Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
- Atypical 8/10
Vrlo dobra porodicna serija. Definitivno mi je legla posle svih ratnih, post apokaliphicnih, apokalipticnih, alien, horror, zombisanih zivih mrtvaca i slicnih serija koje obicno gledam. Ako vam se dopadao Sex Education, dopadace vam se i ova serija iako nisu bas iste.
- Fear the Walking Dead
Serija je dozivela ozbiljan preporod, svaka epizoda ove 6 sezone je bila kvalitetna sto govore i ocene na IMBD sajtu. Morgan (Lennie James) je svaku epizodu bio fantastican.
Po prvi put od kako se desio krah covecanstva u tom Walking Dead univerzumu (koji traje mozda 10-15god) se desava da nekog od likova zaboli zub. Sitan detalj ali se meni licno dopao, niko se toga nije setio. Voleo bih samo da saznam kako su uspeli da proizvode gorivo kojim voze automobile al necemo da cepidlacimo....

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
+1 za Atypical (Takodje mi je ova serija pravo osvezenje jer stalno gledam Investigation Discovery) :)

U nedostatku bilo kakvog SF nastavio sam sa gledanjem novog Star Trek-a tačnije nove 3. sezone. Nije toliko loše ali može to mnogo bolje.
Jedna zanimljivost koju sam primetio da im je ostao samo jedan beli muškarac na brodu i to to gej :D
Auh, to mi nije palo na pamet, ali mi je palo na pamet kako je jedini prikazani par na brodu - gej par. :D

Pored toga, kod kapetana iz starih serija je bilo:
- Kad ćete završiti sve popravke?
- Za dva sata.
- Imaš jedan.
A sad:
- Kad ćete završiti popravke?
- Za dva sata.
- Opušteno, javi mi za tri sata kako ide. 8)

Star Trek Picard mi je mnogo bolji, mada mi kod oba smeta što se pravi jedna radnja za celu sezonu. Nije kao ranije svaka epizoda sa svojom nekom pričom, a da postoji i glavna neka radnja u pozadini. I nadam se da bi mogli ipak u Picardu da nastave sa nekim novim likovima, pa njih da grade.

Od naučnih fantastika, dobar Mandalorian, a u septembru sam pogledao i Raised by Wolves. Pogledao prvi sezonu.

Vidim da je neko pomenuo i treću sezonu serije Dark, i to kako je treća sezona postala zapetljancija. Dobra stvar je da će treća sezona istovremeno da bude i otpetljancija. :)

The Undoing (slom), mini serija sa Nicole Kidman i Hugh Grant, izasle su 2 epizode do sada.
Triler-drama, neobicnog formata: usporen mind*uck, ali meni je to skroz ok. Svidja mi se sto epizoda ne traje sat vremena vec 48minuta. Takodje kamera i vizuelno mi se svidja.
I pogodio sam dosta toga (skoro sve) :)

Vi koji ste gledali Mr. Robot, da li možete da mi kažete vredi li gledati seriju? Svojevremeno sam odgledao prvu sezonu, pa sam batalio kada sam čuo da je druga krš. Ako bih je sada gledao, svakako bih morao ispočetka da krenem jer sam većinu stvari zaboravio.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Postoje dijametralno suprotna mišljenja u vezi te serije ovde :)

Ja sam u "preskočiti" taboru (gledao, naravno) :)

Mr. Robot: gledao sam prvu sa zadovoljstvom, smarao se sa 2/3 sezonom i onda bio pozitivno iznenadjen poslednjom sezonom... dakle mislim da vredi ako imaš živce da istrpiš lošu sredinu.

Vi koji ste gledali Mr. Robot, da li možete da mi kažete vredi li gledati seriju? Svojevremeno sam odgledao prvu sezonu, pa sam batalio kada sam čuo da je druga krš. Ako bih je sada gledao, svakako bih morao ispočetka da krenem jer sam većinu stvari zaboravio.

Za mene maestralna serija, nije uopste druga ni treca sezona krs. Mozda su za trunku slabije ali apsolutno vredi sve pogledati. Jedna od onih serija koje se dugo pamte

The Boys dobra baš. Par puta su čini mi se mrsili **** bez potrebe ali svakako odlična priča i gluma par likova. Primetio sam i neku rupu u priči polovinom druge sezone ali nije toliko bitno.

Šta gledati sledeće Dark, alter carbon 2 ili nešto bolje sci-fi?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

The Boys dobra baš. Par puta su čini mi se mrsili **** bez potrebe ali svakako odlična priča i gluma par likova. Primetio sam i neku rupu u priči polovinom druge sezone ali nije toliko bitno.

Šta gledati sledeće Dark, alter carbon 2 ili nešto bolje sci-fi?

Altered carbon druga sezona je smece. Zali boze utrosenog vremena
Gledaj Expanse ako nisi

Altered carbon druga sezona je smece. Zali boze utrosenog vremena
Gledaj Expanse ako nisi
Odgledao the Expanse odavno. Verovatno ću Dark početi, dosta pozitivnih ocena ovde.

Dark odličan u prvoj sezoni, posle su malo zamrsili.

s10e on Tapatalk pro

Dark odličan u prvoj sezoni, posle su malo zamrsili.

s10e on Tapatalk pro
Isto mislim, gledam upravo trecu sezonu, previse su zamrsili,ako nisu imali ideju, trebali su da zavrse u dve sezone, ovako su isilovali radnju i uneli po meni totalno nerealan zaplet. Cist visak treca sezona, gledam trecu da bi zavrsio seriju....

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Pa da su prekinuli nakon druge sezone onda bi ostalo sve nedorečeno, ovako su na kraju treće sezone raspetljali ono što su zamrsili.

s10e on Tapatalk pro

Ja odgledao prvu sezonu Dark pre nekih desetak meseci, kada nisam nastavio sa drugom sezonom usled nedostatka vremena... Jbš mi sve ako se išta sećam osim najosnovnije radnje... Vidim ja da pre nastavka imam ili opciju da stučem ponovo S1, ili da pogledam neki recap...

Pa da su prekinuli nakon druge sezone onda bi ostalo sve nedorečeno, ovako su na kraju treće sezone raspetljali ono što su zamrsili.

s10e on Tapatalk pro
Baš to. A i nešto sam čitao da su oni baš tri sezone i hteli, pa tako da se u trećoj sve razmrsi.

U svakom slučaju bolje nego kao što bi neko razvlačio sto godina, pa posle zeznu kad dođe na red da se serija završi. Koliko god se nekome sam kraj sviđao ili ne sviđao, tj. delovao logično ili nelogično.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

U istoj situaciji sam bio, pa bih ti preporučio da ponovo odgledaš prvu sezonu. I obavezno kao pomoć pri razumevanju ko je ko, koristiš ovaj sajt (ali da otvaraš samo ono što si odgledao):
https://dark.netflix.io/en

Isto mislim, gledam upravo trecu sezonu, previse su zamrsili,ako nisu imali ideju, trebali su da zavrse u dve sezone, ovako su isilovali radnju i uneli po meni totalno nerealan zaplet. Cist visak treca sezona, gledam trecu da bi zavrsio seriju....

Kazes uneli totalno nerealan zaplet u trecoj sezoni? A prva sezona je kao realna? :D

Ja odgledao prvu sezonu Dark pre nekih desetak meseci, kada nisam nastavio sa drugom sezonom usled nedostatka vremena... Jbš mi sve ako se išta sećam osim najosnovnije radnje... Vidim ja da pre nastavka imam ili opciju da stučem ponovo S1, ili da pogledam neki recap...
Isti slučaj kod mene, odgledao dark prvu sezonu kad je izašla i nemam vise pojma sta i kako, krenuo drugu sezonu, prva epizoda kao da sam upao u crnu rupu. Moram izgleda sve iz početka..

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Hahah, pa donro sci-fi je zanr, ali polako, videces, i od neralnog moze nerealno... [emoji23]

Pa odgledao sam ja seriju, sve 3 sezone. Meni je dobra, jako dobra. Istina da je prva sezona najbolja, druga najslabija a treca izmedju. Barem meni. Ali opet, mini remek delo.

Prijatno me iznenadjuje Fear the walking dead ove sezone. Bas dobra sezona.

Meni je Dark bezvezna i dosadna tinejdžerska serija.

Pored toga, po treći ili čevrti put sam pokušao da gledam američku The Office, čak stigao do treće sezone i batalio, ide Shift + Delete, ovo ne može da se gleda.

Krećem sa Terriers, dobio sam jako dobre preporuke za nju, pa očekujem dosta.

Pretpostavljam da znaš da je Terriers otkazana posle te jedne sezone. Te godine su stradale Terriers i Rubicon, ne zna se koja je serija bila bolja. Gl*pi ameri...

Poslednja izmena:
Da, znam to. Proletos sam gledao i fenomenalnu Quarry, koja je takođe otkazana posle samo jedne sezone. Srećom, priča je zaokružena, ali je kraj takav da je moglo još mnogo toga da se ispriča.

au rubikon totalno sam zaboravio da je to postojalo. ja ne mogu da prezalim forever

Forever sam i ja pratio kada su je dali.. Šteta što je nisu nastavili.
Netflix me pozitivno iznenadio sa ovom novom Queen's Gambit, sjajna gluma,okruženje, radnja i slika . Baš mi je prijala i odgledao je u dahu. 9/10

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno