Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar tvviet... ako je stabilan.

Znam ljude koji su plaćali 10 eur "bitku", ovo je svakako bolje za taj novac.

salacue, zahvaljujem za test...

Poslednja izmena:
Ja dajem 5 eur mesecima za NOVA iptv i za te pare odlican..nema premotavanja unazad, jednako stabilna, ali ima puno vise kanala..Videoteka bolja po meni, ali svakako retko na taj nacin gledam..Tv Viet i bez nas ima dovoljno musterija,dobri su, ali za mene bas skupi za pirateriju..mana, nema BEIN i RMC sportske kanale

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

Sta je BNN ?? JA vidim Neretvu, koju koristim i zadovoljan jer mi je za DZ..ali nemam premotavanje unazad

BNN mi je koristila vrlo bliska osoba, platila godinu dana (njena greška).Dok je koristila bilo nebrojeno sitnih prekida, i jedan od 15tak dana.

Jedini programi koji su se svakodnevno gledali su bili N1, NovaS i SK, pored nesinhronizovanog tona, često je umelo da secka i to kada je najpotrebnije, takođe i da ne radi neki od navedenih kanala. Nakon nekih 8 meseci, dotična osoba je p..izdela uzela EON van mreže i meni poklonila Mag uređaj sa tih preostalih 3-4 meseca.

Meni je to vreme koristila kao pomoćni uređaj za arene, pošto imam EON. Istina kod mene nije bilo toliko velikih problema sa pucanjem i prekidima, ali je i istina da sam ga koristio mnogo manje jer mi nije bilo osnovno sredstvo...

VOD je bio solidan, ali za filmove je kodi...
EPG je bio očajan...
Mag250 je golo g.vno, zakucavao je skoro svaki put kad sam ga koristio, to nema veze sa BNN.

Za tvviet sam rekao da je bolji ako je stabilan...

Poslednja izmena:
BNN mi je koristila vrlo bliska osoba, platila godinu dana (njena greška).Dok je koristila bilo nebrojeno sitnih prekida, i jedan od 15tak dana.

Jedini programi koji su se svakodnevno gledali su bili N1, NovaS i SK, pored nesinhronizovanog tona, često je umelo da secka i to kada je najpotrebnije, takođe i da ne radi neki od navedenih kanala. Nakon nekih 8 meseci, dotična osoba je p..izdela uzela EON van mreže i meni poklonila Mag uređaj sa tih preostalih 3-4 meseca.

Meni je to vreme koristila kao pomoćni uređaj za arene, pošto imam EON. Istina kod mene nije bilo toliko velikih problema sa pucanjem i prekidima, ali je i istina da sam ga koristio mnogo manje jer mi nije bilo osnovno sredstvo...

EPG je bio očajan...
Mag250 je golo g.vno, zakucavao je skoro svaki put kad sam ga koristio, to nema veze sa BNN.

Ok, hvala na informaciji. Potrebni su mi ovakvi saveti i iskustva drugih korisnika da se odlučim kojeg provajdera da odbacim.

EPG je bio očajan...

Kod mag-a jako, ali jako zavisi koji hw i sw ima.
Ako imas neke krs kineze koje sam licno video, zaboravi...

Sent from my CPH1951 using Tapatalk

^^ovih uplaćenih godinu dana je isteklo čini mi se negde u februaru ili martu ove godine, tako da je moguće i da sad nemaju navedenih problema.

Ipak ja se ne bih usudio da platim drugačije od mesec za mesec...

^Mag je valjda orginal informirov...

Poslednja izmena:
Ja max 3 meseca placam NOVU Iptv i sjajna je,koristim u 2 grada na 2 razlicita uredjaja, 2 provajdera..dajem ocenu 9/10

Meni je samo zao sto ne mogu NOVa IPTv i BNN da ubacim u TiViMate (varijantu preko mac adrese) , a nece ni STB emu . Moram da koristim onaj budjavi Kshaw na FS 4K.

A jel ima vraćanje unazad?

Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk

Sto se tice razlike izmedju nova, bitka i tvviet je i u tome sto na tvviet imate puno vise full hd domacih kanala koji rade bas u 8mbps. Nije kao kod drugih samo rezolucija full hd, a bitrate 3-4mbps. Takodjer u tvviet mozete i preko m3u liste u bilo kojem playeru gledati preko 100 kanala 3 dana unazad... A jos dodatno, mozete gledati na 3 uredjaja istovremeno na jednoj ip. Ako vam je skupo, nadjete nekoga, platite godinu dana i podijelite troskove. U tom slucaju sa jedne ip moze na 3 uredjaja, a sa druge na jednom uredjaju... Kud cete bolje. ahahha

Ps o stabilnosti dosta mozete procitati i u nasoj viber grupi, da ne bude da sam sebe hvalim:

https://invite.viber.com/?g2=AQBX42u9/FYQSExxdCvZe6X25XvzjdXdRNU0O1SqYpXS5FrV13mXVAU1/FC922fT

Ako se ne smiju kaciti linkovi, izvinjavam se

Poslednja izmena:
Meni je samo zao sto ne mogu NOVa IPTv i BNN da ubacim u TiViMate (varijantu preko mac adrese) , a nece ni STB emu . Moram da koristim onaj budjavi Kshaw na FS 4K.
Ja sam ubacio obje te liste preko mac u tivi mate, sto ne mozes??

vidi sad moze(BNN), pre 20 tak dana kad sam kupio aplikaciju nije hteo sa istim parametrima ,verovatno je nova verzija programa u pitanju

Aaa pa da..tako je..i ja sam ubacio pre 20 ak dana..odlicno sljaka u tivimate

...Ako vam je skupo, nadjete nekoga, platite godinu dana i podijelite troskove. U tom slucaju sa jedne ip moze na 3 uredjaja, a sa druge na jednom uredjaju... Kud cete bolje

... Тако да ја свој налог уступам на један уређај 5€ месечно [emoji16]
Инфо у ПП.

Послато са Nova 5T

Ovako, treba mi preporuka za listu koja nije skupa, a da se na njoj može gledati Formula 1 bez problema. Za rođaka, i njemu ništa više i ne treba.
Razmišljao sam o onoj Gotit ili kako već. To je od kineza? Ima li onih koji je koriste?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Формула 1 се може гледати на гомили канала:
Србија: Спорт клуб 1 и 4К
Хрватска: Арена спорт
Немачка: RTL (пресеца се рекламама) и 4К
УК: скај спорт Ф1
Италија: Скај спорт Ф1
Шпанија: мувистар Ф1
Норвешка/Данска: Вајасат Ултра и Вајасат спорт
Лично преферирам чист Ф1 канал.

Послато са Nova 5T

Proteklih godinu dana sam koristio ovu Worldwide IPTV listu :
www.evybuy.com
Server im je na http://livego.club:8080
Kinez klasičan, a uz to ipak mnogo loš... Ne pamtim kada sam uspeo da odgledam jednu tekmu bez da je prekidala, seckala, pucao strim (maltene na bilo kom kanalu).
Moje pitanje je da li je iko koristio neku njihovu listu, pa da je uporedi sa Gotitom?
Pošto kontam za narednu godinu Gotit da pazarim...

EPG je bio očajan...

BNN 6 godina koristim, informacija ko hoce da ima ozbiljnog provajdera, neznam za druge, probavao ih po par puta, ali se vracao Bitki i mogu sa sigurnoscu posle 6 godina, dakle naglasavam posle 6 godina da je BNN izuzetno ozbiljan provajder, naravno verovatno ima i boljih mozda, ali pretenciozno ovde navijati za nekoga, mene to ne zanima.

Poslednja izmena:
Zašto misliš da ako je tebi radila super mora svima da radi super i da ako neko ima drugačije iskustvo prodaje maglu?

Možda je reč o nečemu sasvim subjektivnom a možda i ne ali toliko puta sam u raznim sferama video da se neko zlopati sa uređajima/uslugama koji kod preko 99% ljudi rade besprekorno da me ne bi čudilo da je tako kako kaže.

Meni Neretva tj bitka radi mesecima ok..jos je koristim za dz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno