Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Te dve stvari ne moraju neophodno da isključuju jedna drugu.
Ako si trgovac, onda ti nije toliko bitno šta misli ovaj ili onaj tabor, a pošto verovatno nisi, onda vidi da li ti se više sviđa sada da kupiš na ~20k pa prodaš na 40-50k iz minimalan rizik (i da ti bude ok i da padne na ispod 14k u nekom trenutku) ili da čekaš korekciju, da bi ušao po boljoj ceni, s tim da korekcija je mora da se desi pre novih ATH visina, pa da na kraju ništa ne uradiš :)

Inače, korekcija od 61% od ovih cena je nešto ispod 13k.
Da li je moguca korekcija pred Black Friday? Da li pred vikend ocekivati mali pad zelenila, to niko nije pominjao?

Honor 8X [emoji108][emoji41]

Moguca je. Nije moguca. Lako bi da znamo.

Pomozite neiskusnom bacanu kao sto sam ja. Gde se stavljaju neki alerti, na samoj menjacnici ili neki app ili kako. Npr sad za BTC. Koliko covek uopste ima vremena da reaguje? Namestate na cifru ili npr na % pada?

E da. Meni su novcici u Exodusu, koliko vremena ima za reakciju dok se to prebaci na menjacnicu?

Poslednja izmena:
Ako mreza bude preopterecena transakcijama ne pomaze ti nikakav alarm, cekaces danima da ti legnu novcici. Ne znaci da se to desiti ali kazem da je jako lako.

Tapatalk from Poco loco

Grayscale litecoin trust share je dostigao cenu od 500$. 500$ za 0.009 LTC-a!!! Sta se dogadja ljudi? Vi se cudite kako je doslo do ove cene kripta ali ja ovo vise jednostavno ne mogu da shvatim kako je moguce. Jednostavno ne kapiram.

Edit: jedna zanimljivost. BTC je samo jedan imao visu cenu od ove ;)
Sta je zakljucak i znacenje?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Zakljucak je da neko kupuje LTC za 5355$ po komadu. Jeste li svesni koliko je to suludo trenutno? Da je sledeca godina i da je cena naduvana pa i da kapiram ali sada ne, stvsrno nema veze s mozgom.
Od juce su kupili jos preko 10K LTC-a, akumuliraju i dalje. Imaju ustekano 822K LTC-a i nece stati bsr do 1M a ako i dalje bude velika potraznja kupovace do besvesti. Za sada jos uvek mogu da kupe odredjeni broj novcica po ovoj ceni ali uskoro ce morati malo da puste cenu da skoci jer ce ponestati zaliha na ovoj cifri.

Tapatalk from Poco loco

Nista ja tebe ne kontam.... Kakav grayscale?
Ja samo vidim da je cena na menjačnicama 90$ [emoji4]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Grayscale je investicioni fond i trenutno prodaju ltc u vrednosti 8.37$ za 500$. Eto koliko kajmaka skidaju. Realno, kolika im je potraznja mogu kupovati LTC i za 2000 i da i dalje to nazivamo pljackom. Ne znam samo koga oni to prevare da kupuju po toj ceni.

Danas su kupili 10K novcica i izbacili su preko 100K sherova na prodaju i prodavali su ih izmednu 341$ (koliko je bilo sinoc) i 500 koliko je danas. Hajde neka kazemo da su bili samo 400$ dobri na razlici. Zaradi su 40M samo na LTC-u danas.

Poslednja izmena:
Moguca je. Nije moguca. Lako bi da znamo.

Pomozite neiskusnom bacanu kao sto sam ja. Gde se stavljaju neki alerti, na samoj menjacnici ili neki app ili kako. Npr sad za BTC. Koliko covek uopste ima vremena da reaguje? Namestate na cifru ili npr na % pada?

E da. Meni su novcici u Exodusu, koliko vremena ima za reakciju dok se to prebaci na menjacnicu?
TabTrader na telefonu.
Ako ne planiraš da trguješ, možeš konverziju u nešto drugo (neki od USD stable coina recimo), ako se dobro sećam, uraditi i unutar samog Exodusa.

Mislim da nesto nisi dobro shvatio, Saj. Pokusavam da pronadjem izvore i generalno funkcionisanje fonda (za 10 min nista interesantno nisam nasao), ali to je jednostavno uber-over-nestvarno.

Pa zašto taj neko kupuje LTC od njih po 50x većoj ceni ako može za 90? Koji je to univerzum?

Nisam shvatio ja i ostatak interneta :d
Grayscale je jedina mogucnost da ljudi inverstiraju novac iz 401K (penzionih fondova). Ali pored svih drugih teustova koje grayscale nudi gde su premium cene malo jace nego na menjacnicama zasto bas LTC gde je cena share-a naduvana do granica ludila?
Od cene od 140$ se cusim i trazim ikakvo logicno objasnjenje ali jednostavno ne postoji. Ako nisam nesto razumeo bicu ti vecno zahvalan ako mi objasnis fenomen.
Ceo twitter je u soku danas. Juce je cena bila 341 sto je bolest mozga i danas skoci jos 46%. Jednostavo je nerealno i niko nema objasnjenje osim da im je orgromna potraznja. Jedino ako oni sami pumpaju cenu do ludila pa ce da istresu jedan deo preko cerke firme i pokupe nenormalan kajmak. Prosto ne kapiram ko kupuje po ovoj ceni.

Tapatalk from Poco loco

Sta se desilo sa ZEN? Ode ladno x3. za 2-3 dana...

Desava se to, pogotovu sa manjim novcicima. 2017-te je LTC za 5 dana ojacao vise od 3x u odnosu na btc, tako da se desava i jacima. I sada je moguce tako nesto da se desi.

Tapatalk from Poco loco

Sta se desilo sa ZEN? Ode ladno x3. za 2-3 dana...
ZEN ima polovljenje inflacije za manje od nedelju dana. Verujem da je veliki deo pump-a zbog toga, mada je već dugo bio potcenjen i ovo je korekcija koja je sledila pre ili kasnije.

Za sada jos uvek mogu da kupe odredjeni broj novcica po ovoj ceni ali uskoro ce morati malo da puste cenu da skoci jer ce ponestati zaliha na ovoj cifri.

Tapatalk from Poco loco
Kako mislis da puste cijenu? Provlaci se ta prica ali mi nije jasno kako kupujuci velike kolicine drze cijenu, valjda bi trebalo da skace zbog toga?

Sent from my phone

ma sta je 10k LTC-a na dnevnom nivou, to botovi uzimaju i odrzavaju cijenu, onog momenta kad nekome bude interesantno da se istrese e tad ce prvo naduvati cijenu ispratiti sa nekim vijestima da nalozi siroke narodne mase i onda dump!!! tako to ide na polju kriptovaluta, dok se god akumulira odlicno je jer poslje toga sljedi P/D nadam se da ne treba crtati :d

Pa trebalo bi ali vestacki drze cenu nisko, botovi agresivno vuku cenu dole i za to vreme kupuju sve sto se postavi u tih par dolara koliko varira a da nisu njihovi orderi. Bas zbog toga sto kupuju samo tim levelima ne mogu ni da kupe vece kolicine.

Da se razumo, 10K je nista. Kupovali su po 15K btc-a nedeljno bez problema. Kapiram da mogu da ga dave tako danima, bar dok ne dodju do 1M novcica.

Poslednja izmena:
kapiram ja sve, to je dobar znak ako se kaumulira na 80$+ prodavace se na 800$+, ja bi volio da je jos cijena btc-a u rasponu 10-11k da se tu akumuliralo bar jos koji mjesec, ovo je prerano krenulo i sad je jako tesko procijeniti sta smjeraju, nije dugo trajala akumulacija iznad 10k, ali vidicemo kad dodje first sell off gdje se odbije bar x10 od te cifre ;)

@Goldi

Sta mislis , da li ima sanse da je trenutno period akumulacije na ovom rasponu cena?

Ne vjerujem gotovo sam siguran da je ovo prvi skok nakon kojeg ce usljediti korekcija, pa stagnacija i neki lov volume period pa onda pravi skok u narednoj godini, a sad ja licno ne trgujem, ako prebaci 20k onda bar znamo da imamo novi ATH ali ja koliko vidim to ce se desiti jer pripremaju teren da napadnu 20k za koliko vremena ne znam danas/sutra ili do kraja vikenda vrlo vjerovatno, ali ipak sustezem se od trgovine, prevelik rizik pogotovo od 19500-20000$

Vjerujem da u tome rasponu ne treba trgovati dok se malo ne rascisti situacija.

