Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Ipak nije isprepadan, ljudi ne mogu da stignu ni redovne posiljke da isporuce i niu oni krivi sto nam se drzava raspada

Ja narucim nešto iz bg i zovu me iz pošte da dodjem po paket, inace ko zna kad ce stići da donese. Čekao 3 dana i na kraju morao otici....

Te free posiljke iz kine su im na posednjem mestu za isporuku

Meni u poslednje vreme pošiljke sa Ali i Banggood stižu neobično brzo, i posebno zanimljivo, vrlo retko sa nekom naplatom od strane carine. Novi Sad je u pitanju.
Ranije smo bili crna tačka u Srb jer em su nam pošiljke najduže visile na pošti/carini, em su naplaćivali bar PDV na 90% svih pošiljki, makar onih od od 1.99$.

Ja ne pamtim kada mi je poslednji put nesto dodatno naplaceno u NS.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Meni u poslednje vreme pošiljke sa Ali i Banggood stižu neobično brzo, i posebno zanimljivo, vrlo retko sa nekom naplatom od strane carine. Novi Sad je u pitanju.
Ranije smo bili crna tačka u Srb jer em su nam pošiljke najduže visile na pošti/carini, em su naplaćivali bar PDV na 90% svih pošiljki, makar onih od od 1.99$.

Ranije je pakete obrađivala spremačica kad stigne, a sad su zaposlili nekog na puno radno vreme :d

Ipak nije isprepadan, ljudi ne mogu da stignu ni redovne posiljke da isporuce i niu oni krivi sto nam se drzava raspada

Ja narucim nešto iz bg i zovu me iz pošte da dodjem po paket, inace ko zna kad ce stići da donese. Čekao 3 dana i na kraju morao otici....

Te free posiljke iz kine su im na posednjem mestu za isporuku
Kad bih i ja mogao na poslu tako.

Nema opravdanja, prethodni je sve stizao, ovaj skuplja pošiljke negde privatno (jer u pošti nisu bile) i čeka par meseci da se na njih zaboravi.

Može preporuka za pcie gbit lan karticu, ali da može da radi sa linuksom?

Da li je neko nalazio dobre mikrofiber krpe za monitore?
Ja imam onu malu sto ide sa Hama sprejem,pre nju imao slicnu,mozda malo boljeg kvaliteta i naravno bila je veca,kupljena u lokalnoj prodavnici i vise je nikad nisam nasao.

Da li je neko nalazio dobre mikrofiber krpe za monitore?
Ja imam onu malu sto ide sa Hama sprejem,pre nju imao slicnu,mozda malo boljeg kvaliteta i naravno bila je veca,kupljena u lokalnoj prodavnici i vise je nikad nisam nasao.

Ovo i mene zanima

Teško će biti potrefiti dobre krpe jer ti uzmeš, dok ti dođe za mesec dana prodavac je već nabavio 2-3ću turu od ko zna kog dobavljača i nema više nikakve garancije u kvalitet...

P.S. Da li neko ima iskustva sa IR univerzalnim (koji "uče") daljinskim upravljačima?
Interesuje me opcija gde bi daljinski mogao da "nauči" sekvencu tastera.
Na starom televizoru slip tajmer je bio na jednom dugmetu, stisneš ga jednom to je 15 minuta, stisneš još jednom = 30 minuta a sad na novom TV-u ide se u meni pa tri puta dole pa desno pa dubiš malo na glavi .... :trust: tako prostu i često korištenu funciju su zavukli do bola...

Poslednja izmena:
Hteo sam da naručim neki unimer sa alija ali sa cenom dostave to se nimalo ne isplati. Isti unimer na k.p. jeftiniji.
Da li ja negde grešim ili su podigli cenu dostave?

Послато са Mi A3 помоћу Тапатока

Jos malo pa godinu dana od kako su podigli postarine [emoji6]

Sent from my Mi MIX 3

Šile, pa ne znam nisam pratio i sad kad vidoh nema ništa od kupovine i naručih na k.p.

Послато са Mi A3 помоћу Тапатока

Prelistaj temu malo ako imaš vremena, jeftinije stvari (par dolara) mogu i dalje da se nadju sa besplatnom dostavom ili nekom razumnom cenom dok su skuplje retko kada isplative pa ti ostaje ili kod domaćih prodavaca ili da porucis kod nekoga van Srbije ako imaš tu mogucnost

Sent from my Mi MIX 3

Sta preporucujete od screen protectora tempered glass ili hydrogel film? koji prodavac?

Nillkin / Baseus / CHYI / PZOZ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

ima pre par strana o multimetrima.

sada bacih pogled na ali, ima sto sta da se nadje a sigurno je bolje od kp
High quality Handheld LCD Digital Multimeter 1999 XL830L AC/DC Voltage Amp Current Resistance Tester Blue Backlight Meter
$4.35 free shipping
link
Pogledajte prilog 293981

DT-830B Digital Multimeter Electronic Tester 0.5" LCD Display AC/DC 750/1000V Amp Volt Ohm Tester Meter
$3.25 free shipping
link
Pogledajte prilog 293983

Pocket DT83B Digital Multimeter Ammeter Voltmeter DC/AC Resistor Ohm Voltage Multi Electrical Instruments digital multimeter
$3.54 + $0.57
link
Pogledajte prilog 293982

itd...
Sve ovo toliko košta i kod nas.

Uz napomenu da su ove pipaljke što dobijete jako lose, a za 180din ima da se kupe silikonske

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Mislio sam po lokalnim kineskim prodavnicama i robnim kućama, ako moraš da platis domaće kurirske službe bude jeftinije iz kine

Za te pare ne mogu biti dobri

Takve zvučnike sam viđao i kod naših kineza, bili su 500 din.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Imas takve zvucnike u nasim maloprodajama pod drugim izmisljenim brendovima. Kostaju 900 din...900 din naravno ne vrede ali 2 3 dolara da

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Treba mi za posao,tako da bitno da se cuje jace od telefona.
Inace dostava tu negde sa cenom.
Gledao sam neke kod kineza,baterija pise da drzi 1h a cena samo 800din.

Ja sam iz kine bio uzeo onaj mali kao zvucnik sa radiom i fleska je mogla u njega...baterija blagi uzas...stalno je bio na punjacu, koristio sam ga u sluzbenom kombiju posto je crafter teska klotara bio.

zvucnik.jpg

Poslato sa Nova 5t

Poslednja izmena:
@ amdpower

Ti malecki imaju prilicno iritirajuci zvuk , narocito ako ih teras da budu glasniji od telefona :(

TD-V26 ima prilicno podnosljiv zvuk i baterija dok je nova moze da izdrzi preko sat vremena
kada je pojacan do oko 1/4

Vrh Dno