Techno, ne lipaj majke ti kad ne znas sta pricas, izvrces pricu skroz. Tada nisam ni imao LTC nego BTC. Prodao sam 2/3 BTC-a izmedju 450 i 540$ ne zato sto sam mislio da je cena dobra nego zato sto mi je tada trebalo. Kada mi stvarno treba, ja povucem i nikada mi nije zao. To je ono sto ti nikada neces moci da uklaviris. Za te novcice sam mogao godinu dana kasnije kupiti 2 stana ali bas me briga.
Jedino za sta mi je krivo u ovo prici je kad me je pokrao haker i kad mi je menjacnica pukla. Jesam ja sebe unazadio nekim potezima, skakanjem iz novcica u novcic ali bas me briga. To su stvari koje niko nije mogao da zna pa mi nije ni krivo, lutrija.
Tapatalk from Poco loco
Izvini nista ja ne lupam , samo sam sazeo ono sto ti ovde pises na forumu mesecima .
Ako si izasao sa 2/3 novcica kao sto kazes , onda si ipak na kraju price imao u toj 1/3 koja ti je preostala 2/3 stana ili ja ne umem da racunam ?
Ali koliko se secam pisao si da si mogao da kupis jednu gajbu , sad odjednom mogao si 2 gajbe da nisi prodao . Dalje prico si kako si potpuno izasao tada kada si renovirao stan , sad kazes da si izasao sa 2/3 a jednu zadrzao !!!
Ovo sto sam napisao da sad si uporan da svim ljudima nametnes svoje misljenje i vise puta si naglasio nemam volje da trazim , a to je sledece : " pokusavas sve da ubedis da uce na tvojoj greski i da nikako ne prodaju ni po kojoj ceni osim neke koja je nenormalno velika i kako kripto skoci ti je jos povecas , otprilike 10X " Stvarno nemam vremena da trazim gde su ta tvoja pisanja , ali ti pises u fazonu " nije ovo nista , tek ce da vidite parabolu " , ili " ja ne bih rekao da ce BTC sad da ide do 50 000 , ja bih rekao da ce da ide do 300 000 , " i slicno pises svaki dan kad BTC skoci makar malo
Toliko ovde pises i dizes neku famu da ce kriptovalute da odu u nebesa i da svi samo treba da sve pare sto imaju da uloze u kripto i da ce biti milioneri da neko stvarno moze da se na takva pisanja primi i krene da kupuje sada kada je BTC na absolutnom maksimumu
Ako je sve to tako divno i krasno , zasto na primer ostale valute , poput LTC nisu ni na 1/3 od neke maksimalne cene ???

Poslednja izmena: