Ista priča, 10% umanjenjeSbb sam platio, sacuvao karticu i dobio umanjen oktobarski racun 10% kao sto je i bilo u reklami.
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Ma daće [emoji14]Što se cimaš kad ionako neće da ti oduzmu tih 300 dinara![]()
A zašto naknadni kada je pisalo sledeći. Meni to liči na prevaru, koliko ljudi se uopšte neće ni žalitiJa sam kontaktirao korisnički servis nakon čega su me naknadno zvali i obavestili da će naredni račun biti umanjen za 300rsd ili koliko već...
Zato ih ja napuštam u decembru kad mi istekne UO. Malo su smorili sa tim ganci forama.Dobio sam isti odgovor na fb.
Kod nas u Srbiji sve prolazi, neka A1 proba sličnu reklamu u EU - platite mastercard karticom i dobijate popust na sledeći račun ali ipak nije sledeći već onaj neki tamo u novembru, i to sve ako se žalite da nemate popust na ovaj račun sada, ako se ne žalite nikom ništa. Lepu bi kaznu popili.
Mastercard se nije udostojio ni genetički mejl da pošalje da su dobili poruku.
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
A ja razmišljam da iz mts-a pređem u vip na intarifu. Uh nema tu nekog izbora, svaki ima svojih prednosti i mana.
Ja sam to uradio pre dve godine,imam 11GB i dokupim 100 poruka i vozi.Intarifa mi je odlična.Poruke mi i ne trebaju al ajde,neka se nadje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari