@maxy
Ako je tako mislim da je ova klima odlicna kupovina. Imao sam vec LG inverter i spoljna je bila sve samo ne tiha, a i nije htela da spusta potrosnju na grejanju ispod 500W pa se cesto gasila, ali je dobro grejala. Kakvi su po tom pitanju ovi noviji modeli? Jel i model koji ti imas ima twin kompresor?
@maxi
Ja samo znam da ne treba skola vec logika da shvatis da su oktobar i novembar hladniji od proslog pa da su zato veci racuni, a ti koliko vidim.nemas ni skole ni logike.
Molim moderaciju da preceslja poruke jer ovo stvarno nema smisla kakve su se nebuloze i kontradiktornosti prenele sa drugog foruma na ovaj.
Molim moderaciju da preceslja poruke jer ovo stvarno nema smisla kakve su se nebuloze i kontradiktornosti prenele sa drugog foruma na ovaj.
Hisense Silentium pro
Izvinjavam se sto nisam uspeo ranije da dostavim obecano misljenje o Hisensu. Evo stvari stoje ovako: klima radi Odlicno, precizno drzi zadatu temperaturu, fino modulira( duva oko 40 stepeni) I kada Sam joj dao nekih 50 mkv da greje veoma se retko gasi.Nije preterano bucna, drzim je na prvoj ili drugoj brzini, smart eye sistem za pracenje nisam ni korristio.Sto se tice ovih prozivki za pingvine I polutke moram vam reci da ste bili u pravu, evo Dve fotografije od juce ujutru koje pokazuju unutrasnju I temperaturu podruma![]()
![]()
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Smirite se i ne prizivajte vise moderaciju jer ako "moderacija" dodje nece niko na hladjenje nego ce tema OPET biti zakljucana do proleca. Svako moze da malo smiri ton i obrati paznju na koji nacin se obraca drugima, to je najmanje sto svako od nas moze da uradi. Ja bih prvi zakljucao temu, to je gora kazna od bilo kakvog hladjenja.
Tapatalk from Poco loco
Pozdrav od novog clana
Prvo sto mi upade u oci je ovaj post,s kojim se apsolutno slazem.
Godinama sam posjecivao taj forum,zadnje vrijeme ne toliko.
Ali nevjerovatno sta su uradili od foruma.
Upravo danas vidjeh da su mi obrisali post gdje sam pitao gree druzinu,ima li neko da postavi dio iz servisnog uputstva gdje gree objssnjava svoju metodu grijanja zidova,i je li to patentirano,posto niko drugi to nema
Ili ces pisat najbolje o gree....ili neces ni pisat.
Uopste ne ulazim u tu diskusiju niti me interesuje. Kazem samo sta ce se desiti ako se strasti ne primire i ton ne smiri. Vise puta ssm bio svedok da se tema zbog takvih stvari zakljucavala.Druze, meni je krivo sto se pisu neistine i vredja se bez argumenta. Samo to. Zbog ovog foruma sam kupio gree violu i jako sam zadovoljan sa njom. Na ovom forumu se dosta toga naucilo i ja prvi kazem da sam napravio gresku sa ovom klimom, steta sto sam je ugradio par dana pre nego sto sam procitao kako zapravo radi. Zasto bih pisao za muse da je dobra ako nije, ni taj g tech nije nesto. Neverovatno mi je da te neko ubedjuje da neka klima sa 200w ne moze da odrzava temp, naravno da moze, ali ta klima i kosta. Mozda bi i trebalo da se zakljuca pa da se prenesu iskustva za sledecu sezonu.
Ugradio sam ASYG12KMTB / AOYG12KMTA juce.
Ono sto me je negativno iznenadilo je, da po ugovoru (celu kupovinu sam obavio online, pa ovo nisam ni dobio kao informaciju, a iskreno, nisam ni pitao), moram da radim 2 puta godisnje servise, kako bi mi vazila garancija uopste. Razmisljam da isterujem pravdu za ovo uslovljavanje, ali me zanima, da li je stvarno potrebno da radim servise 2 puta godisnje?
Malo je falilo da i ja svoju klimu vratim zbog toga ali onda sam zaključio da je u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača dužina minimalne saobraznosti proizvoda na tehničku robu (dakle dužina saobraznosti a ne dužina garancije, jer zakon pravi terminološku i sadržinsku razliku između ta dva pojma) dve godine.
Prema tome, nijedna kaubojska firma (pa ni ova koja uvozi Fujitsu klime) ne može bilo čime da uslovljava ono na šta, po imperativnim normama, kupac ima pravo.
U skladu sa time ovom prilikom savetujem svima da ukoliko, ne daj Bože, imaju neki problem sa svojom Fujitsu klimom i dalje sa ostvarivanjem prava na saobraznost (jer tobože niste radili njihove fantomske šestomesečne servise), da se odmah obrate Tržišnoj inspekciji.
Posto znas da ja pisem cisto, jasno, transparentno, i SVE potkrepljujem izvornim citatima (nema mesta insinuacijama), moram da te pitam...Ispratili smo sa budnom pažnjom tvoje komentare i uvažili iskustvo...
...koji se sada malo nasao u "nebranom grozdju", jer je kao neko ko prodaje brdo klima uredjaja, mnogima i licno preporucivao sta da kupe, za sta svoj novac da daju (odredjeni brend/odredjeni model), i koji je, zamisli paradoksa, "sam sebi" znalacki prodao bas tu, MUSE, klimu...filip555:
Radim u prodaji bele tehnike na slovo G i prodao sam brdo klima i klima se po pravilu ne gasi cele godine i drzi se na optimalnoj temperaturi od 24 stepena, modulira i odrzava temperaturu u prostoru. Dakle ja to nisam izmislio vec sam cuo na obuci za Daikin, liebherr, lg itd, dakle ljudi koji znaju mnogo vise od svih nas i ne moze mene neko da ubedi...
...i koji je na isti nacin kao sto sada komunicira sa neistomisljenicima na forumu, pokusao i sa inzenjerima iz Enet-a i prosao onako kako je sam napisao...filip555:
Alene, kupio sam tu gde radim...
...a koji usput voli, uz paranoicne "teroije zavere", malo da pljucne i vlasnike drugih brendova (ne znam samo na koga ovde konkretno misli)...filip555:
Nego ja sam danas ispao de-bil sto sam nekako progutao pricu posle duze polemike sa inzinjerom, a direktor dok je testirao klimu se zacudio kada se sama od sebe ugasila posle sat i po vremena testiranja, a ja bu-dala iskulirao jer su uspeli da me obrlate i vise sam se umorio od natezanja, kod inzinjera sam primetio da se iznervirao jer mu je nos pocrveneo pokusavajuci da me ubedi, ili je ipak pinokio?...
...i koji sada, kao i do nedavno na "onom drugom", ovde pravi klasicnu cirkusku predstavu, sa zeljom da i ovu temu, iz samo njemu znanih interesa, na identican nacin pretvori u ono sto je (bezuspesno) pokusao tamo? Tamo ga nesto vise i nema, procitana knjiga od korica do korica. Sam pao, sam se... nastavak znas.filip555:
Do sada alen nije uporedjivao muse sa u crown, a danas mi inzinjer iz energy neta pomenu tu klimu, i, tacno ga placaju i sklapaju istu pricu, jako identicna pricao kao kod inzinjera, strasne stvari se rade, kao sto ovi brane fujitsu...
Kada sam planirao ugranju te klime bar tada svi su je hvalili, i pricali samo uzmite MUSE, sada svi pricaju drugu pricu, posle toga nisam bas ni pratio forume. Greje oko12m2 i mislim da je ona pojela malo vise od 1000din. Nije da se zalim, samo prenosim utiske i potvrdjujem sta drugi govore, ako nevalja ima da leti napolje, nije mi to ni prva a fala bogu ni poslenja klima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari