Super za tebe i tvoj mi10. Ja sam rekao svoje utiske, smatram da nisam neko ko malo na dnevnom nivou koristi telefon, zato sto mi je sluzbena i privatna kartica u telefonu i non stop moram da sam azuriran po pitanju mailova i poziva. Da nisam dobio sat mozda bi pricao drugacije ne znam. U svakom slucaju nikog ne zelim da nagovaram. Ponavljam ovo su moji utisci. Pozz
Danas apsolutno ceo dan na 4G, BT, location, putovanje Izmedju 2 grada, slušanje muzike, navigacija.. Baterija na 69%.Drugar ima mi 10t pro, kaze i njemu se greje.
A ovaj S20 FE da ima bolju bateriju, bio bi bukvalno savrsen telefon. Ovako je savrsen telefon ali negde do 16h popodne.
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Свака част за поједине ајфоне али SE је очајан са батеријом, ево мој колега на послу не скида са пуњача телефон, лик слуша аудио књиге повремено тешко 3 - 4 сата да састави телефон без пуњења, чисто сумњам да је бољи од S20 Fe што се тога тиче..To što tebi izdrži ceo dan ne znači ništa, to je kao da kažem "auto mi malo troši, ne idem na pumpu mesec dana".
Drago mi je da si zadovoljan baterijom (meni su baterija i grejanje bili jedini problemi, ostalo je super) ali to je do tvog korišćenja . Nije mi bio nakačen na sat, imam jednu sim karticu, i baterija je kriminalna za toliki telefon i 4500mah. 35% lošija nego na devojkinom iPhohe SE(?????). Pri tom, pola sata video poziva npr. i telefon je VREO.
Otarasio sam ga se jedva mesec starog, sa 23m garancije na moje ime u mint stanju za 430e s tim adapterom i za iste pare uzeo Mi10, stariji, bez zvanične garancije, u lošijem stanju, i to mi je apsolutno najbolja promena telefona do sad. Kad je Samsung prazan, ovaj je na 50-55% i ne greje se uopšte. A ni on nije telefon od 1000e![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari