Jel se zezaš ili si ozbiljan? Naravno da će biti identičan kao 12, osim manjeg ekrana (i baterije). Što se baterije tiče, ona korisnicima mini modela nikako ne bi trebalo da bude presudna, jer ako neko provodi više od 5-6h dnevno na telefonu, svakako bi trebalo da razmotri uređaj sa većim ekranom.
Mini ima slabije bezicno punjenje od ostatka ergele iz 12 serije
Da budem precizniji on na magsafe bezicno puni na 13w dok ostatak ide na 15
Eh sada,kolika je ta razlika od 2w pojma nemam
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Skupio lovu za SE2,sada ću morati na 12 mini.... jedino me otključavanje malko brine,više volim na otisak prsta
Sent from iPhone using Tapatalk
Mini ima slabije bezicno punjenje od ostatka ergele iz 12 serije
Da budem precizniji on na magsafe bezicno puni na 13w dok ostatak ide na 15
Eh sada,kolika je ta razlika od 2w pojma nemam
Mislim da ko jednom proba FaceID tesko da bi se vratio na TouchID.
Toliko drame oko 3W razlike a niko ne uzina u obzir koliko je baterija manja zapravo, tj da ce mu trebati manje vise isto vremena da se napuni kao i veci modeli. Ili ja nesto propustam?
Bilo nekad. Sada kada su maske obavezne svuda, možeš kući samo tako da otključavaš. Moraju da nađu drugo rešenje, povratak na stari dobar otisak prsta. Mene izđuđuje titranje kodova po ekranu u prodavnici , na poslu ili bilo gde gde imam masku da otključam. Trenutno su telefoni sa otiskom prsta po u prednosti.
Upravo. Ne znam zašto su usporavali punjenje (ne verujem da ta 3w mogu da utiču na vek baterije), ali svakako se ta razlika neće osetiti zbog manje baterije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari