Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

^ Ne kontam, misliš da će Ištvan "vrteti" pare od avansa, i onda u nekom monetu uputiti izvinjenje jer ne može da nabavi konzole i vratiti lovu?

Ja imam jedan podatak od drugara koji je radio u Sonyu (i ima kontakte tamo) da je za Finsku na primer odvojeno 4000 komada navodno, ali ne za launch samo, vec za Q1. Znaci do marta/aprila, pa se to sad rastegljuje narednih meseci.

^ Ne kontam, misliš da će Ištvan "vrteti" pare od avansa, i onda u nekom monetu uputiti izvinjenje jer ne može da nabavi konzole i vratiti lovu?

Ima i gora varijanta, da se ni ne izvini i ne vrati lovu:)

Ja ne bih smeo da uplatim avans domacim maloprodajama, a kamoli ljudima sa KP.

Istvan je pouzdan, samo ne znam kako moze garantovati broj konzola..

Da se javim opet. Otkazao sam Consolemanii i naručio od Istvana. Sutra uplacujem avans. Malo je skuplji, 10e, ništa strasno, ali ima garanciju 2 god. Consolemania ja na moju poruku odgovorio jako cinicno i jednostavno sam morao da mu otkažem. Kasnije mogu da okacim razgovor, ako je dozvoljeno

Nije inace los lik, mada ima malo "taj" ton, maniri mu mozda nisu jaca strana :D, ali je korektan.

Do kad ce trajati, zna li se? Ili je samo povodom BF

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Stvarno mi se sere od nekih KP likova, ajde razumem ja da su u guzvi i sve ali ima osecaj da se ponasaju bahato kao da im nije u interesu da prodaju. Pitam ga nesto, oni sve nesto pre qrza odgovaraju.. sa Consolemania sam imao par puta saradnju, i taj nije spasen,cudak malo i taj

Super, hvala. A da li ce te igre kao recimo RDR 2 imati taj otkljucan i unapredjen software za ps 5, hoce li izgledati bolje? Posto neke igre kostaju skuplje ako je verzija za ps 5, a u osnovi je za 4 zbog tih dodatnih opcija?

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Verzija za 5 nije ista kao i verzija za cetvorku, pricamo o istoj igri ;)

Ima i gora varijanta, da se ni ne izvini i ne vrati lovu:)

Ja ne bih smeo da uplatim avans domacim maloprodajama, a kamoli ljudima sa KP.
Nema greške sa Ištvanom, proveren čovek, mnogi su se naigrali na njegovim konzolama uključujući i mene.

Ja sam uspeo uhvatiti preorder kod njega i nadam se da će biti sve do tad. Hajp je ogroman ju... :))

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

A otkud priča da traži avans, možda koga ne zna. Meni nije rekao za to, uzimam kod njega nekih 10 godina.

Ide moj PS5 na oglase za 1500 evra, ima *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*. Čekam ja sledeću turu.
Uzmem lepo oled za te pare.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

A otkud priča da traži avans, možda koga ne zna. Meni nije rekao za to, uzimam kod njega nekih 10 godina.
Uzeo sam 5 konzola što sebi sto drugima isto traži avans.
Nije problem ni avans ali otkud on zna koliko će konzola dobiti.
Jel ga *mjau**mjau**mjau* neko nazvao da vidite šta kaže čovek? [emoji2]

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Ma kakvi. Jedna ali vredna

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Šef Sonija pominjao neku uslugu koju ce suprotstaviti Xboxovom Gamepassu.

ima li neka igraonica u BG peticu da probam to cudo dok sam tu?

Može link na pm do istvanovog profila? Ne mogu da ga pronađem

Sent from OnePlus 7 Pro

Malo baguje ovaj PS5 sistem.
Upaljen PS4 dole klinci igraju Minecraft, ja upalim Bloodborne, Gow i izbaci me kaže igra je na tom nalogu pokrenuta na drugom uređaju? Wtf bre isti nalog na obe konzole druge igre.
Zbog čega se to dešava?
Nije nikad shared account.

Pazite pattern na gamepadu isto [emoji2]

Sent from my Oneplus 8
53d85c5e13a18583227d211f8fef0fc3.jpg

Poslednja izmena:
Mislim da klinci moraju na drugom nalogu da igraju, ne može na dve konzole na istom nalogu

Sent from OnePlus 7 Pro

Mislim da previse uzimate zdravo za gotovo prodavce sa KP. Nisu ni oni ljudi svemoguci. Od istih sam dobio info da i ako bude konzola pocetkom sledece godine, najverovatnije ce biti jednocifren broj u pitanju. Niko vam ne moze garantovati da cete dobiti konzolu. Koliko ljudi je sada u prvoj turi ostalo bez svog primerka.
Uzasan tajming za izbacivanje novih konzola. Ne verujem da ce se situacija poboljsati pre leta sledece godine.

Pre će biti da su užasne kompanije koje ih izbacuju :) toliki hajp podigle a u proseku po 2,3k konzola po državi za prvih 6meseci :) ( ne računam Srbiju koja će verovatno dobiti max 200,300 za taj period).
Sada me interesuje koliko Sony uopšte može da proizvede konzola za godinu dana :)

Poslednja izmena:
Verujem da je trenutna situacija takva kakva jeste samo i iskljucivo zbog pandemije. Svaka druga prica ne pije vodu.
Lagano su u tom slucaju mogli da odloze pocetak prodaje za neko bolje vreme, no dobro.
Zakljucak je sledeci, ne ocekivati previse ni od radnji, ni od KP prodavaca, posebno ne od ovih drugih. Cisto da ne bude posle losih reci upucenih tim ljudima ako ne uspeju da obezbede dovoljan broj konzola. Ni uplata avansa vam ne moze garantovati da cete svoj primerak dobiti na vreme.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno