Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Sve to zavisi od trenutka što se promocija tiče.

Ja sam ukombinovao

Neo 2 + 1GB zbog online kupovine +10gb zbog kućnog vip interneta

VIP kućni net L 160gb

2585din

Za sada je ok

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Nije mi taj deo "+10GB zbog kućnog neta" bas jasan.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Nisam neki zahtevni korisnik, Neo 2 mi odgovara. 2+1+3 GB za 999 din.
Uz to za klinca onaj Duel pripaid za 600 din. Da me ne mrzi da uplaćujem svakog meseca po 300 din, prešaltovao bih i to na klasičan prepaid.

Da li se placa prenos vlasnistva za prepaid ili postpaid?

Da li je još nekom užasno konfuzan ovaj novi Vipov sajt, ili je do mene?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Sajt je teška trešina

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Da baš je loše odrađen. Ajde da se ogradim da ja pristupam isključivo sa telefona. Možda je desktop verzija bolja, stvarno ne znam. Znam samo da me muka uhvati kad uđem da nešto pogledam.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Sajt živi očaj. Prethodni je bio pregledniji, odmah nađeš šta ti treba.

Sent from my G8141 using Tapatalk

Da, ni meni. Verovatno umesto 150Gb dobio je 160Gb na kućnom netu.
Imali su promociju

Ko uzme vip kućni net na NEO paket dobije 10gb svakog meseca tokom trajanja ugovora za kućni net.

Neo 2
2gb
+besplatno 1gb za online kupovinu
+ besplatno 10gb zbog kućnog vip interneta

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li je neko u Vipovom programu Posebni paket i od kada on postoji? Naime, skoro sam dobio poruku da sam ušao u taj program. Ko u poslednjih 12 meseci ima prosek računa preko 4000, ulazi u ovaj program automatski.
Ono što navode kao prednost je da se na pozive u korisničkom javljaju izbrani agenti, reklamacije se rešavaju po ubrzanoj proceduri, može da se zakaže sastanak u poslovnici itd...

Da li je još nekom užasno konfuzan ovaj novi Vipov sajt, ili je do mene?

Skoro nisam video gori sajt. Ogromne slike koje ne služe ničemu, nepotreban prazan prostor među elementima, konfuzna navigacija na stranicama, komplikovan pregled tarifa i mobilnih uređaja. Svaka čast majstoru koji im je uzeo pare za ovo đubre od sajta.

Kakvi su kulovi ovi iz vipa, stigao račun bez popusta za registrovanje MC kartice. Nije mi samo jasno što prave promociju kojom od sebe prave pilićare.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Tacno vidim da mnogi nisu sacuvali karticu, vec samo platili...

Da li na sajtu ima ponuda za Neo 2?
I meni je prilično nepregledan sajt.

Tacno vidim da mnogi nisu sacuvali karticu, vec samo platili...
Ja nisam sačuvao karticu ni kod sbb-a pa su mi obračunali popust.
Poenta je da se palti master card karticom. Međutim Vip gleda kako da zakine svakog koga može pa ne čudi što se hvataju za takve sitnice.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

To nije sitnica nego uslov da bi dobio popust u promociji.

Mora da se sačuva kartica, a ne samo plati.

Prilozi

• 1.png
    1.png
    17.9 KB · Pregleda: 222
Sajt im je mnogo komfuzan. Razumem da su možda hteli da se fokusiraju na online kupovinu, ali su ga baš nepregledno odradili i sve je preterano privlačno...

Не само Нео 3 па на више....

Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока

Naravno svi smo, inače ne bismo ovde pisali. Nego jajarske fore. Odgovor jajarski opet.
62c0021175d6385ae9f17a35b56c9d8a.jpg

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Nista pametno, neka krindzara verovatno...

Sent from my Poco X3 using Tapatalk

Imam jedan ugovor koji se vodi na mene a koristi ga tašta, sigurica.
Ugovor ističe 20tog decembra.
Zvali za obnovu taštu, onda ih ja okrenuo i ljubazno trazio benefite da obnovim...

Prošle godine sam dobio 1 godinu za 375din račun a drugu godinu po punoj ceni od 500din.

Ja rekao da imam kod drugog operatera povoljniji paket za 500din.

Zvali me isti dan i ponudili 24meseca po 300din. Prihvatio, naravno.
Tašti predovoljan paket (2000din za pozive i poruke)

Tako da, budite ljubazni, počinju predpraznični popusti, jurenje bonusa(zaposleni) pa postaju darežljiviji.
Uvek je pred praznike dobro vreme da se zaključe ili obnove ugovori

Poslato sa YAL-L41 pomoću Tapatoka

ovaj alcatel od 1 din uz klasik tarifu ugovor je do avgusta kako mogu da ga dobijem sada?

Da vidimo šta li spremaju Screenshot_20201123-083028_Samsung Internet.jpg

Nista specijalno. Cisti se lager

Da bas lose. Godinu dana stari modeli po premium cenama. Note 10 i One Plus 8 pro bi trebali da budu za 1din na najjacem paketu a oni traze po 30.000 doplate jos

Cao svima,

Potrebna mi je osoba koja je u VIP-u, i nije pod ugovornom obavezom (Ili je ostalo jos 3 meseca do isteka ugovora) i ne planira da uzima telefon preko operatera.
Imam vaucer koji mi omogucava da uzmem telefon u VIP-u na NEO 100, a placam NEO 25. Takodje dobijam i sve pogodnosti iz NEO 100.
Da li neko zeli da uzme NEO 100 u VIP-u i da placa NEO 25, a ja bih za kes uzeo telefon preko njega?!

Takodje ko bude uzeo ovaj paket dobice od mene 200e + 3000 din na pretplatu jer cu telefon platiti MasterCard karticom i dobiti 3000 din vaucer za placanje racuna.

Poslednja izmena:
Ova Vipova akcija sa Mastercard popustom na SLEDECI racun je smejurija. Korisniku, kada plati svoj racun Mastercardom, jasno pise u automatskom mejlu da ce popust dobiti na sledeci racun i tu ne treba biti mnogo inteligentan da bi se razumelo. Medjutim, gospoda iz Vipa imaju drugu ideologiju, i njima se to odnosi ne ne prvi sledeci nego na onaj tamo
Da ne pricam koliko im je katastrofalna podrska, barem na Fb-u, gde nemaju mogucnost da mi provere tokom vikenda kada kolege ne rade nego tek od ponedeljka, i to mi ne bi javili da ih ja nisam cimao. Pritom imaju ukljucenog bota na mesindzeru koji ni ne radi i da bi dosao do operatera moras 300 puta da isklikces nekakve opcije i da se dopisujes u prazno. Neka prica ko sta hoce za Telenor, za 6 godina nikad nisam imao ozbiljnije nesporazume i nikada se nisam osecao ovako

Nazad
Vrh Dno