Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Znači opet lopovske fore. Standardno za Vip mobile. I šta sada da radimo? Opet neke organizacije za Zaštitu potrošača? [emoji849][emoji849]

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Pisati Master Cardu? Oni su krenuli sa kampanjom čuvanja kartica i kod nekih drugih poput SBB-a. Vjerovatno s ciljem da se popularizuje sam Master Card i kartično plaćanje.

Sbb sam platio, sacuvao karticu i dobio umanjen oktobarski racun 10% kao sto je i bilo u reklami.

Sbb sam platio, sacuvao karticu i dobio umanjen oktobarski racun 10% kao sto je i bilo u reklami.

Ista priča, 10% umanjenje

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ja sam kontaktirao korisnički servis nakon čega su me naknadno zvali i obavestili da će naredni račun biti umanjen za 300rsd ili koliko već...

Isto je bilo i za dopunu za prepaid reklamirano dodatnih 300 din kredita i ništa.

Ja ne mogu da nađem opciju da se snimi kartica. Preko mobilnog to ne znam gde se snima...

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Što se cimaš kad ionako neće da ti oduzmu tih 300 dinara ;)
e9c8bd3667a701a07b0da54248061ea7.jpg

Ja sam kontaktirao korisnički servis nakon čega su me naknadno zvali i obavestili da će naredni račun biti umanjen za 300rsd ili koliko već...
A zašto naknadni kada je pisalo sledeći. Meni to liči na prevaru, koliko ljudi se uopšte neće ni žaliti
284cece72b7a95219e9f5970b0108c31.jpg

A da li ima veze sa početkom obračunskog perioda?

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Meni poslali mail i vaucer za 3 meseca po 1gb dodatnog interneta. Ne znam zasto, ali eto dobro je :d

Moguće je. Nisam ni hteo da se zamaram i slušam šta je objašnjenje. Nije neka cifra u pitanju, ali nije ni u redu da reklamiraju jedno, a rade drugo. Kome nije obračunato, sigurnije je da okrene korisnički i proveri.

Na FB mi tražili screenshot tog emaila koji potvrđuje da je kartica sačuvana, kako bi ga proslijedili tehničkoj službi.

Neće niko propasti za 300 dinara ali kad drugi mogu ispoštovati dogovor, neka to uradi i VIP.

Meni su na tviteru rekli da će umanjiti račun za novembar [emoji23][emoji23][emoji23]

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Dobio sam isti odgovor na fb.
Kod nas u Srbiji sve prolazi, neka A1 proba sličnu reklamu u EU - platite mastercard karticom i dobijate popust na sledeći račun ali ipak nije sledeći već onaj neki tamo u novembru, i to sve ako se žalite da nemate popust na ovaj račun sada, ako se ne žalite nikom ništa. Lepu bi kaznu popili.
Mastercard se nije udostojio ni genetički mejl da pošalje da su dobili poruku.

Dobio sam isti odgovor na fb.
Kod nas u Srbiji sve prolazi, neka A1 proba sličnu reklamu u EU - platite mastercard karticom i dobijate popust na sledeći račun ali ipak nije sledeći već onaj neki tamo u novembru, i to sve ako se žalite da nemate popust na ovaj račun sada, ako se ne žalite nikom ništa. Lepu bi kaznu popili.
Mastercard se nije udostojio ni genetički mejl da pošalje da su dobili poruku.

Zato ih ja napuštam u decembru kad mi istekne UO. Malo su smorili sa tim ganci forama.

Poslato sa YAL-L21 pomoću Tapatoka

Vala inl ja uskoro gasim još jedan broj kod njih, od 4 ostaće samo jedan.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

Kako stoje stvari, vrlo brzo i od mene ide šut karta.
Vec sam pisao, imam neo2 sa 5gb za 999 din. oni nude neo3 sa 3 gb za 1299. Posebna je ciganija sto skuplji paketi mogu samo sa uredjajem. Gde se ovoga setise.....

Sent from my G8141 using Tapatalk

Ja raskinuo ugovor s njima prošle godine zbog istih pilićarskih forica, sve bi uradili da ti uzmu dodatni dinar iz džepa. Bežati što dalje od ovih.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Sve bi to bilo super da im mreza nije u raspadu. Meni cak i Viber prekida na VIPovom 4G internetu...

Mene nagovorili da obnovim ugovor ranije, za lošiji paket jer "ne trošim toliko, pa nema potrebe da plaćam za skuplji paket".
Zvuči čudno, ali je zaista tako bilo... [emoji23]

Nudim NEO 100 po ceni NEO 25 + Takodje ko bude uzeo ovaj paket dobice od mene 100e + 3000 din na pretplatu jer cu telefon platiti MasterCard karticom i dobiti 3000 din vaucer za placanje racuna.

Ja jedva cekam da odem, a UO mi istice 21.05.21 a verovatno cu u januaru prevremeno da ih otkazem ne mogu vise ovu torturu sa nekvalitetom da izdrzim.
Platim 4 meseca i postedim sebe nerviranja, moji zivci ipak nemaju cenu.

A ja razmišljam da iz mts-a pređem u vip na intarifu. Uh nema tu nekog izbora, svaki ima svojih prednosti i mana.

Sve to zavisi od trenutka što se promocija tiče.

Ja sam ukombinovao

Neo 2 + 1GB zbog online kupovine +10gb zbog kućnog vip interneta

VIP kućni net L 160gb

2585din

Za sada je ok

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

A ja razmišljam da iz mts-a pređem u vip na intarifu. Uh nema tu nekog izbora, svaki ima svojih prednosti i mana.

Ja sam to uradio pre dve godine,imam 11GB i dokupim 100 poruka i vozi.Intarifa mi je odlična.Poruke mi i ne trebaju al ajde,neka se nadje.

Ja sam to uradio pre dve godine,imam 11GB i dokupim 100 poruka i vozi.Intarifa mi je odlična.Poruke mi i ne trebaju al ajde,neka se nadje.

Isti slučaj, prešo iz Telenora na intarifu bez ugovora. Prezadovoljan. Samo me ponekad ovakve 300din-popust stvari iznerviraju i njihovi obračunski periodi tokom bilo kog dana u mesecu.

Nazad
Vrh Dno