Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Mutnoća me i ne nervira koliko loš HDR. To je jedino čemu sam se nadao da će biti OK na konzolama. Kad se igra pebaci na HDR sve izgleda isprano jer nema crne boje što se i može videti na donjem videu. Može se malo štelovati nivo crne ali se onda ubijaju detalji. Sve u svemu preporuka je isključiti HDR. J*biga

Pa to nema veze sa konzolom nego sa igrom.

A inace, ti imas HDR monitor?

Poslednja izmena:
Cyberpunk je na ps4 pro po meni ocaj previse padaju frejmovi i ima neku zamucenost, dok na ps5 to ide vec skroz korektno i lepo radi. *mjau**mjau**mjau* platio sam bio pre nego sto sam uzeo ps5 pa me igra kostala bas dobro, definitivno ps4 je odlozen i u sasluzenu penziju jer se zadnjih pola godine bas muci sa frejmovima, TLOU2 GOT sad CP ne moze on to vise da gura kako treba...
Zavrsio je karijeru lepo je sluzio nek skuplja prasinu sad.

Ako nekome zatreba. Preuzeto sa reddit-a (https://www.reddit.com/r/cyberpunkg...troller_settings_detailed_feels_loads_better/). Custom podešavanja joypad-a. Meni lično ova podešavanja više odgovaraju.

Outer Dead Zone - 0.90
Inner Dead Zone - 0.05

Horizontal Sensitivity - 13

Vertical Sensitivity - 11

Zoom Sensitivity Reduction - 1

Response Curve - Recommended

Horizontal Turning Bonus - 0.80

Vertical Turning Bonus - 0.40

Turning Ramp-up time - 0

Turning Delay - 0

Horizontal Turning (ADS) - 0

Vertical Turning (ADS) - 0

Turning Ramp-up time (ADS) - 0

Turning Delay (ADS) - 0

Iskljucenje HDR je bas dosta razbistrilo grafiku. Stoji da je mutno, narocito kad se gleda grad kroz prozor stana ili tokom voznje, ali bar je sad kako treba sve u neposrednoj blizini. Iskreno se nadam da ce HDR update u dogledno vreme.

Van toga - vrlo kidacka akcija i gameplay, igram kao nomad nekih 4-5h ukupno do sada.

Padove fps na ps5 nisam znacajno osecao, ali onako po iskustvu mi deluje da ne idu ispod 30, a ni iznad 50.

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Iskljucenje HDR je bas dosta razbistrilo grafiku. Stoji da je mutno, narocito kad se gleda grad kroz prozor stana ili tokom voznje, ali bar je sad kako treba sve u neposrednoj blizini. Iskreno se nadam da ce HDR update u dogledno vreme.

Van toga - vrlo kidacka akcija i gameplay, igram kao nomad nekih 4-5h ukupno do sada.

Padove fps na ps5 nisam znacajno osecao, ali onako po iskustvu mi deluje da ne idu ispod 30, a ni iznad 50.

Igram i ja na petici, igra je inače zakucana u 60fps.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Toliko onda o tome :)

Kako si ti podesio grafiku sto se tice efekata i jesi odustao od hdr?

Toliko onda o tome :)

Kako si ti podesio grafiku sto se tice efekata i jesi odustao od hdr?

Motion blur na off i hdr na off (jer nije bog zna kakav, trenutno)

Ja se suzdržavam dok ne stigne next-gen upgrade. Taman će dotle ispeglati bagove.

Dok stigne apgrejd taman će i PS5 ;) Vičera sam igrao tri puta i ovo ću slatko

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

@eufrat

Wrong...nije zakucana na petici 60 frejmova. Pogledaj digital foundry analizu

Award-winning urban RPG Disco Elysium is coming to PlayStation 4 and PlayStation 5 in March 2021

Za Cyberpunk, primetio sam da igra svaki put kad se pokrene resetuje sva podešavanja pa opet moram da nameštam gejmpad, grafičke opcije i gejmplej opcije (stalno uključuje aim assist, film grain, motion blur itd)

Poslednja izmena:
CDPR official statement
mozemo ocekivati u jan-feb da bude igrivo za last gen

https://pbs.twimg.com/media/EpLqtZ8XEAIEqsX?format=jpg&name=large

Kekeeee... Šta mislite koliko miliona mailova dobijaju dnevno? Dovoljno je da ti se nakači 100.000 besposlenih gikova hejtera, i spamuje te all day every day... :-devil-:

EDIT: Obzirom da je bilo samo između 8-10 milki preordera, 100k besnih korisnika je realno...

EDIT2:vidim da je 8miliona preordera bilo samo za PC... :S: Usraše se od para...

Poslednja izmena od urednika:
Vec neko vreme PS4 500gb ne secam se koji je CUH krece da pist po tri puta onaj isti zvuk kao kad se pali konzola.
Pisti neko vreme pa stane ne bitno da li je u rest modu ili dok radi.
Ima li neko slicno iskustvo ili mozda zna sta to moze biti?

Fino deluje, jel multiplayer ovo treba li ps plus? Open world?
Edit jel full ili trail verzija neka? Hvala

Poslednja izmena:
Zbog refunda sto posto. Mada je cudno sto sad uz igru pise "Release Date To Be Determined". [emoji848]

Al što ukloniše i sa PS5 kad lepo radi? Srećom uzeo sam na vreme za PS4 :)

Zato sto su prevelike mape s puno elemenata koje nisu graficki upristojili za adekvatno PS5 iskustvo. Konstantno imas osecaj da igras neki PS3 remaster i trudis se da se radujes nekim detaljima koji ti se nalaze bas oko lika.

Ja sam je stavio na hold jedno mesec dana dok taman obrnem crnog Spajdermena i Astro kako valja.

Preplavili su ljudi Sony sa zahtevima za refund pa su ovi prsekli na svoj način.

Ebes te nerd igre, kad ce Days Gone 2 :D

^uf igra koju sam degustirao do kraja, bas me je teralo da igram. Odlicna!

1.05 sredio grafiku na PS4 pro....i HDR

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

1.05 sredio grafiku na PS4 pro....i HDR

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

U kom smislu sredio? Meni je sve isto. Danas sam imao jednu misiju sa maks 15FPS ako i toliko.

HDR je isti. Jedina isparavka je: Added some warmth to HDR :trust:

Samo pitam. Generalno uživam u igri ali smo još daleko od sredjivanja.

Ja ga povremeno startujem i onako zavrsenog pa se vozim po mapi :) Remek delo, mogu da zamislim drugi deo na petici.
Iskreno ne znam kakva sudbina čeka Bend Studio obzirom da ih je John Garvin napustio posle izlaska igre :/

Nazad
Vrh Dno