Postavicu samo jednu sliku 3 day chart i napisacu ovo: Ne moze do vijeka ove zelene stepenice da se zidaju, doce i crvene upamtite to.
Untitled.png

Crvenece se tu itekako ali izgleda ne jos. Mora prvo ATH, danima se sprema za 20K. Do kraja nedelje sigurno ce napad. Posle toga moze korekcija, verovatno i malo jaca. Ali ne nadajte se btc-u na 13K i slicno. ;)

Tapatalk from Poco loco

kad bude korekcija sve je moguce, ali hajde da prvo ispratimo ATH da vidimo sta ce se desiti na 20k, hoce li biti otpora i tako to, ako proguli mozda bude zavrsni dildo do 22-23k neki prognoziraju i 25k ako probije ATH pa korekcija.

Vjerujem da ce korekcija zavisiti od toga koliko odu iznad ATH sad je jos rano govoriti o ciframa 13 ili 15k bice sigurno pad samo kada i koliko ce se crveniti to niko ne moze sada pogoditi - lutrija :)

To znaci da altovi odavde jako tesko mogu jos gore, samo dole?

Ima vremena do polovine decembra da skace. Nije nemoguce da pretera par hiljada preko ATH. Videcemo dokle ce da dogura, sada je nezahvalno o tome pricati.

Tapatalk from Poco loco

Ima vremena do polovine decembra da skace. Nije nemoguce da pretera par hiljada preko ATH. Videcemo dokle ce da dogura, sada je nezahvalno o tome pricati.

Tapatalk from Poco loco
BTC, ok a misljenje za Altove? Svakako se poklapa sa misljenjem LA. Prestige koji je rekao u nardne "dve tri nedelje" korekcija, pomenuo je cak cifru oko 14.5-15k...

Altovi ce da roknu zajedno s btc-om. To ce biti prilika za dopunjavanje.
Videcemo koliki ce dsmp da bude i s koje cene. Ako ide s 25K onda nece do 15, ako ide sa 20 onda moze.
Sve u svemu mozda docekamo jos jedan skok i to je to, ne ocekujem cuda ili neki ludscki run u sledecih 20 dana. Cekacemo danprodju praznici ;)

Tapatalk from Poco loco

Altovi ce da roknu zajedno s btc-om. To ce biti prilika za dopunjavanje.
Videcemo koliki ce dsmp da bude i s koje cene. Ako ide s 25K onda nece do 15, ako ide sa 20 onda moze.
Sve u svemu mozda docekamo jos jedan skok i to je to, ne ocekujem cuda ili neki ludscki run u sledecih 20 dana. Cekacemo danprodju praznici ;)

Tapatalk from Poco loco
A mi kao "sarani" tj oni koji ne trejdeju vec holduju(cerujem da nas ima velika vecina) ocekujemo neki savet ali je sve lutrija. Altovi lepo stoje, prate BTC do danas, nisu krvarili kao pre par meseci uz korelciju BTC. Ocekujemo neki savet za cenu Altova al *mjau**mjau**mjau*a, sami smo u tome. Za sada lepo stoji, iskreno zao mi je da sad prodam pa cekam da se dokupim sve se "nadam" da moze jos malo da odskoci pa onda pull back... [emoji52]
Mada imam osecaj da cu se svakako zayebati i pokajati... ako sad prodam, ide jos gore, ako sacekam koji dan, krenuce ranije ka dole [emoji19]
Kako god videcemo...

Holdovanje je sigurica i bez obzira na sve sada i moguci damp ja necu vaditi novcice iz trezora. Necu da shortujem, necu da rizikujem bukvalno nista. Akumulirao sam na vreme koliko sam mogao i to je to, samo cekam izlaz sledece godine, nista drugo me ne zanima.
I sada ovo sto pratim berze radim iz ciste dosade inace mi je 0 uzbudjenja.

Tapatalk from Poco loco

Ethereum WILL Explode to $10k (Last Chance to Invest in ETH) THE BULL CASE FOR ETH

Nije nemoguce ali treba odrediti target ispod toga. Sto se mene tice 5K je mislim sigurica.

Tapatalk from Poco loco

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno