Auh, to mi nije palo na pamet, ali mi je palo na pamet kako je jedini prikazani par na brodu - gej par.U nedostatku bilo kakvog SF nastavio sam sa gledanjem novog Star Trek-a tačnije nove 3. sezone. Nije toliko loše ali može to mnogo bolje.
Jedna zanimljivost koju sam primetio da im je ostao samo jedan beli muškarac na brodu i to to gej![]()
Vi koji ste gledali Mr. Robot, da li možete da mi kažete vredi li gledati seriju? Svojevremeno sam odgledao prvu sezonu, pa sam batalio kada sam čuo da je druga krš. Ako bih je sada gledao, svakako bih morao ispočetka da krenem jer sam većinu stvari zaboravio.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The Boys dobra baš. Par puta su čini mi se mrsili **** bez potrebe ali svakako odlična priča i gluma par likova. Primetio sam i neku rupu u priči polovinom druge sezone ali nije toliko bitno.
Šta gledati sledeće Dark, alter carbon 2 ili nešto bolje sci-fi?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Odgledao the Expanse odavno. Verovatno ću Dark početi, dosta pozitivnih ocena ovde.Altered carbon druga sezona je smece. Zali boze utrosenog vremena
Gledaj Expanse ako nisi
Isto mislim, gledam upravo trecu sezonu, previse su zamrsili,ako nisu imali ideju, trebali su da zavrse u dve sezone, ovako su isilovali radnju i uneli po meni totalno nerealan zaplet. Cist visak treca sezona, gledam trecu da bi zavrsio seriju....Dark odličan u prvoj sezoni, posle su malo zamrsili.
s10e on Tapatalk pro
Baš to. A i nešto sam čitao da su oni baš tri sezone i hteli, pa tako da se u trećoj sve razmrsi.Pa da su prekinuli nakon druge sezone onda bi ostalo sve nedorečeno, ovako su na kraju treće sezone raspetljali ono što su zamrsili.
s10e on Tapatalk pro
Isto mislim, gledam upravo trecu sezonu, previse su zamrsili,ako nisu imali ideju, trebali su da zavrse u dve sezone, ovako su isilovali radnju i uneli po meni totalno nerealan zaplet. Cist visak treca sezona, gledam trecu da bi zavrsio seriju....
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Isti slučaj kod mene, odgledao dark prvu sezonu kad je izašla i nemam vise pojma sta i kako, krenuo drugu sezonu, prva epizoda kao da sam upao u crnu rupu. Moram izgleda sve iz početka..Ja odgledao prvu sezonu Dark pre nekih desetak meseci, kada nisam nastavio sa drugom sezonom usled nedostatka vremena... Jbš mi sve ako se išta sećam osim najosnovnije radnje... Vidim ja da pre nastavka imam ili opciju da stučem ponovo S1, ili da pogledam neki recap...
Hahah, pa donro sci-fi je zanr, ali polako, videces, i od neralnog moze nerealno... [emoji23]Kazes uneli totalno nerealan zaplet u trecoj sezoni? A prva sezona je kao realna?![]()
Hahah, pa donro sci-fi je zanr, ali polako, videces, i od neralnog moze nerealno... [emoji23]
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
U istoj situaciji sam bio, pa bih ti preporučio da ponovo odgledaš prvu sezonu. I obavezno kao pomoć pri razumevanju ko je ko, koristiš ovaj sajt (ali da otvaraš samo ono što si odgledao):
https://dark.netflix.io/en
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari