kod njih kupio modem pa su me ubeđivali da je do modema pa da im pošaljem na proveru. Ja pošaljem oni odgovore kako ipak nije do modema. Pre toga me ubeđivali da je do kartice isto tako....Na moju žalbu kako je uveče preopterećena mreža, odgovaraju kako treba da proverim da li su podešavanja dobra i da probam na drugom telefonu jer je možda ovaj koji koristim neispravan.
Zamislite ujutru mi telefon radi kako treba a do večeri se pokvari...
Đubrad!
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Daj da ti pomognem za ono sto mogu. Ako uzmes intarifu preko neta dobijes +1 gb. Znaci 11gb. Isto vazi i za druge postpaid tarife. Jos dodatno za in ako imas manje od 26 god idu dupli gigabajtiIstekao mi je ugovor u MTS pre 5 dana, sada bih uzeo nesto bez UO jer vidim da nesto takvo postoji.
MTS nudi Zmaj tarifu bez UO za 1050 din.
10GB
200 SMS
200 min ka svima
Vip za 1000 din u Intarifi nudi.
10GB
neograniceni SMS
300 min ka svima
U svakom slucaju Vip ima bolju ponudu pa se razmisljam da predjem tamo i uzmem novi broj, posto na ovaj stari moram da budem sada 3 meseca na MTS pripejd da bih mogao da prebacim broj a i onako sam planirao da ga mozda zamenim.
Ono sto me zanima kako ovo funkcionise da nemaju neka ''mala slova'' negde ?
Ako je bez UO a postpejd je to bi trebalo da znaci da mogu da koristim jedan mesec recimo da platim i da nemam obavezu da vise koristim dalje, a onda mogu opet posle recimo za mesec dva ako se predomislim da aktiviram to ? Ili nije ovako ?
Daj da ti pomognem za ono sto mogu. Ako uzmes intarifu preko neta dobijes +1 gb. Znaci 11gb. Isto vazi i za druge postpaid tarife. Jos dodatno za in ako imas manje od 26 god idu dupli gigabajti
Za ovo drugo nazovi i pitaj ih. Inace mislim da vip ima (je imao) neku opciju da mozes da dobijes njihovu karicu na mesec dana besplatno da probas net i signal. Ovo nisam siguran dal je i dalje validno. Pozovi ih ili proveri na sajtu
Sent from my POCO F1 using Tapatalk
Ispade da su nam svi telefoni pokvareni.Popodne i uveče brzine drastično opadaju kod mene 4G na svega 2-3....pune brzine tek posle o2h po ponoći i to oko 20-25...bruka
Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока
Daj da ti pomognem za ono sto mogu. Ako uzmes intarifu preko neta dobijes +1 gb. Znaci 11gb. Isto vazi i za druge postpaid tarife. Jos dodatno za in ako imas manje od 26 god idu dupli gigabajti
Za ovo drugo nazovi i pitaj ih. Inace mislim da vip ima (je imao) neku opciju da mozes da dobijes njihovu karicu na mesec dana besplatno da probas net i signal. Ovo nisam siguran dal je i dalje validno. Pozovi ih ili proveri na sajtu
Sent from my POCO F1 using Tapatalk
Bas proveri, ali mislim da je svima isto tako [emoji1]
Ja tražio na sajtu, nigde ne postoji.Postoji jos uvek dodji i probaj tarifa, koja je besplatna na mesec dana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja to nigde na sajtu ne vidim [emoji87]Imas na sajtu, kad udjes da vidis neki telefon imas i link o dostupnosti, ali informacije nisu skroz tacne, pa bi bilo najbolje da nazoves tu prodavnicu i pitas ih licno.
Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka
Ako je to ovo: kod mene je Band 3, tj 1800 valjda. Band 20 je 800?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari