Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

@toda81 jel moze link za tu Eon aplikaciju. Moze i na pp

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Ja koristim hbo go nalog preko telenor mreze.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Bese imas i Mibox? Ako je tako onda instaliraj na Mibox apk extraktor i extraktuj HBO GO, Eon i druge app koje ti trebaju. Prebaci ih na drugi box i isprobaj kako rade. Ja sam bratu na Tanix TX3 mini instalirao tako HBO Go. A posto taj tanix ima opciju dual buta(coreelec) instalirao sam mu i Netflix i HBO Go addon pa ima sve. Netflix dodise u SD ali njemu to ne smeta.

Bese imas i Mibox? Ako je tako onda instaliraj na Mibox apk extraktor i extraktuj HBO GO, Eon i druge app koje ti trebaju. Prebaci ih na drugi box i isprobaj kako rade. Ja sam bratu na Tanix TX3 mini instalirao tako HBO Go. A posto taj tanix ima opciju dual buta(coreelec) instalirao sam mu i Netflix i HBO Go addon pa ima sve. Netflix dodise u SD ali njemu to ne smeta.
Hvala na savetu. Skinuo sam eon tv pa cu njega prvo da probam, a drugi kolega mi je poslao hbo go modovan pa cu njega da probam.
Ako ne rade kako treba,onda cu da uradim ovo sto si me savetovao sa extraktivanjem sa mi box-a.

@toda81

godinama vec ponavljamo da uz android box treba kupiti i air mouse.:d
sve aplikacije sa android tv mozes koristiti i na klasicnom android boxu a dosta toga mozes naci na apkure, aptoide i slicnim prodavnicama gde se nude i jedne i druge verzije aplikacije, a mozes i jednostavno da zamenis ceo rom i dobijes klasicni android tv.

Hvala na savetu.
Mozda cu stvarno lepo da predjem na android tv rom i da ne razmisljam vise o ovim problemima, a ne bih dodatno kupovao air mouse, ali cu pre svega da probam ove aok sto sam ih dobio i skinuo

Air Mouse t2 košta reda 5-6$ kupiš jednom i traje godinama ma koji box da koristiš.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Preko addona netflix je u vecem kvalitetu hd...

Pitao sam juce ali niko ne odgovara.Sta koristite za igranje na android box-u?kacio sam bezicnu tastaturu i mis,kao i djojstik,prepoznaje ih box i reaguju komande ali u igricama nece da rade.Klinac me ubi da mu namestim da se igra,imate li bilo kakav savet?hvala

Имаш џојпеде компатибилне са андроид ОС. Погледај на КП, код Кинеза, по радњама...

Послато са Nova 5T

Stigao tx9s... Na prvi uklj. ja zadovoljan. Nemam sad vremena za duže čačkanje... To sledi kasnije.

@toda81, verujem da si odustao od brzopotezne prodaje... Pusti mi EON tv ap u PP kad stigneš.

Air Mouse t2 košta reda 5-6$ kupiš jednom i traje godinama ma koji box da koristiš.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
To je smesna cifra. Nikad ih nisam koristio pa ne znam da li bi mi se svideli. Ja imam onu malu tastaturu sa ts, ali mi se ne svidja kako funkcionise pa je uopste ne koristim. Videcu na youtube kako funkcionise air mouse.

Имаш џојпеде компатибилне са андроид ОС. Погледај на КП, код Кинеза, по радњама...

Послато са Nova 5T

Hvala,pogledacu.Zezam se sa ovim keymaperima,ne mogu da podesim kako treba.Radije cu da kupim nesto sto radi.

Preko addona netflix je u vecem kvalitetu hd...

U pravu si. Coreelec ili bese libreelec(zaboravionsam sta ne na boxu) laze netflix da se koristi Chrome pa ovaj dozvoljava HD rezoluciju. Ja sam jod pod stresom sto ne mogu na Eon boxu da dobijem vecu rezoluciju u addonu iako tvorac addona na njegovoj strani pise da je na Eon boxu potvrdjen i Hd i 4k sadrzaj. Jednostavno mi ne prihvata ni jedan drugi Esn.

Chrome OS ;) Regularni Chrome je limitiran na 720p.

A za addon možda radi samo na KAON modelu? :D

Poslednja izmena:
Proverio sam na monitoru i radi eon tv samo sa daljincem, ali se ne vidi spisak kanala. Videcu kada prikacim kuci na tv kako ce da se vidi. Sada cu da probam i hbo go pa javljam
d2ff48b178d0769a188f641dff27a397.jpg
f3ef9e082681b605d30d3743e60e2ab6.jpg
e6d61999bf10b7921784a1fde78d9c7a.jpg
be33e88485919d51a0181f1b7f92fc5b.jpg

Imam problem sa hbo go apk. Aktivirao sam je i normalno idem kroz meni, ali nista nece da pusti. Stalno izbacuje ovu gresku. Preko wifi mreze sam konektovao box, a sada cu da probam i preko kabla
5ee7cb4f82405a296951df13735261ae.jpg

Imam problem sa hbo go apk. Aktivirao sam je i normalno idem kroz meni, ali nista nece da pusti. Stalno izbacuje ovu gresku. Preko wifi mreze sam konektovao box, a sada cu da probam i preko kabla
5ee7cb4f82405a296951df13735261ae.jpg

Samo gubis vreme,kodi koristi....

Да не бих смарао људе на пм, капирам да није ништа недозвољено...
Дакле, овај апк за ЕОН да скинем, и тада ће апликација да ради нормално са даљинским од андроид бокса, и моћи ћу да пребацујем нормално канале на П+ и П-, без курсора миша?

https://apkpure.com/eon-tv/com.ug.eon.android ?

Мислим свеједно ћу ја себи поручити air mouse да га имам у резерви када затреба, али нећу да гледам ТВ са кретањем уз помоћ стрелица, хтио бих обично пребацивање канала да подесим.

Poslednja izmena:
Da, Ali nije isti nalog. Za ovu tv verziju ti treba drugi nalog, sa kodom onaj.

Proverio sam na monitoru i radi eon tv samo sa daljincem, ali se ne vidi spisak kanala. Videcu kada prikacim kuci na tv kako ce da se vidi. Sada cu da probam i hbo go pa javljam

Spisak kanala, odnosno tekst se ne vidi već duže vreme na EON TV app na AndroidTV boxevima (u početku je normalno radilo). Kad pomeraš kursor na trenutak se pojavi tekst. Razlog nepoznat, prilično iritirajuće...

To sa linka nije SmartTV verzija Eon aplikacije. Dodaj ".tv" na kraj linka za stranicu na kojoj se skida SmartTV apk fajl.

Koristi verziju 3.4.4. ona radi ok i ne apdejtuj više, nakon toga su sjebali stvar....

Nazad
Vrh Dno