Šta je novo?

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Zamisli kako bi svet bio mnogo lepsi da su svi kao mi :D

ispljuvaste telefon na mrtvo ime, 4 sata SOT-a pa 4 sata SOT-a. Ja koristim dve kartice non stop, internet i wifi i gps ne gasim. Izdrzi mi ceo dan bez problema. Nakacen mi je sat preko celog dana. Telefon kako vidim se krece oko 420 po oglasima na crno moze da se nadje sa garancijom u radnji za 470 eura. Pljuljete ga kao da kosta 1000eu pa i da razumem. Verovatno cu sada da ga izmalerisem ali meni radi sve kako treba, niti baguje, niti bilo sta slicno. Kamera mu je odlicna jedino sto da kazes jeste malo losije je ume da se ugreje nekad. Jeste bolje da je snapdragon ali sta je tu je. Moj primerak sam uzeo u MTS-u zbog sata i kada se preracuna vrednost sata telefon me je ispao negde oko 380eu. A uzeh ga na rate i imam ovlascenu garanciju koja itekako znaci u ovoj zemlji.
eto bez ljutnje ali reko da kazem svoje misljenje.

p.s. nadjoh u jednoj nasoj radnji usb na 3.5mm samsung za 900 din pa ako nekom treba mogu da ga uputim.

To što tebi izdrži ceo dan ne znači ništa, to je kao da kažem "auto mi malo troši, ne idem na pumpu mesec dana".

Drago mi je da si zadovoljan baterijom (meni su baterija i grejanje bili jedini problemi, ostalo je super) ali to je do tvog korišćenja . Nije mi bio nakačen na sat, imam jednu sim karticu, i baterija je kriminalna za toliki telefon i 4500mah. 35% lošija nego na devojkinom iPhohe SE(?????). Pri tom, pola sata video poziva npr. i telefon je VREO.

Otarasio sam ga se jedva mesec starog, sa 23m garancije na moje ime u mint stanju za 430e s tim adapterom i za iste pare uzeo Mi10, stariji, bez zvanične garancije, u lošijem stanju, i to mi je apsolutno najbolja promena telefona do sad. Kad je Samsung prazan, ovaj je na 50-55% i ne greje se uopšte. A ni on nije telefon od 1000e :)

Super za tebe i tvoj mi10. Ja sam rekao svoje utiske, smatram da nisam neko ko malo na dnevnom nivou koristi telefon, zato sto mi je sluzbena i privatna kartica u telefonu i non stop moram da sam azuriran po pitanju mailova i poziva. Da nisam dobio sat mozda bi pricao drugacije ne znam. U svakom slucaju nikog ne zelim da nagovaram. Ponavljam ovo su moji utisci. Pozz

Ja jos nisam merodavan, jer sad radim od kuce..i meni je sve popaljeno bt, nfc, data, volte, 4g, nakacen garmin sat, i izguram dan i po, ali je na wifi-ju skoro ceo dan..videcu kada se krene normalno sa radom iz kancelarije

Super za tebe i tvoj mi10. Ja sam rekao svoje utiske, smatram da nisam neko ko malo na dnevnom nivou koristi telefon, zato sto mi je sluzbena i privatna kartica u telefonu i non stop moram da sam azuriran po pitanju mailova i poziva. Da nisam dobio sat mozda bi pricao drugacije ne znam. U svakom slucaju nikog ne zelim da nagovaram. Ponavljam ovo su moji utisci. Pozz

Sve to stoji, i ja bih najviše voleo da mi je odgovarao i da sam miran 2 godine. Ali što se tiče baterije, "meni izdrži ceo dan" nije nikakvo merilo, kao što nije ni sam SOT, ali podatak o SOTu + par podataka o načinu korišćenja daju solidnu sliku o bateriji.

^Ako njegovo koriscenje nije merilo, zasto bi tvoje koriscenje bilo merilo?
Svakom je svoje koriscenje merilo za njega samog, a ne za nekog drugog ili forum.

Послато са SM-A715F уз помоћ Тапатока

Drugar ima mi 10t pro, kaze i njemu se greje.
A ovaj S20 FE da ima bolju bateriju, bio bi bukvalno savrsen telefon. Ovako je savrsen telefon ali negde do 16h popodne.

Послато са SM-G780F помоћу Тапатока

Taj tel ima 4500mah bateriju to je ogromna baterija al je neki prob sa potrosnjom je u pitanju verovatno zbog exynosa. Ja naprimer imam tel sa 3800mah baterijom i SD 855+ pa mi bolje duze traje bateria.

Drugar ima mi 10t pro, kaze i njemu se greje.
A ovaj S20 FE da ima bolju bateriju, bio bi bukvalno savrsen telefon. Ovako je savrsen telefon ali negde do 16h popodne.

Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Danas apsolutno ceo dan na 4G, BT, location, putovanje Izmedju 2 grada, slušanje muzike, navigacija.. Baterija na 69%.

Ali ja imam Huawei Nova 5T, baterija 3750mAh.

Eto, toliko je Samsung sa sve baterijom od 4500 mah udoban ako stvarno izdržava do 16h.

To što tebi izdrži ceo dan ne znači ništa, to je kao da kažem "auto mi malo troši, ne idem na pumpu mesec dana".

Drago mi je da si zadovoljan baterijom (meni su baterija i grejanje bili jedini problemi, ostalo je super) ali to je do tvog korišćenja . Nije mi bio nakačen na sat, imam jednu sim karticu, i baterija je kriminalna za toliki telefon i 4500mah. 35% lošija nego na devojkinom iPhohe SE(?????). Pri tom, pola sata video poziva npr. i telefon je VREO.

Otarasio sam ga se jedva mesec starog, sa 23m garancije na moje ime u mint stanju za 430e s tim adapterom i za iste pare uzeo Mi10, stariji, bez zvanične garancije, u lošijem stanju, i to mi je apsolutno najbolja promena telefona do sad. Kad je Samsung prazan, ovaj je na 50-55% i ne greje se uopšte. A ni on nije telefon od 1000e :)
Свака част за поједине ајфоне али SE је очајан са батеријом, ево мој колега на послу не скида са пуњача телефон, лик слуша аудио књиге повремено тешко 3 - 4 сата да састави телефон без пуњења, чисто сумњам да је бољи од S20 Fe што се тога тиче..

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Ja sa S20FE za mesec dana nisam prebacio 4.5h korišćenja, a često se vrtelo izmedju 3h45 i 4h. Njoj na SE nikad nije ispod 5h. O standby vremenu da ne pričamo.
Nek je njeno korišćenje malo "blaže", pa i da su iste baterije, pričamo o 4500mah vs 1800, i cigli od 6.5" i telefončiću od 4.7".

Telefon je ovako stvarno odličan (zvuk,veličina, kamera, ip68, bežično punjenje, ekran - i kvalitet i ravnoća istog :D), ja nisam imao one probleme sa touchscreenom, sve je bilo okej, ali ga chipset ugrobari. Ko koristi telefon 3h dnevno bez nekih zahtevnijih aplikacija, preporuka što se tiče svega ostalog.

Vidim sad da je 5g verzija pala na 550e na KP, mislim da je to pun pogodak od telefona.

VIP upravo dobio A11, instalira se :).

Ah radio sam debloat preko adb-a i nešto sam uninstall-irao i ne radi mi više gesture back, home, recent :D. Jel zna neko koja je to stavka? Mislim da sam ubio com.sec.android.app.launcher

Edit:

cmd package install-existing com.sec.android.app.launcher - rešeno.

Poslednja izmena:
Uzeo sam danas Green Mint (ili kako vec )u Mts-u.

Naravno, djavo mi nije dao mira pa sam proverio sivu na minimalnom osvetljenju u mraku, i vidi se da ekran nije uniforman. Nije kao da cu ga ikad koristiti u takvim uslovima sa sivom pozadinom, ali cisto da se zna.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Imaš pravo da tražiš zamenu odmah, bez da čekaš. Mene su odbili za zamenu u ProMobi-ju. Posle nove godine idem opet vala.

Iskreno, mrzi me da se cimam. Videcu ako mi bude smetalo, za sad se nisam nasao u takvoj situaciji da to uopste vidim, video sam tek kad sam se setio toga i podesio sve "parametre".

Inace, face unlock se namesti bukvalno za 2 sekunde ali zato pogadja 6/10. Jos sam dodao "alternativno lice" i opet isto. Ne razumem zasto nisu stavili da se lice lepo skenira 10 sekundi, a ne tako brzo pa posle masi.
I da, nece da mi namesti fingerprint jer su mi prsti skroz osteceni od asepsola i alkohola koje precesto koristim na poslu :d

Pa ti onda opusteno mozes da "operises" po kucama bez rukavica :d

^ [emoji1]
Ipak ne mogu, uspeo sam da namestim i radi bas bas dobro.

Nije valjda januar 2021.? Mozda peglaju bug sa prikazom baterije.

Nemam pojma, sad vidim da je izašao android 11. Nisam primetio da je neko spominjao u temi pa reko da podelim (po svemu sudeći bajatu) vest. :D
Jel ima nekih poboljšanja?

Kozmetika sa po kojim dodacima, po meni nista specijalno. Cini mi se da baterija traje mrvicu duze.

Pozdrav svima. Uzeo i ja s20 fe i uradio update na android 11.
Nakon toga i klon preko smart switch sa starog s9.
Sad imam problem da nemogu da pristupim Secure Folder-u. Kad kliknem na ikonicu ekran se zadimi i nista se ne desava, a kad izadzem vidi se da je aplikacija aktivna... Ima neko ideja kako da resim ovo?

Ne znam da li mozes da koristis tako secure folder. Ili da probas da uradis clear data pa onda ili od nule sve. Cim uradim dimm ocekuje neki prompt do koga ne moze da dodje.

Trazio mi neki password iz prethodnog telefona koi sam zaboravio... uradio deinstalaciju i sada radi.

na android 11 mnogo mnogo bolje radi otisak prstiju, baterija isto bolje radi.

Kod mene suprotan slučaj, ili mi je takav subjektivan osećaj.
Moraću opet da reg otiske pa da proverim.
Za buduće vlasnike, telefon se greje kao lud.
Kada se nalazi na punjacu ne može da bude mlak, ali ove temperature su abnormalne.
Takodje, kada se uključi kamera ili se nešto skida sa wifi-a, kroz masku osećam toplotu.
Tokom update-a na android 11 mogao sam jaje da skuvam

Telefon se najviše greje u gornjem delu, malo ispod kamera...

U vezi baterije ne mogu još ništa da zaključim, jer telefon posedujem tek 2 dana.
Ali ako bude kao za ova 2 dana, mislim da neću biti zadovoljan.
Blizu 4h sota za 22h nakon skidanja sa punjača je bas malo.

Poslednja izmena:
Jel si vratio na nulu telefon? Meni se posle factory otvara skoro momentalno.

Nazad
Vrh Dno