Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Biće da je tako. U svakom slučaju, moraš da zoveš kontakt centrar da dodaju taj broj ili da odeš do najbliže poslovnice.

Možda bolja varijanta je dodatak koji dobijaš kroz BOX4 paket a to je 100Gb koje zajedno mogu da trože tiša 3-5 brojeva.

Jel ide ovaj bonus od 100gb za pridruživanje broja i kod box 4 (crveni) korisnika koji nisu na optici već na VDSL-u? U pitanju je ugovor obnovljen pre par dana uz pet meseci za dinar.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Jel ide ovaj bonus od 100gb za pridruživanje broja i kod box 4 (crveni) korisnika koji nisu na optici već na VDSL-u? U pitanju je ugovor obnovljen pre par dana uz pet meseci za dinar.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ja imam to na BOX4 Crveni ADSL

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Jel zna neko da li postoji neki rok do kada se treba potpisati specijalna ponuda? Pre par dana sam pristao na ponudu od 6 meseci za dinar i dogovorio se da idem u poslovnicu da potpisem i izaberem telefon ali ne setih se da pitam da li bi bio problem da sacekam kraj meseca i crni petak da vidim da li ce biti neko snizenje telefona.

Jel zna neko da li postoji neki rok do kada se treba potpisati specijalna ponuda? Pre par dana sam pristao na ponudu od 6 meseci za dinar i dogovorio se da idem u poslovnicu da potpisem i izaberem telefon ali ne setih se da pitam da li bi bio problem da sacekam kraj meseca i crni petak da vidim da li ce biti neko snizenje telefona.
Ja nešto ne znam da u MTSu za Crni petak bude bilo kakvog sniženja.

Kad smo kod ovog... Evo pustili mi 100/20 koliko ide sa novim BOX4, ali na WiFi ne mogu više od 50-ak, dok preko kabla ide datih 100. Treba li se drugačije konfigurisati ruter za WiFi da bi išla puna brzina? WiFi adapter je WNDA3100v3 – N600 WiFi USB Adapter—802.11n Dual Band. I na fonu ide 50ak.
Huawe HG8245H je u pitanju.
Koji je to paket 100/20, na optici?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne moze jer je cena uredjaja uracunata kroz pretplatu + doplatu... bilo koji uredjaj da se uzima kosta isto kao da si ga kupio u nekoj od prodavnica, nekad i skuplje a retko povoljnije...

Ја сам скоро уз Бокс црвени узео Alcatel 3X Pro 2020 за динар и рекли су ми да се не губе 12 бесплатних месеци. Једино је других 12 претплата већа за 500 динара, тако да телефон испада 6000 а вреди реално више. Ни мени не иде у главу како им се то исплати али сам проверио и телефоном, и у пословници и рекли су да је тако. Док ако се узме било који други уређај (IT, TV...) губе се бесплатни месеци.

Ја сам скоро уз Бокс црвени узео Alcatel 3X Pro 2020 за динар и рекли су ми да се не губе 12 бесплатних месеци. Једино је других 12 претплата већа за 500 динара, тако да телефон испада 6000 а вреди реално више. Ни мени не иде у главу како им се то исплати али сам проверио и телефоном, и у пословници и рекли су да је тако. Док ако се узме било који други уређај (IT, TV...) губе се бесплатни месеци.
Ovo apsolutno nije tačno. Uzimao sam i laptop i dobijao mesece po dinar, a evo komšila je u septembru uzeo TV i takođe dobio 6 meseci po dinar.

Zar telefon uopšte može da se dobije sa besplatnim mesecima?
Moze, pre par dana su mi ponudili 6 meseci sa uredjajem. A i cene su jako dobre, vecina telefona je cak i jeftinije nego na KP.
Da li si odma uzeo telefon kada si potpisivao ugovor za box ili naknadno?

• Like
Reagovanja: M J
Онда они не знају шта говоре, ја сам их питао када су ме звали са скривеног броја и тако су ми рекли, у пословници исто. Сад не знам да ли има везе што је 12 месеци динар мада не би требало. У суштини једино се код телефона прави уштеда, остале уређаје и овако и онако отплатиш. Лично ни мени неке ствари немају логику али преносим шта су ми рекли.

SensationGG

Одмах, сачекао сам само пар дана да ми региструју нови уговор кроз систем.

Poslednja izmena:
Samo da javim svoje utiske o hibrid modemu posle tri meseca koriscenja. Radi sasvim stabilno i brzo, pored dva IPTV-a. Brzina uvek 20/4, mozda je par puta zakucao modem pa je morao reset ali osim toga sasvim sam zadovoljan.

Mislim da nešto nisi baš lepo sračunao. [emoji16]

Pazi, evo recimo Redmi Note 8 Pro.

Imaš ratu za tel uz Omoriku 1 od 325 din, i još 600 din ti je skuplja tarifa. Znači 975x24=23.400 što je oko 200 eur. To je plafon 10 eur više nego što košta i po meni je sasvim povoljno.

Mislim da nešto nisi baš lepo sračunao. [emoji16]

Kako? Evo ti primer:

Box 4 plavi bez uredjaja je 5000 dok je sa uredjajem 5700 znaci razlika 700 din.

Samsung a71 je 500 din mesecno znaci racunica je 24×500+24×700(razlika u ceni boxa) ispadne 250e dok je na KP preko 300e

Xiaomi mi 10t pro 24×1250+24×700 ipadne 400e dok je na KP preko 500.

Redmi note 9 4/128 24*600+24*400=24000.
Na Mi Srbija 24999 a na Kp 20-21000 sto i nije neka razlika za dve godine zvanicne garancije.

11 dana nakon instaliranja uređaja i puštanja neta i TV još uvek nikog da se javi i/ili donese ugovor, tako da za sada ja sa njima još uvek nemam ništa potpisano.

Cudno stvarno kako ti nisu doneli papire da potpises nakon zavrsetka radova i pustanja usluge. Dokaz da su oni odradili i da bi naplatili svoj deo posla.

Mom ocu pre 11 dana postavili opremu, ali još uvek nisu pustili signal. Trebalo je da bude Box 3 TV Max paket ali još uvek ništa od toga. Dali mu samo da potpiše ugovor za telefonsku liniju, ni to još nisu pustili.
Čovek ih svaki dan zvao da puste signal i oni svaki dan kažu neko će vas kontaktirati danas i tako svaki dan.
Na kraju podnet zahtev za raskid/odustanak od ugovora u roku od 14 dana. Preko kol centra koji je beskoristan pa preko mejla pisano MTSu, Ratelu i Ministarstvu za telekomunikacije da se zahteva odustanak.

Onda je zvao neko iz MTSa da zastraši oca kako će morati da im isplati svih 24 meseca ako želi raskid, pa kada je otac rekao da nema nameru da im plati išta jer nikakav signal nisu ni pustili i da odustaje u roku manjem od 14 dana jer je sve dogovoreno na daljinu. Onda je MTS zaposleni počeo da vređa i da priča kako će poslati nekoga za 2-3 meseca da pokupi opremu koju su postavili a da će otac morati da im plati punu cenu paketa za tih 3 meseca.

Ja sam isto hteo da uzmem Box 3 TV Max paket ali sada sam video da su iz MTSa totalno neozbiljni i neprofesionalni, ne pada mi napamet da prelazim ni za 24 meseca za 1 dinar. Ovako se ponašaju kada treba da privuku korisnika da pređe sa SBBa kod njih, šta li će tek biti kada tokom ugovora nešto ne bude radilo.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ma[emoji2400 je napisao(la):
e;6238535]Cudno stvarno kako ti nisu doneli papire da potpises nakon zavrsetka radova i pustanja usluge. Dokaz da su oni odradili i da bi naplatili svoj deo posla.
Dali su mi samo da potpišem one reverse na opremu i to bi bilo to, ništa više.

Kako? Evo ti primer:

Box 4 plavi bez uredjaja je 5000 dok je sa uredjajem 5700 znaci razlika 700 din.

Samsung a71 je 500 din mesecno znaci racunica je 24×500+24×700(razlika u ceni boxa) ispadne 250e dok je na KP preko 300e

Xiaomi mi 10t pro 24×1250+24×700 ipadne 400e dok je na KP preko 500.
Potvrdjujem.
Box 4 plavi 12 meseci po 5.700 i Samsung S20Fe 24 meseci po 1.850 mesecno. Uz telefon Samsung poklanja Galaxy watch do 22.11.
Tako da:
24x1850 za telefon i 12x5700 za Box 4 plavi ukupno za 2 godine kosta 112.800
Telefon prodat za 58.000, sat prodat za 22.000, tako da box 4 plavi na dve godine ukupno kosta 32.800, ili mesecno 24 x 1.367.
Ja mislim da je extra ponuda.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ako sme da pitam :D kako dobijete tih 12 meseci po dinar uz uredjaj? :)

Da li ih daju samo uz optiku (nije dostupna u mestu gde zivim :( )?

Uskoro mi istice ugovor, trenutno sam na Box 3 paketu (20/4 Mb/s) ali razmisljam da prenesem broj i uzmem Box 4 Plavi (50/8 Mb/s uz hibridni modem, receno mi je da postoje tehnicke mogucnosti) ako je stvarno moguce uz uredjaj dobiti i 12 meseci po dinar :)

Tako sto saljes mejl na [email protected] i u zavisnosti od toga koliko imas srece ili koliko dobro slozis pricu ces dobiti od 6 do 12 meseci. Vecina za obnovu samo dobije 6 meseci a ti ako bi presao na box 4 verovatno mozes i vise.

Vrh Dno