D
Deleted member 37912
Guest
^ Ne kontam, misliš da će Ištvan "vrteti" pare od avansa, i onda u nekom monetu uputiti izvinjenje jer ne može da nabavi konzole i vratiti lovu?
^ Ne kontam, misliš da će Ištvan "vrteti" pare od avansa, i onda u nekom monetu uputiti izvinjenje jer ne može da nabavi konzole i vratiti lovu?
Da se javim opet. Otkazao sam Consolemanii i naručio od Istvana. Sutra uplacujem avans. Malo je skuplji, 10e, ništa strasno, ali ima garanciju 2 god. Consolemania ja na moju poruku odgovorio jako cinicno i jednostavno sam morao da mu otkažem. Kasnije mogu da okacim razgovor, ako je dozvoljeno
Nema greške sa Ištvanom, proveren čovek, mnogi su se naigrali na njegovim konzolama uključujući i mene.Ima i gora varijanta, da se ni ne izvini i ne vrati lovu
Ja ne bih smeo da uplatim avans domacim maloprodajama, a kamoli ljudima sa KP.
Uzeo sam 5 konzola što sebi sto drugima isto traži avans.A otkud priča da traži avans, možda koga ne zna. Meni nije rekao za to, uzimam kod njega nekih 10 godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari