Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

ma ja bih ostavio broj na prepaid-u jer sam vec uzeo drugi globaltel broj.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Aha onda mislim da treba da ih zoves a da mozes i sada. Nisam siguran za prepaid. Okrni ih vidi i napisi ovde [emoji16]

Sent from my POCO F1 using Tapatalk

Ne bi trebalo da je kamata, vec si mozda dan-dva usao u drugi obracunski period.

b5da41f2b766e6cf13a6443ba689a704.jpg

Ja u opste nisam njihov korisnik vec duze vreme. Raskinuta UO u dan kada je isticala. Placeno je sve, dobio onaj papir u poslovnici da je UO raskinuta i sve je isplaceno uredno. I sad stize ovo posle vise od 6 meseci od raskida.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Poslednja izmena:
Sestra potpisala juče ugovor za Omoriku 2 ne znajući da cu da uzmem Box4 u koju mogu da ubacim njen broj da delimo 200gb. Može li da raskine ugovor i potpiše za Omoriku 1, postoji li neki rok?

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Ja sam dodao u box3 naknadno broj koji je bio pod ugovorom, baš zbog interneta, tako da mislim da ne bi trebalo da bude problema.

Ja u opste nisam njihov korisnik vec duze vreme. Raskinuta UO u dan kada je isticala. Placeno je sve, dobio onaj papir u poslovnici da je UO raskinuta i sve je isplaceno uredno. I sad stize ovo posle vise od 6 meseci od raskida.

podnesi prigovor

meni ističe za mesec dana ugovor,jel treba da im najavim mesec dana ranije da prelazim na prepaid ili da ih zovem par danaa pre isteka?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Kad ti istekne uo odeš u poslovnicu i podneseš zahtev za prelazak na prepaid, to mora onaj na kog se vodi broj.

Sestra potpisala juče ugovor za Omoriku 2 ne znajući da cu da uzmem Box4 u koju mogu da ubacim njen broj da delimo 200gb. Može li da raskine ugovor i potpiše za Omoriku 1, postoji li neki rok?

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Neka ih pita da pređe na manji paket ako joj ne dozvole onda može da raskine uo i da plati razliku u ceni (puna cena paketa - cena paketa sa promocijom) puta koliko je dana korišćeno. Posle kad se oslobodi uo može da potpiše za koji god hoće paket.

To je neka kamata ako si kasnio par dana sa placanjem racuna. Meni je tako stigla za fiskalnu kasu koju sam odjavio pre 5-6godina. Nekis 70-80dinara.

Gde ima tu i preliva, časti mts net...

Prilozi

• mts.png
    mts.png
    15.2 KB · Pregleda: 243

A šta piše s druge strane na racunu?
Ima po stavkama sve šta čini račun...

Otiđi ti do poslovnice pa pitaj šta je to, oni bi trebalo da znaju, pa ako nisi zadovoljan podnesi pismeno prigovor.
Prigovor mozeš i emailom da podleseš.

86 dinara... Ja bih platio. Zar ne mislite da vaše vreme utrošeno na odlazak do poslovnice, zivkanje korisničkog servisa itd. vredi više od 86 din

Zašto bi plaćao za njihovu grešku? Nema tu nikakvog odlaska u poslovnicu ili zivkanja. Postoji opcija prigovor na račun i reši to za 5-10min.

Ja sam njima za 2 godine dao 28800 dinara, pa ne znam jel je to malo pa hoce jos 85 dinara? Zbog cega? Zasto i ako sam kasnio, nisu odmah to uracunali sa zadnjim racunom, nego nakon 6 meseci se setili a ja dobio papir da je sve isplaceno i ugovor raskinut i to zadnjeg dana kada je isticao ugovor.

Nije meni za 85 dinara ali ovo je lopovluk sta oni rade.

Po kom osnovu ti od mene potrazujes neki iznos ako sam ja sve platio!

Ja im dajem svakog meseca 14500 dinara, pa sam poslao prigovor na račun zbog greške od 0,37 dinara iliti 37 para, uvažili su prigovor i poslali mi korigovan račun umanjen za tih 37 para :D

Koliko im treba da me pozovu da se "dogovorimo" oko raskida ugovorne obaveze a podneo sam zahtev pre 5 dana? Čekam da me pozovu da izaberem najpovoljniju opciju za mene pa da podnesem zahtev za prenos broja (tj tri broja).

Istekao mi je ugovor za Moravu 2 pa me zanima da li sada plaćam punu cenu paketa ako ne potpišem novi ugovor (1400din) ili mi ostaje cena paketa (950din) kao kad sam bio pod ugovorom?

Пуну

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Пуну

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Jesi li siguran? Nekada se nakon isteka ugovora placala puna cena u trenutku potpisivanja ugovora, a ne puna cena nakon isteka ugovora. Tj. u ovom slucaju to bi bilo 950 din.

Pravno mora biti puna cena, bez popusta koji je vazio 24 meseca, koja je u potpisanom ugovoru, jer je taj jos uvek vazeci.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Potpisah danas Omoriku 1 za 1399 din, tri meseca pre isteka starog ugovora, ugovora sa telefonom, tarifa xl + 2700 din. Smanjio sam pretplatu skoro za 50% i to mi je super. Plus 3 meseca ranije x 2700.

U ponedeljak sam pozvao 064733 da vidim da me neko pozove, možda neki mesec za dinar. Niko nije zvao. Nema veze, i ovo smanjenje mi je ok. Iskreno nisam ni očekivao da će mi dati da spustim tarifu dole zbog ugovora sa telefonom dok ne istekne isti.

Šta se dešava sa ovom količinom interneta na O1, pojma nemam.

qbOtn0t.png

Poslednja izmena:
Prebacio se na prepaid, koliko sada moram da čekam za postpaid, ako bude neka akcija uskoro ili prelazak u drugu mrežu?

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Pravno mora biti puna cena, bez popusta koji je vazio 24 meseca, koja je u potpisanom ugovoru, jer je taj jos uvek vazeci.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

To.
Ali ono sto mene zbunjuje je sto je Brajko naveo aktuelne cene Morave 2 (950 / 1400). Kada je potpisivao pre godinu ili dve, nisu bile takve cene.
Dakle, nadalje bi trebalo da placa punu cenu u trenutku potpisivanja ugovora, a sto je povoljnije od aktuelne pune cene. Plus bi trebalo da mu ostanu i neograniceni MTS minuti, kojih vise nema u aktuelnim Morava paketima.

mene su cimnuli posle par dana od pisanja mail-a, ja nisam stigao da se javim, i odmah dobio automatski sms da su eto pokusali da me dobiju. zvao 733 da me zovu opet i navodno su me opet stavili u neki red cekanja, a uo istice bas ovih dana, ako vec i nije. igra macke i misa, tim pre sto oni insistiraju na tom *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*skom pozivu, gde verov idu na to da korisnici odmah prihvate njihov default predlog, umestonda sve ide kroz mail prepisku.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

To.
Ali ono sto mene zbunjuje je sto je Brajko naveo aktuelne cene Morave 2 (950 / 1400). Kada je potpisivao pre godinu ili dve, nisu bile takve cene.
Dakle, nadalje bi trebalo da placa punu cenu u trenutku potpisivanja ugovora, a sto je povoljnije od aktuelne pune cene. Plus bi trebalo da mu ostanu i neograniceni MTS minuti, kojih vise nema u aktuelnim Morava paketima.

Po ugovoru koji je sklapan, dakle ukida se uamnjenja cena za uo i dize se mesecna obaveza na iznos po starim cenama koje su vazile kada je bio taj M2 aktuelan. Mislim da bi tako trebalo a ne da budu cene iz novog M2 paketa. takodje bi trebalo, ja tako mislim, da budu i mts minuti neograniceni po tom starom M2 paketu...
E, sad nije bitno sta ja mislim, pa taman mislio i dobro, vec je bitno sta kazu u mts-u, kako ce se oni ponasati, jer sto je nama logicno i normalno, njima ne mora da bude.
Proveri, pitaj emailom, pozivom, četom na sajtu ili odlaskom u poslovnicu...

Poslednja izmena:
Активирао сам тарифни додатак друштвене мреже, али примећујем да ми и даље скида интернет из пакета уместо да буде бесплатно, зар не би требало да не скида интернет због додатка, да ли је можда још неком тако ?

Послато са SM-G770F помоћу Тапатока

Vrh Dno